Φοιτητική εστία πάτρας

Anonymo21

Νεοφερμένος

Η Anonymo21 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Καλησπέρα,θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε λιγο για την εστία της Πάτρας; Διότι δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια οποτε θα ήθελα τις απόψεις σας! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
 

monaxiko brizolaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alex from sheffield αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 1,864 μηνύματα.
Εξοχικο τοπ καθως και κοτοπουλο αλα κρεμ , τα υπολοιπα mid αλλα κατι κανουνε(νταξει βεβαια δεν γλιτωνεις συνηθως την πριονοκορδελα-φυσικο καθαρτικο). Εχει και το παρκο ειρηνης φαγητο , σαν μια εναλλακτικη , επι πληρωμη βεβαια . Πολυ ωραια ειναι εκει , οσες φορες εφαγα δεν ειχα παραπονο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α εσυ λες για την στεγαση , ναι. Δεν ξερω επι του θεματος
 

Grand Duchess

Διάσημο μέλος

Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 3,893 μηνύματα.
Καλησπέρα,θα μπορούσατε να με πληροφορήσετε λιγο για την εστία της Πάτρας; Διότι δεν εχω ακούσει και τα καλύτερα λόγια οποτε θα ήθελα τις απόψεις σας! Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων:)
Η κολλητή μου διαμένει εκεί εδώ και δύο χρόνια (μονοκλινο, όλα είναι έτσι νμζ).

Αν είσαι πρωτοετής θα κάνεις αίτηση γύρω τον Οκτώβριο παραδοσιακά, δεν ξέρω αν θα αλλάξει κάτι φετος. Να έχεις το νου σου στις ανακοινώσεις του πανεπιστημίου.

Τα δωμάτια είναι θέμα τύχης. Αν έχεις μπαλκόνι είσαι τυχερη. Αν όχι, λίγο άτυχη. Η κολλητή μου δεν έχει μπαλκόνι στο δωμάτιο.

Ντους έχει το κάθε δωμάτιο ατομικά. Τουαλέτα ανα 3 δωμάτια. Θα χρειαστείς σίγουρα μικρό έπιπλα γιατί τα δωμάτια είναι μικρά και πρέπει να σώσεις χώρο (φούρνος μικροκυμάτων που είναι και φουρνάκι, μικρό ψυγείο κτλ). Καλό είναι να του ρίξεις και ενα βάψιμο αν θες.

Γενικά αν δεν έχεις οικονομική δυνατότητα για ενοίκιο, να πας. Τα δωμάτια είναι μονοκλινα και γενικά επικρατεί ησυχία. Αν δεν κάνω λαθος υπάρχει και μια πιθανότητα να πας σε μισθωμένο ξενοδοχείο.

Καλή συνέχεια!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top