spy-ak
Τιμώμενο Μέλος

Εντελως διακριτικα ομως!μονο αναθεμα δεν του εχει ριξει του "you know who"!
Ρε συ ,ειλικρινα,δεν ξερω...Δεν βλεπω να εχουν διαθεση να μας δωσουν!
Μαλλον,snell θα παρω κι εγω. Τι να κανω!

Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις...

Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες...
By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νάγια Τ.
New member

Οι διαλέξεις πραγματικά μόνο και μόνο για αυτό, που επαναλαμβάνεται κάθε 2 λεπτά, αξίζουν
Άσε, κι είχα σκοπό να πάρω τίποτα στις εκπτώσεις...![]()
Στη χειρότερη, βγάζουμε κάποια κομμάτια φωτοτυπίες...
By the way, ξέρεις γιατί έχουν τσακωθεί οι καθηγητές μας με τις εκδόσεις Λίτσας; Ούτε ένα βιβλίο δε μας δίνουν από τις εκδόσεις αυτές...Στην Πάτρα σχεδόν ό,τι βιβλίο έχω, από εκεί είναι.
Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει!

Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
spy-ak
Τιμώμενο Μέλος

Πραγματικα,γιατι εχει παρει το μονοπωλειο ο Πασχλιτσας,που ειναι και αγενεστετοι ολοι εκει μεσα, δεν το εχω καταλαβει!
Αλλα,εδω, απο το Λιτσα παιρνει βιβλια η Νοσηλευτικη μονο.
Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια

Δεν το ήξερα... Παράξενο!
Νάγια Τ.
New member

Στο λεξιλόγιό τους δεν υπάρχει η λέξη ευγένεια
Δεν το ήξερα... Παράξενο!
Φαινεται τα εχουν μοιρασει μωρε... Να μεινουν ολοι ευχαριστημενοι!

γιατί όπως όλοι ( !! ) ξέρουμε....white matter matters...
Να πω και εγώ ένα παράπονο;
Όλοι οι φοιτητές ιατρικής είναι χαρούμενοι που πέρασαν στη σχολή αυτή..
Μέχρι να φτάσουν στα λεμφώματα και στις λευχαιμίες. Μετά ακόμη και το καλαμάκι μπορεί να γίνει μέσο αυτοκτονίας.
Ζήστε τη ζωή σας όσο μπορείτε. Όταν φτάσετε στο κεφάλαιο αυτό θα εύχεστε να' σασταν μπετατζής.
Panos188
Well-known member

Τον φίλησε.
Κόλλησε λοιμώδη μονοπυρήνωση και μετά από κάποια χρόνια ανέπτυξε λέμφωμα burkitt.
Και ο νοών νοείτο.
Αυστηρώς καμμένο αλλά αυτά κάνουν τα ξενύχτια διαβάσματος.

Panos188
Well-known member

Μπα, δεν ισχύει αυτό που ειπα.

Panos188
Well-known member

Ευχαριστώ πολύ, όντως από τις εικόνες φαίνεται πώς είναι ανακατεμένοι!Χωρίς να το ξέρω (και τελείως μετά χρονολογημένα) υποθέτω ότι είναι ξεχωριστοί! Σκέψου ένα μυ με λείες και γραμμωτές μυικές ίνες. Πες ότι το αυτόνομό σου θέλει να συσπάσει τις λείες μυικές ίνες. Τότε, λόγω του ανακλαστικού golgi (δεν πίστευα ποτέ ότι θα χρησιμοποιήσω αυτή τη γνώση
), θα γίνει σύσπαση και των γραμμωτών μυικών ινών. Ε λίγο αδύνατο μου φαίνεται
Μπα, δεν ισχύει αυτό που ειπα.Μπερδεμένοι είναι.
View attachment 56286
Όσο για αυτό που είπες με το τενόντιο όργανο του golgi, υποθέτω πώς δεν σου 'κατσε γιατί τενόντια όργανατου golgi έχουμε μόνο στους τένοντες των μυών απ' ό,τι ξέρω.

Αλλά τελικά, και που το πρόβλημα; Η διαφορά είναι στη νεύρωση, όχι στην κίνηση!!

Διονύσης13
Τιμώμενο Μέλος

BigBang0000
New member

Είναι η ιατρική παπαγαλία?
θέλω να πω,ποτέ μου δεν είχα πρόβλημα στην κατανόηση,όλοι μου έλεγαν ότι το δυνατό μου χαρτί είναι η κριτική μου ικανότητα και λιγότερο η ποσότητα του διαβάσματος μου.Έβγαλα 18.700 με περισσότερες ώρες στο pc παρά στο διάβασμα.Όλη μέρα σειρές,κανένα game κ.λ.π και όποτε είχα όρεξη αφιέρωνα ένα 2ωρο ποιοτικού διαβάσματος..Τέλος πάντων,δεν είμαι ο άνθρωπος που θα ξημερωθεί πάνω από ένα βιβλίο,θα διαβάσω αλλά όχι υπερβολικά όπως ακούω από φοιτητές ιατρικής.Επιπλέον ,μαθαίνεις τόμους με αυτά καθεαυτά τα λόγια του βιβλίου ή έχεις την ελευθερία της έκφρασης στην τεκμηρίωση που τόσο μου έλειψε (γ%^& τις πανελλήνιες

Τέλος,ζω για τα προβλήματα .Με "ανάβει" η διαδικασία εύρεσης της λύσης σε ένα πρόβλημα

πφφφφ anyway τι λέτε?
Μπορώ να γίνω καλός γιατρός?
υγ: Δεν ενδιαφέρομαι να γίνω μέτριος με οτιδήποτε και να ασχοληθώ,ίσως είναι κακό αλλά απεχθάνομαι την μετριότητα

ευχαριστώωω
Peace_
Τιμώμενο Μέλος

BigBang0000
New member

Μπορείς τώρα να μου δώσεις μια απάντηση σε αυτό που ρώτησα?αν όχι,τότε δεν βλέπω τον λόγο να ασχολείσαι με το μήνυμα...απλά αδιαφόρησε

Επιπλέον στην έκθεση έγραψα 13,4 που μπορεί και εν τέλει να με κάψει,οπότε πίστεψε με έχω μετανοιώσει κυρίως που έγραψα για το φροντ. max 5-6 εκθέσεις φέτος.
PeterTheGreat
New member

Αυτό το πράγμα το ''Διάβαζα το πολύ 2 ώρες και έβγαλα 18000+'' μόνο εμένα μου τη δίνει στα νεύρα;
Και εγώ με 19300-400 (ανάλογα με το πεδίο) 2-3 ώρες είχα χρόνο να διαβάσω κάθε μέρα, αν βγάλεις το σχολείο και 4 ώρες φροντιστήριο και με ύπνο νωρίς το βράδυ (κατά τις 10). Μόνο τα σαββατοκύριακα ήταν που γινόταν σφαγή/ξέσκισμα.
ΕλευθεριⒶκος
New member

δεν το κρύβω,επηρεάστηκα και απο τον μέγιστο Hugh Laurie (βλ.House M.D.)
φιλε και μονο που το ειπες αυτο σου προτεινω να πας να γινεις ηθοποιος καλυτερα.. Η ιατρικη δεν ειναι παιχνιδι ! ! Μη περιμενεις, λοιπον, να ειναι ολα ροδινα και να σωζεις ανθρωπους με αναρχες τεχνικες. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΥΤΟ ! Στην ιατρικη θα ερθεις αντιμετωπος με καταστασεις πρωτογνωρες. Μπορει καποιος ασθενης να ξερασει πανω σου. Εκει τι θα κανεις ;! Θα τους πεις οτι αυτο δεν ηταν γραμμενο στο σεναριο και θα σηκωθεις να φυγεις ;
Με κατι τετοιους φοιτητες γεμιζουν οι ιατρικες σχολες και δε ξερουν τι να τους κανουν..
Μπορώ να γίνω καλός γιατρός?
υγ: Δεν ενδιαφέρομαι να γίνω μέτριος με οτιδήποτε και να ασχοληθώ,ίσως είναι κακό αλλά απεχθάνομαι την μετριότητα
ευχαριστώωω
Το να γινεις καλος γιατρος εξαρταται αποκλειστικα και μονο απο σενα !
Παντως καλο θα ηταν να κατεβεις λιγο απο κει πανω

BigBang0000
New member

spy-ak
Τιμώμενο Μέλος

Για να φτάσεις στο επίπεδο να λύνεις παζλ, πρέπει να έχεις το κατάλληλο θεωρητικό υπόβαθρο. Αν δεν το έχεις αυτό, όσο έξυπνος κι αν είσαι, δε θα μπορέσεις να συνδέσεις τα συμπτώματα με μια πιθανή αιτιολογία.
Μπορείς βέβαια να συνεχίζεις να πιστεύεις ότι χαλαρά μπορείς να τελειώσεις τη σχολή αυτή και να γίνεις και καλός, αλλά στην εξεταστική του πρώτου εξαμήνου θα ξυπνήσεις - ή θα αρχίσεις να γκρινάζεις για το ότι ούτε στο πανεπιστήμιο προωθείται η κριτική σκέψη κτλ κτλ, κάτι που εξηγώ παραπάνω γιατί είναι εσφαλμένο.
Καλή τύχη!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...