Το νέο PlayStation 3

joiner

Νεοφερμένος

Ο joiner αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 7 μηνύματα.


Η Πλαίσιο Computers καλωσορίζει το νέο σύστημα ψυχαγωγίας PlayStation 3 (CECH-2000A, χρώματος μαύρου/charcoal black), σε νέα κομψή λεπτή σχεδίαση, με ενσωματωμένο σκληρό δίσκο 120GB και βάρος μόλις 3,2 kg. Το νέο σύστημα PlayStation 3 (PS3) θα είναι διαθέσιμο στο Πλαίσιο την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου 2009, στην τιμή των 299 ευρώ.
Η εσωτερική αρχιτεκτονική του νέου PS3 έχει ανασχεδιαστεί πλήρως, με αποτέλεσμα ένα πολύ λεπτότερο και ελαφρύτερο "σώμα". Σε σύγκριση με το αρχικό μοντέλο PS3 των 60GB, η εσωτερική μονάδα, αλλά και το συνολικό πάχος και βάρος έχουν μειωθεί κατά σχεδόν δύο τρίτα, με συνέπεια την ελάττωση του θορύβου του ανεμιστήρα.
Η εμφάνιση του νέου PS3 είναι άκρως προσεγμένη, με λεπτότερο σώμα και μοντέρνα εμφάνιση, και απευθύνεται σε ακόμη ευρύτερο κοινό, που σκοπεύει να αποκτήσει το απόλυτο σύστημα ψυχαγωγίας για το σπίτι του.
Ταυτόχρονα με το νέο σύστημα PS3, η SCE θα παρουσιάσει το λογότυπο PS3, το οποίο είναι χαραγμένο στην επιφάνεια του νέου μοντέλου.
Το νέο PS3 περιλαμβάνει όλα τα γνωστά χαρακτηριστικά: μικροεπεξεργαστή Cell Broadband Engine, ανάλυση 1080p High-Definition (η μόνη κονσόλα που έχει έξοδο HDMI 1.3), oδηγό Blu-ray Disc, ασύρματο χειριστήριο SIXAXIS DUALSHOCK 3, ασύρματη δικτύωση (Wi-Fi), διασύνδεση με το PSP, τεχνολογία Bluetooth, 2 θύρες USB, υποστήριξη ψηφιακών μέσων: CompactFlash, SD, Memory Stick Duo και BD, DVD, CD.
Ο αποθηκευτικός χώρος του νέου PS3 έχει αυξηθεί από τα 80GB στα 120GB προσφέροντας στους χρήστες τη δυνατότητα να αποθηκεύουν περισσότερα παιχνίδια, μουσική, φωτογραφίες και βίντεο, αλλά και περιεχόμενο και υπηρεσίες που κατεβάζουν μέσω του PlayStation Network.
Το καινούργιο PS3 φέρνει μαζί του και κάποιες νέες λειτουργίες μέσω της αναβάθμισης του λογισμικού συστήματος 3.00.
Η αναβάθμιση προσθέτει διάφορες φιλικές προς το χρήστη λειτουργίες, όπως η οθόνη "Whatʼs New", όπου οι χρήστες μπορούν εύκολα και γρήγορα να ψάξουν τα νέα αντικείμενα που διατίθενται στο PlayStation Store, αλλά και να δουν τα παιχνίδια που έπαιξαν πρόσφατα κατʼ ευθείαν στο XMB (XrossMediaBar), με συντομεύσεις για κάθε ένα από αυτά.
Λειτουργία BRAVIA Sync
Το νέο σύστημα PS3 εξοπλίζεται με τη λειτουργία BRAVIA Sync. Συνδέοντας το νέο PS3 με μια τηλεόραση BRAVIA μέσω καλωδίου HDMI, οι χρήστες θα έχουν τη δυνατότητα απευθείας ελέγχου του XMB στο PS3 χρησιμοποιώντας το χειριστήριο της τηλεόρασης. Άλλες λειτουργίες όπως το "System Standby" θα απενεργοποιούν αυτόματα το σύστημα PS3 μόλις απενεργοποιηθεί η τηλεόραση BRAVIA.
Κατάργηση της λειτουργίας "Εγκατάσταση Άλλου Λειτουργικού Συστήματος" ("Install Other OS")
Το νέο σύστημα PS3 θα επικεντρωθεί στην προσφορά παιχνιδιών και άλλου ψυχαγωγικού περιεχομένου και οι χρήστες δε θα έχουν τη δυνατότητα εγκατάστασης άλλου λειτουργικού συστήματος.


 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νίκος95

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών, Μαθητής Γ' γυμνασίου και μας γράφει απο Σταυρούπολη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,158 μηνύματα.
αυτη ειναι τιμη οχι σαν την προηγουμενη που ειχαν...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top