Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων Μεταλλουργων - υπάρχει αποκατάσταση;

KingOfPop

Νεοφερμένος

Ο KingOfPop αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής. Έχει γράψει 11 μηνύματα.
Θέλω να ρωτήσω σχετικά με τη σχολή άτομα που γνωρίζουν ή φοιτούν εκεί. Υπάρχει αποκατάσταση στην χώρα μας?
Αξίζει να την δηλώσω?
 

EFAKIT

Νεοφερμένος

Η EFAKIT αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 5 μηνύματα.
μετα απο 4 χρονια που ανοιχτηκε το post...θελω να ρωτησω το ιδιο. Υπαρχει επαγγελματικη αποκαταστση στην Ελλαδα και που ακριβως?
 

Samael

Τιμώμενο Μέλος

Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών ΠΑΔΑ και μας γράφει απο Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 10,197 μηνύματα.
μετα απο 4 χρονια που ανοιχτηκε το post...θελω να ρωτησω το ιδιο. Υπαρχει επαγγελματικη αποκαταστση στην Ελλαδα και που ακριβως?
Καλησπέρα.
Θα πρότεινα να κατευθυνθείς προς την σελίδα της σχολής καθώς παρέχει πολύ περισσότερη πληροφορία απο οτι μπορούμε να σου δώσουμε εδώ. Το μόνο που μπορώ να πω καθώς την έχω ψάξει και παλιότερα είναι οτι πρόκειται για μια σχολή με ένα πολύ ενδιαφέρον αντικείμενο και έχει πολύ σημαντικό σκοπό.

Ο μηχανικός μεταλλείων και μεταλουργών μπορεί να ασχοληθεί σε οτιδήποτε έχει να κάνει απο το κομμάτι της μελέτης για τον εντοπισμό πρώτων υλών εως και τον σχεδιασμό νέων υλικών. Με άλλα λόγια υπάρχει τεράστια γκάμα ευκαιριών απασχόλησης, σε εταιρίες, ερευνητικά κέντρα, πανεπιστήμια, ορυχεία, εργοστάσια κτλπ.

Ως εκ τούτου το που ακριβώς είναι δύσκολο να προσδιοριστεί. Μπορεί να είναι μια εταιρία στον χώρο του αλουμινίου, μπορεί να είναι μια εταιρία που σχεδιάζει αισθητήτρες, και πάρα πολλά άλλα.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top