Kanastasia_5883 Νεοφερμένο μέλος Η Kanastasia_5883 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 18 ετών και Μαθήτρια Γ' λυκείου. Έχει γράψει 31 μηνύματα. Χθες στις 02:05 Η Kanastasia_5883: #1 Χθες στις 02:05 Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ) Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 211 μηνύματα. Σήμερα στις 00:50 Ο Drscientist: #2 Σήμερα στις 00:50 Δεν είναι ώρα για αυτά. Σε 2 βδομάδες θα τα ξαναπούμε. Τώρα προσπάθησε να είσαι ξεκούραστη και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής (για παράδειγμα, μετά την Έκθεση πήγα με τους γονείς μου σε ταβέρνα) thenutritionist Νεοφερμένο μέλος Η thenutritionist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Σήμερα στις 11:33 Η thenutritionist: #3 Σήμερα στις 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ) Click για ανάπτυξη... Γειά σου! Συμφωνώ με την άλλη απάντηση ότι τωρα καλύτερα να ηρεμήσεις και μετά τις εξετάσεις να αρχίσεις να ψάχνεις. Όταν τελειώσεις μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θες για τη διαιτολογία! waakaq Νεοφερμένο μέλος Ο waakaq δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Ο waakaq έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό Click για ανάπτυξη... Εάν δεν σε δυσκολεύει ιδιαίτερα σαν επιστήμη, το χημικό είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή που σου δίνει επίσης χρόνο να αποφασίσεις σε τι θα ήθελες να ειδικευτείς – από φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα σε καύσιμα, υλικά και χρώματα. Το "αρνητικό" είναι πως δεν είναι μία από τις λεγόμενες "επαγγελματικές σχολές" που μόλις αποφοιτήσεις αποκτάς και αυτόματα συγκεκριμένη, προστατευόμενη ειδικότητα (πχ. ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακευτική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία (δεν γνωρίζω για διατροφολογία)). Ωστόσο ανάλογα με το άτομο αυτό μπορεί να είναι θετικό, όπως ήταν για εμένα, γιατί σου δίνει την ελευθερία να εξερευνήσεις πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήξερες καν πως υπήρχαν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 user123456 friesnchocolate kostasst iew Angelikaaa Corfu kitty Cocobolo PhysicsEnjoyer omitsop thenutritionist Anna1974. sakplat helloworlddd1223 kostis76 katia.m mimis panosT436 tsiobieman antoniss560 GIANCHRIS charmander Drscientist MariaApo Scandal Than003 biologitsaG Searching Kallon Sotiris 12 Kanastasia_5883 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ)
Drscientist Εκκολαπτόμενο μέλος Ο Drscientist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Φοιτητής του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών & Μηχανικών Υπολογιστών ΑΠΘ. Έχει γράψει 211 μηνύματα. Σήμερα στις 00:50 Ο Drscientist: #2 Σήμερα στις 00:50 Δεν είναι ώρα για αυτά. Σε 2 βδομάδες θα τα ξαναπούμε. Τώρα προσπάθησε να είσαι ξεκούραστη και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής (για παράδειγμα, μετά την Έκθεση πήγα με τους γονείς μου σε ταβέρνα) thenutritionist Νεοφερμένο μέλος Η thenutritionist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Σήμερα στις 11:33 Η thenutritionist: #3 Σήμερα στις 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ) Click για ανάπτυξη... Γειά σου! Συμφωνώ με την άλλη απάντηση ότι τωρα καλύτερα να ηρεμήσεις και μετά τις εξετάσεις να αρχίσεις να ψάχνεις. Όταν τελειώσεις μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θες για τη διαιτολογία! waakaq Νεοφερμένο μέλος Ο waakaq δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Ο waakaq έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό Click για ανάπτυξη... Εάν δεν σε δυσκολεύει ιδιαίτερα σαν επιστήμη, το χημικό είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή που σου δίνει επίσης χρόνο να αποφασίσεις σε τι θα ήθελες να ειδικευτείς – από φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα σε καύσιμα, υλικά και χρώματα. Το "αρνητικό" είναι πως δεν είναι μία από τις λεγόμενες "επαγγελματικές σχολές" που μόλις αποφοιτήσεις αποκτάς και αυτόματα συγκεκριμένη, προστατευόμενη ειδικότητα (πχ. ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακευτική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία (δεν γνωρίζω για διατροφολογία)). Ωστόσο ανάλογα με το άτομο αυτό μπορεί να είναι θετικό, όπως ήταν για εμένα, γιατί σου δίνει την ελευθερία να εξερευνήσεις πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήξερες καν πως υπήρχαν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 39 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: hello1234 user123456 friesnchocolate kostasst iew Angelikaaa Corfu kitty Cocobolo PhysicsEnjoyer omitsop thenutritionist Anna1974. sakplat helloworlddd1223 kostis76 katia.m mimis panosT436 tsiobieman antoniss560 GIANCHRIS charmander Drscientist MariaApo Scandal Than003 biologitsaG Searching Kallon Sotiris 12 Kanastasia_5883 Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Δεν είναι ώρα για αυτά. Σε 2 βδομάδες θα τα ξαναπούμε. Τώρα προσπάθησε να είσαι ξεκούραστη και απόλαυσε τις μικρές χαρές της ζωής (για παράδειγμα, μετά την Έκθεση πήγα με τους γονείς μου σε ταβέρνα)
thenutritionist Νεοφερμένο μέλος Η thenutritionist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών και Πτυχιούχος. Έχει γράψει 5 μηνύματα. Σήμερα στις 11:33 Η thenutritionist: #3 Σήμερα στις 11:33 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ) Click για ανάπτυξη... Γειά σου! Συμφωνώ με την άλλη απάντηση ότι τωρα καλύτερα να ηρεμήσεις και μετά τις εξετάσεις να αρχίσεις να ψάχνεις. Όταν τελειώσεις μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θες για τη διαιτολογία! waakaq Νεοφερμένο μέλος Ο waakaq δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Ο waakaq έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό Click για ανάπτυξη... Εάν δεν σε δυσκολεύει ιδιαίτερα σαν επιστήμη, το χημικό είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή που σου δίνει επίσης χρόνο να αποφασίσεις σε τι θα ήθελες να ειδικευτείς – από φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα σε καύσιμα, υλικά και χρώματα. Το "αρνητικό" είναι πως δεν είναι μία από τις λεγόμενες "επαγγελματικές σχολές" που μόλις αποφοιτήσεις αποκτάς και αυτόματα συγκεκριμένη, προστατευόμενη ειδικότητα (πχ. ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακευτική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία (δεν γνωρίζω για διατροφολογία)). Ωστόσο ανάλογα με το άτομο αυτό μπορεί να είναι θετικό, όπως ήταν για εμένα, γιατί σου δίνει την ελευθερία να εξερευνήσεις πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήξερες καν πως υπήρχαν. Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: Δώστε ιδέες. Δεν ξέρω τι μου γίνεται Δεν θέλω σίγουρα Αθήνα, Ιατρική και παιδαγωγικά Ότι άλλο έχετε να προτείνετε καλοδεχούμενο *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό (Δεν ξέρω αν μου αρέσουν απλά είναι αυτά που παίζουν πιο πολύ) Click για ανάπτυξη... Γειά σου! Συμφωνώ με την άλλη απάντηση ότι τωρα καλύτερα να ηρεμήσεις και μετά τις εξετάσεις να αρχίσεις να ψάχνεις. Όταν τελειώσεις μπορείς να με ρωτήσεις ο,τι θες για τη διαιτολογία!
waakaq Νεοφερμένο μέλος Ο waakaq δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Είναι Πτυχιούχος. Έχει γράψει 11 μηνύματα. Σήμερα στις 13:44 Ο waakaq έγραψε: #4 Σήμερα στις 13:44 Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό Click για ανάπτυξη... Εάν δεν σε δυσκολεύει ιδιαίτερα σαν επιστήμη, το χημικό είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή που σου δίνει επίσης χρόνο να αποφασίσεις σε τι θα ήθελες να ειδικευτείς – από φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα σε καύσιμα, υλικά και χρώματα. Το "αρνητικό" είναι πως δεν είναι μία από τις λεγόμενες "επαγγελματικές σχολές" που μόλις αποφοιτήσεις αποκτάς και αυτόματα συγκεκριμένη, προστατευόμενη ειδικότητα (πχ. ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακευτική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία (δεν γνωρίζω για διατροφολογία)). Ωστόσο ανάλογα με το άτομο αυτό μπορεί να είναι θετικό, όπως ήταν για εμένα, γιατί σου δίνει την ελευθερία να εξερευνήσεις πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήξερες καν πως υπήρχαν.
Αρχική Δημοσίευση από Kanastasia_5883: *Επίσης γνώμη για: διατροφολογία, φαρμακευτική, εργοθεραπεία, χημικό Click για ανάπτυξη... Εάν δεν σε δυσκολεύει ιδιαίτερα σαν επιστήμη, το χημικό είναι μία πολύ ασφαλής επιλογή που σου δίνει επίσης χρόνο να αποφασίσεις σε τι θα ήθελες να ειδικευτείς – από φάρμακα, καλλυντικά και τρόφιμα σε καύσιμα, υλικά και χρώματα. Το "αρνητικό" είναι πως δεν είναι μία από τις λεγόμενες "επαγγελματικές σχολές" που μόλις αποφοιτήσεις αποκτάς και αυτόματα συγκεκριμένη, προστατευόμενη ειδικότητα (πχ. ιατρική, νοσηλευτική, φαρμακευτική, λογοθεραπεία, εργοθεραπεία (δεν γνωρίζω για διατροφολογία)). Ωστόσο ανάλογα με το άτομο αυτό μπορεί να είναι θετικό, όπως ήταν για εμένα, γιατί σου δίνει την ελευθερία να εξερευνήσεις πολλούς διαφορετικούς τομείς που μπορεί να μην ήξερες καν πως υπήρχαν.