Προβληματισμοί σχετικά με κτηνιατρική ΑΠΘ

Magdalik

New member

Ο Magdalik αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπέρα σας
Είμαι μαθήτρια της Γ Λυκείου, ωστόσο φέτος το καλοκαίρι κατάφερα και πήρα το άνευ μέσω αγώνων, επομένως έχω ήδη εξασφαλισμένη τη θέση μου στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.
Χρειάζεται να προαναφέρω πως γενικά ήμουν πάντα καλή μαθήτρια (19+), αλλά δεν θεωρώ ότι η αξιολόγηση του σημερινού εκπαιδευτικού συστήματος είναι ρεαλιστική, οπότε υπολογίστε πως ήμουν απλά μια καλή μαθήτρια. Στη Β λυκείου αποφάσισα πως θα ακολουθήσω τεχνολογική κατεύθυνση και προετοιμαζόμουν όλη τη χρόνια για εκεινα τα μαθήματα. Αφού πήρα το άνευ (καλοκαίρι 2019) σταμάτησα τα φροντηστηρια και αποφάσισα να ακολουθήσω την κατεύθυνση της υγείας καθώς δεν μου αρέσει κάποια άλλη σχολή πέρα από τις "ιατρικές" και τα τεφαα. Πλέον κανω χαλαρά φροντιστηριο μόνο στη βιολογία και για το σχολείο δεν διαβάζω ιδιαίτερα στα υπολοιπα μαθηματα.
Θα ήθελα λοιπον να ρωτήσω (αποκλειστικά φοιτητές της κτηνιατρικής απθ) ποσό δύσκολα είναι τα πράγματα εκεί, ποσό δυσνόητα είναι τα μάθημα και ποσό διάβασμα χρειάζεται η όλη σχολή. Φυσικά όλα αυτά εξαρτώνται από τον καθένα, αλλά ισως μου απαντήσετε και με βάση την πλειοψηφία των συμφοιτητών σας.
Γενικώς πάντα υπήρχε στο μυαλό μου η κτηνιατρική. Αγαπω τα ζώα και δεν έχω ιδιαίτερο θέμα με πτώματα ζώων κλπ. Το μόνο που φοβάμαι είναι πως ίσως επειδή δεν έχω περάσει την «δοκιμασία» των πανελληνίων (με το υπερβολικό και συστηματικό διάβασμα) θα δυσκολευτώ υπερβολικά στη σχολή καθώς γνωρίζω πως αν δεν είναι η δυσκολότερη, είναι από τις πιο δύσκολες.
Ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!!
 
Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top