Μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία

Christos_ts

Νεοφερμένος

Ο Christos_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Καλησπέρα παιδία,

θα ήθελα τα φώτα σας σε ενα αρκετά μείζον θέμα για εμένα.Μόλις πήρα το πτυχίο μου στα οικονομικά στην ασοεε και είμαι στο εξής δίλημμα: ή να ασχοληθώ πάνω στον τομέα που τελείωσα, δηλαδή τα οικονομικά με οτι σημαίνει αυτο ή ιδανικά για εμένα να ασχοληθώ με την φιλοσοφία που ασχολούμαι αρκετά στον ελεύθερό μου χρόνο. Όσον αφορά το δεύτερο πραγματικά δεν γνωρίζω σχεδόν τίποτα για επαγγελματική αποκατάσταση, πόσο εύκολη και πιθανή είναι μια ακαδημαική καριέρα συγκεκριμένα στην Ελλάδα, πως μπορώ να αλλάξω απο τα οικονομικά και να ξεκινήσω ενα μεταπτυχιακό στην φιλοσοφία και μετα να βρω ενα διδακτορικό πάνω στην φιλοσοφία. Το μόνο που έχω βρεί μέχρι στιγμής είναι δυο μεταπτυχιακά στο ΕΚΠΑ τα οποία δεν είναι καθαρά φιλοσοφικά, το ενα είναι φιλοσοφία και διοίκηση και το δεύτερο είναι φιλοσοφία και μάνατζμεντ. Θα ήθελα ιδανικά να βρώ κάτι εντός αθήνας όσον αφορά το μεταπτυχιακό. Οποιαδήποτε γνώμη-συμβουλή είναι προφανώς καλοδεχούμενη. Επίσης να αναφέρω οτι είμαι ήδη 25 χρονών (οχι οτι παίζει κάποιο ρόλο) οπότε ενα μεταπτυχιακό και ενα διδακτορικό πάνω στην φιλοσοφία μπορεί να τα τελειώσω στα 30+ μου οπότε αν δεν είναι τόσο εύκολη η ακαδημαική καριέρα στην Ελλάδα θα ήθελα να ξέρω αν υπάρχει κάποια άλλη επαγγελματική επιλογή, αν θα είναι ρεαλιστική κτλ κτλ.

Ευχαριστώ πολύ!
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Καλησπέρα Χρήστο

Ρεαλιστικά θα σου πω, δεν έχεις καθόλου καλές ελπίδες για ακαδημαϊκή καριέρα. Είναι ελάχιστες και πολύ δύσκολο κάτι τέτοιο. Επιπλεον, η Φιλοσοφία ως σπουδή δεν από τις τελευταίες επιλογές αποκατάστασης παντού στον κόσμο.

Έχεις ένα καλό πτυχίο στα οικονομικά, πρόταση μου συνέχισε σε αυτό. Κάνε ένα μαστερ ειδίκευσης σε θέματα πχ λογιστικής.
 

Christos_ts

Νεοφερμένος

Ο Christos_ts αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 28 ετών. Έχει γράψει 2 μηνύματα.
Αυτό να σου πω την αλήθεια το ακούω γενικά απο αρκετά άτομα απλα επειδή οι περισσότεροι δεν είναι σε αυτή την κατεύθυνση της φιλοσοφίας ήθελα και μια πιο 'ειδική' άποψη πάνω στο θέμα.
Anyway σε ευχαριστώ πολύ για την γνώμη σου!
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top