Κενά χημειας Α' Λυκειου, στη Β' Λυκείου

Georgia110

Νεοφερμένος

Η Georgia110 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 18 μηνύματα.
Παιδιά γειά σας..ειμαι μαθήτρια της Β λυκειου και έχω αποφασίσει πως θα ακολουθήσω την θετικη κατεύθυνση. Έχω ξεκινήσει ήδη φροντιστήριο και ο καθηγητής της χημειας κατεύθυνσης (που μας διδάσκει την ύλη της Γ λυκειου) μας έβαλε επαναληπτικες ασκήσεις στο τέταρτο κεφάλαιο της περσυνης ύλης. Παρατήρησα πως άφησα αρκετές ασκήσεις άλυτες(μην σας πω ότι ήταν εκφωνήσεις που διάβαζα πρώτη φορά) και αγχωνομαι πως θα είμαι η μόνη στο φροντ που έχει τόσα κενά. Τι να κάνω;;; να αρχίσω το τέταρτο κεφάλαιο όλο από την αρχή;; να διαβάσω θεωρία; η να επικεντρωθώ παραπάνω στις ασκήσεις; πως να καλύψω τα κενά όσο προλαβαίνω; ευχαριστώ
 

Chemwizard

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Καθηγητής κι έχει σπουδάσει στο τμήμα Χημείας Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ρόδος (Δωδεκάνησα). Έχει γράψει 3,379 μηνύματα.
Καλησπέρα Γεωργία,
κατ'αρχην μην απογοητεύεσαι, ειδικά σε αυτήν την τόσο νωρίς φαση του έτους.

Το θετικό για αρχή, είναι πως αντιλαμβάνεσαι το πρόβλημα, και πως θέλεις να κάνεις κάτι για αυτό.

Εάν σε κάτι νιώθεις πως έχεις κενα, το λογικό είναι πως πρέπει να διαβάσεις την ύλη του συγκεκριμένου κεφαλαίου από την αρχή, ειτε από το σχολικό, ειτε από καποιο βοήθημα , και μετά να πιάσεις ασκήσεις.

Ιδανικά αυτό, γίνεται και με την καθοδήγηση καθηγητή σου. Μην φοβάσαι να απευθυνθεις σε αυτον για οτιδήποτε κρίνεις οτι θα βελτιώσει εσένα.

Τωρα αν χρειαστείς κάτι πιο συγκεκριμένο, μπορείς να ρωτας κι εδώ.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top