Καθηγητές για το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Καισαριανής

Μάρκος Βασίλης

Well-known member

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής σε MSc in Cognitive Systems, OUC και μας γράφει απο Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 745 μηνύματα.
Λοιπόν, συνάδελφοι και μη, φίλοι φοιτητές, συντρόφισσες και σύντροφοι και, γενικά, συμφορουμήτισσες και συμφορουμήτες,

Φέτος, όπως και όλα τα χρόνια της κρίσης, το Κοινωνικό Φροντιστήριο της Καισαριανής συνεχίζει το έργο του, παρέχοντας αφιλοκερδώς μαθήματα σε μαθητές που το έχουν ανάγκη. Φέτος, είχαμε ιδιαίτερα αυξημένη ζήτηση σε σχέση με τις άλλες χρονιές στις πρώτες τάξεις του γυμνασίου, πράγμα που μας ανάγκασε να δημιουργήσουμε επιπλέον τμήματα, γεγονός που συνεπάγεται και αυξημένες ανάγκες σε καθηγητές.

Ειδικότερα, ψάχνουμε ακόμα, για τμήματα Α' και Β' Γυμνασίου:


  • 1-2 μαθηματικούς και,

  • 1-2 φιλολόγους (Αρχαία και Έκθεση, κυρίως).Βεβαίως, όσοι επιθυμείτε να έρθετε, είστε ευπρόσδεκτοι, ακόμα και από άλλη ειδικότητα - μην αγχώνεστε, θα βρούμε τμήμα, παιδιά υπάρχουν! :Ρ

Για ο,τιδήποτε, στείλτε μου μήνυμα εδώ ή επικοινωνήστε στον αριθμό 6982335010 ή στους αριθμούς που φαίνονται στο τέλος της ανακοίνωσης.

Παραθέτω και το κείμενο της πρωτότυπης ανακοίνωσης του φροντιστηρίου (αυτό ήταν το TL;DR):

Το Λαϊκό Φροντιστήριο του Δήμου Καισαριανής συνεχίζει τη λειτουργία του για μια ακόμη φορά από το 2013 με την προσφορά των εθελοντών εκπαιδευτικών και σας καλούμε και εσάς να συμμετάσχετε και στο εκπαιδευτικό μας έργο.

Απευθυνόμαστε σε όλους τους καθηγητές και καθηγήτριες που προβληματίζεστε για την ολόπλευρη μόρφωση των παιδιών μας και βλέπετε τα τεράστια οικονομικά βάρη που φορτώνονται στις πλάτες των οικογενειών της πόλης μας για να μπορέσουν να προσφέρουν στα παιδιά τους την απαραίτητη εκπαίδευση για να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες της ζωής.

Απευθυνόμαστε σε όλους εσάς που αντιλαμβάνεστε την διαρκή υποβάθμιση του εκπαιδευτικού συστήματος και τα κενά που δημιουργούνται στη σκέψη των μαθητών.

Καλούμε να συμμετάσχετε στο εθελοντικό μας έργο που με αυτοθυσία και μεράκι, χρόνια τώρα υπηρετούμε το λαό της Καισαριανής και του μαθητές μας, για να μπορούν με καλύτερους όρους να σταθούν στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν για να μπορούν από καλύτερη θέση να αγωνιστούν για τη ζωή που τους αξίζει.


Δηλώστε και εσείς συμμετοχή στα παρακάτω τηλέφωνα: 2132010764, 6985710743, 6984562269, 6982335010
Υ.Γ. προς μαθητές: γίνονται δεκτοί και μαθητές από άλλες περιοχές.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top