Ενδιαφέροντα για χημικό ;

Opiumjimmy

Νεοφερμένο μέλος

Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Θα ήθελα να ρωτήσω για της επαγγελματικές προοπτικές ενός χημικού και ποιες είναι κερδοφόρες,με μέλλον και ποιες θεωρούνται ενδιαφέρουσες.Το μόνο ενδιαφέρον μου θα ήταν φυσικός που το αποφάσισα τώρα ή αστυνομικός κάτι που δεν μπορώ να περάσω τώρα(είμαι 3ο πεδίο και δεν έχω δώσει αθλήματα).Καμία συμβουλή για τα παραπάνω;

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.338 μηνύματα.
Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον.

Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα.

Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου.

Opiumjimmy

Νεοφερμένο μέλος

Ο Opiumjimmy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 9 μηνύματα.
Οτιδήποτε αρέσει σε κάποιον έχει μέλλον.

Απλά επειδή από ό,τι σε κόβω είσαι γυρολόγος των σχολών, μην πας χημικό χωρίς σκέψη. Είναι πανδύσκολη σχολή με μέσο όρο αποφοίτησης εφάμιλλο των μαθηματικών (αν όχι 8 χρόνια, σίγουρα 6). Για το φυσικό ακόμη χειρότερα.

Αν σου αρέσει πάνε, απλά μην υποθηκεύεις τόσο απλά το μέλλον σου.
Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Νομικής ΑΠΘ. Έχει γράψει 3.338 μηνύματα.
Τώρα εγώ ρώτησα για τα ενδιαφέρον πράγματα που μπορεί να ασχοληθεί ένας χημικός και αν μπορώ κάπως να γίνω φυσικός με κάποιον τρόπο ίσως μετά τη σχολή μοθ ή κάτι τέτοιο.Αυτά που μ λέτε είναι λίγο άσχετα
Φίλε, πάρτο αλλιώς.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 5.611 μηνύματα.
Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; :confused:

Opiumjimmy

Νεοφερμένο μέλος

Το όνειρο της βιοπληροφορικής εξαφανίστηκε μέσα σε 3 μέρες ; :confused:
Ρε micro(pen1s) δεν ειπα ότι έφυγε απλά ένας νέος όταν δεν είναι σίγουρος για το μέλλον του πρέπει να ενημερωθεί για να δει ποια κατεύθυνση τον ενδιαφέρει περισσοτερο.Όποτε αν δεν έχεις να βοηθήσεις μη πρήζεις μπάλες

Opiumjimmy

Νεοφερμένο μέλος

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Μαθηματικά πες μ λίγο επειδή δεν ξέρω από αυτά
Είσαι+βρώμικος+φλωρος=panzerkampfwagen σωστά ;;
Τέτοια έμαθες πανεπιστήμιο φαντάζομαι
εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα

Opiumjimmy

Νεοφερμένο μέλος

εμ έτσι είναι λεβέντι μου μαθηματικό ιωαννίνων έβγαλα αν έβγαζα μαθηματικό αθηνών θα σου μιλούσα στο πληθυντικό τώρα
Κάτσε στη θέση σου και κανε μιζεροζωη και κράζε έναν 18αρη που προσπαθεί απλά να μάθει για σχολές.Σοβαρός άνθρωπος

Hased Babis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Μπάμπης Παπαθανασίου αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, Φοιτητής και μας γράφει από Καστοριά (Καστοριά). Έχει γράψει 826 μηνύματα.
Situation be like:

Fjeke7xX0AAAWmj.jpg

Εντωμεταξύ ήθελα και να βοηθίσω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια