Γεωπονικό Γ.Π.Α.: Μπορώ να ασχοληθώ με την ερευνητική Βιολογία παράλληλα ή μετά την αποφοίτησή μου;

Paul77

Νεοφερμένος

Ο Paul77 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 40 μηνύματα.
Αυτή τη χρονιά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα (έχοντας δώσει και δεύτερη φορά) να μείνω στη σχολή που πέρασα τη πρώτη χρονιά δηλαδή το τμήμα ζωικής παραγωγής στο ΓΠΑ.Το όνειρο μου όμως ηταν το βιολογικό και θα μου άρεσε να ασχοληθώ με τομείς όπως η βιολογία των ζώων όπως τα θηλαστικά και οι οργανισμοί των ωκεανών αλλα και εφαρμογές της βιολογίας στην ιατρική (πιο δύσκολο ) Υπάρχουν διέξοδοι απ'το τμήμα αυτό να ασχοληθώ με ερευνητική βιολογία σε ευρύτερο τομέα?Ίσως μεταπτυχιακό? Γίνεται κατά τη διάρκεια των σπουδών μου στο ΓΠΑ να δώσω εξετάσεις για βιολογικό (πχ Πατρών)?
 

kiyoshi

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο kiyoshi αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών και Φοιτητής του τμήματος Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ (Αθήνα). Έχει γράψει 336 μηνύματα.
Το τμήμα της Ζωικής Παραγωγής του ΓΠΑ ασχολείται με τις μεθόδους αξιοποίησης των αγροτικών ζώων και ό,τι τα αφορά. Μπορείς λοιπόν να ασχοληθείς με την βιολογία, φυσιολογία και την γενετική αυτής της κατηγορίας των ζώων με σκοπό την καλύτερη αξιοποίηση τους/ βελτίωση τους στην γεωργία. Σίγουρα όμως θα μπορέσεις με κάποιο μεταπτυχιακό να εξειδικευτείς σε κάτι γενικότερο που να αφορά τα ζώα αλλά δεν νομίζω να έχεις επαγγελματικά δικαιώματα (εκτός από αυτών που αποκτάς με το προπτυχιακό σου).
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top