Γενική Συνέλευση Σωματείου iMarketing Society και Κοπή Πίτας 2016

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ischool.gr

The site

Ο ischool.gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 952 μηνύματα.
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γενική Συνέλευση Σωματείου
iMarketing Society και Κοπή Πίτας 2016​

Αθήνα, 17 Φεβρουαρίου 2016: Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου iMarketing Society προσκαλεί τα μέλη του στην ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016, ώρα έναρξης 19:00 μ.μ. στο Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Kαινοτομίας (ACEin), οδός Κεφαλληνίας 46, 2ος όροφος.

Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:

• Ετήσιος Απολογισμός για το 2015
• Στόχοι και Μελλοντικές δράσεις για το 2016
• Συζήτηση και Προτάσεις μελών για νέες δράσεις

Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης θα ακολουθήσει η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας.

Η παρουσία και οι προτάσεις των μελών στην Ετήσια Γενική Συνέλευση θεωρούνται πολύτιμες για το Σωματείο μας καθώς το κρατούν δυνατό και δεμένο, ενώ η ενεργή συμμετοχή κάθε μέλους στις δράσεις μας, μας δίνει την ενέργεια να υλοποιούμε ποικίλες δραστηριότητες, ώστε η ομάδα του iMarketing Society να αποκτά όλο και μεγαλύτερη δυναμικότητα.


Για το iMarketing Society
Το iMarketing Society είναι μία ανεξάρτητη πρωτοβουλία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και αποτελείται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες του digital marketing με στόχο να προωθήσει τη δικτύωση, την ανταλλαγή ιδεών και την πρόσβαση στην τελευταία λέξη της εφαρμοσμένης γνώσης σχετικά με τις εφαρμογές των νέων τεχνολογιών, μέσων και εργαλείων στο μάρκετινγκ.
Το όραμά του είναι να αποτελέσει ένα κομβικό σημείο συνάντησης και δικτύωσης όσων εργάζονται, μελετούν και μαθαίνουν στο χώρο του μάρκετινγκ και των ψηφιακών τεχνολογιών, όπου ο καθένας ατομικά και ανεξάρτητα από την επαγγελματική του ταυτότητα θα μπορεί να αλληλεπιδρά, να ενημερώνεται, να μαθαίνει και να δημιουργεί.
Αποστολή του iMarketing Society αποτελεί η ενεργή συμβολή στη διάχυση γνώσης και καλών πρακτικών στο συνεχώς μεταβαλλόμενο χώρο του Digital Marketing, στη δημιουργία και τη διατήρηση μιας επαγγελματικής κουλτούρας βασισμένη στη συνεργασία και την αμοιβαιότητα.


Προς τους Συντάκτες
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε:
Αναμούρογλου Σπυράντα, Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων, iMarketing Society
E: media@imarketingsociety.org
W: www.imarketingsociety.org
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top