Μπορεί ο καθηγητής να μην βάλει βαθμό στο τετράμηνο;

Ntenia

Νεοφερμένος

Η Ntenia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 23 ετών. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.
Καλησπερα!
Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου είμαι 19 και έχω τελειώσει το Λύκειο και φέτος αποφάσισα να κάνω μια ειδικότητα σε επαλ έχω ξεκινήσει από Σεπτέμβρη και κάνω τα μαθήματα μόνο του πτυχίου (ειδικοτητας) και σε αυτά τα μαθήματα υπάρχουν και τα αγγλικά τομέα δεν έγραψα διαγώνισμα αφού έλειπα λίγο προβλήματος υγείας και επειδή άργησε να διοριστεί και καθηγήτρια (ήρθε πριν 3 μήνες) έχω λείψει καμία 10 φορές και κάνουμε το μάθημα 2 φορές την εβδομάδα. Η καθηγήτρια λοιπόν αυτή λέγοντας πως δεν έχει εικόνα δική μου πουθενά και ούτε διαγώνισμα για το οποίο δεν ενημερώθηκα ότι είχαν γράψει δεν μου έβαλε βαθμό στο τετράμηνο. Νομίζω αυτό απαγορεύεται αλλά δεν είμαι και σίγουρη μήπως θα μπορούσατε να με ενημερώσετε πάνω σε αυτό το θέμα ; Ευχαριστώ εκ των προτέρων !
 

Guest 699855

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ο βαθμός τετραμήνου προκύπτει από τη συμμετοχή του μαθητή στο μάθημα, από την επίδοσή του στις γραπτές δοκιμασίες και από την εκτέλεση των εργασιών που του ανατίθενται.
Αφού έχεις κάνει τόσες απουσίες και αφού δεν έγραψες διαγώνισμα, η καθηγήτρια δεν έχει επαρκή στοιχεία να σε αξιολογήσει.
΄Εχει δικαίωμα να το κάνει αρκεί στην ονομαστική κατάσταση βαθμολογίας που παραδίδει, δίπλα στο όνομά σου να έχει σημειώσει τον λόγο για τον οποίο δεν σε έχει βαθμολογήσει.
Αν λείπει ένας από τους δύο τετραμηνιαίους βαθμούς, ως προφορικός μέσος όρος υπολογίζεται ο βαθμός του άλλου τετραμήνου.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top