Αναζήτηση Πρακτικής Άσκησης

penelopenick

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Καλησπέρα ρε αλάνια. Η τελευταία φορά που έγραψα εδώ, ήταν όταν έδινα πανελλήνιες και τώρα τελείωσα την ΣΑΕΚ και ετοιμάζομαι για πρακτική. Πως περνάει ο καιρός, εύχομαι να περάσατε όλοι στην σχολή που επιθυμούσατε, όσοι δίνετε να περάσετε εκεί που θέλετε, είτε μέσω πανελληνίων είτε με οποιονδήποτε άλλο τρόπο αλλά να κάνετε αυτό που σας γεμίζει! Ήθελα να ρωτήσω,πως στα κομμάτια βρίσκουμε πρακτική; έχω στείλει ιμειλ σε κέντρα που ενδιαφέρομαι χωρίς αυτά ωστόσο να ζητάνε άτομα για πρακτική. Μου είπαν να καλέσω κάποιοι γνωστοί γιατί είναι πιθανόν τα ιμειλ να μην τα διαβάσουν, απλά εμένα μου φαίνεται παράξενο να παίρνω να ρωτάω. Έχει κανένας αντίστοιχη εμπειρία; υπάρχει κάποιο σαιτ που ανεβάζουμε εμείς αγγελίες και λέμε για πρακτική; Όποιος θέλει να μοιραστεί την εμπειρία του παρακαλώ να τον ακούσω! Σας ευχαριστώ παιδιά!

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Καλησπερα, για να βρεις πρακτικη ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα θα βρεις γιατι καποιοι εργοδοτες το βλεπουν σαν ευκαιρια για να τους βγαζεις τη δουλεια...
Οι σαεκ φυσικα δεν σου προτεινουν πρεπει να ψαξεις εσυ...
Νομιζω καλυτερα να ψαξεις απο αγγελιες στο ιντερνετ και να παιρνεις τηλεφωνα...
Και εμενα πιο ευκολο μου φαινοταν σε εμαιλ αλλα καλυτερα να ρωτας απο τηλεφωνο και θα το συνηθησεις σιγα σιγα...
Στην αρχη ειναι δυσκολο αλλα θα βρεις!
Τι ειδικοτητα εκανεα στο σαεκ;

penelopenick

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Πηνελόπη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 161 μηνύματα.
Καλησπερα, για να βρεις πρακτικη ειναι δυσκολο στην αρχη αλλα θα βρεις γιατι καποιοι εργοδοτες το βλεπουν σαν ευκαιρια για να τους βγαζεις τη δουλεια...
Οι σαεκ φυσικα δεν σου προτεινουν πρεπει να ψαξεις εσυ...
Νομιζω καλυτερα να ψαξεις απο αγγελιες στο ιντερνετ και να παιρνεις τηλεφωνα...
Και εμενα πιο ευκολο μου φαινοταν σε εμαιλ αλλα καλυτερα να ρωτας απο τηλεφωνο και θα το συνηθησεις σιγα σιγα...
Στην αρχη ειναι δυσκολο αλλα θα βρεις!
Τι ειδικοτητα εκανεα στο σαεκ;
Και μια κοπελα μου εχει τελειωσει ιδια ειδικοτητα με εμενα το ιδιο μου ειπε! Εργοθεραπεια!

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών και Απόφοιτος λυκείου. Έχει γράψει 250 μηνύματα.
Ναι θελει ψαξιμο αλλα θα βρεις!
Δυσκολη ειδικοτητα παντως...

penelopenick

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ναι θελει ψαξιμο αλλα θα βρεις!
Δυσκολη ειδικοτητα παντως...
Εχω απελπιστει λιγο να σου πω την αληθεια αλλα πιστευω σε εμενα θα βρω. Απο τα 12 σκεψου ηθελα λογοθεραπεια γιατι μου εκαναν μικρη. Μετα στα 14 καπου εκει ανακαλυψα και την εργο και τρελαθηκα. Εχω κανει φουλ σεμιναρια,εθελοντικη εργοθεραπεια σε ειδικο σχολειο,ημεριδες κτλπ. Οποτε δεν πιστευω να με εμποδισει μια πρακτικη! Να σε καλα παντως

Giorgkalo

Εκκολαπτόμενο μέλος

Αφου σου αρεσει θα βεις και μην το παρατησεις οσο δυσκολο και να ειναι...
Ψαξε σε αγγελιες, περνε τηλεφωνα και θα βρεθει κατι...κανε και τα χαρτια εσπα για επιδοτουμενη πρακτικη αν δεν σε πληρωνουν...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια