Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από anathimatikos
Κάπου εδώ θ' αναφερθώ και σε ένα χαζό πρόβλημα που αντιμετωπίζω ως αρειμάνιος καπνιστής. Κάπου μετά το δίωρο εντός της αιθούσης, με πιάνει πονοκέφαλος, έντονος εκνευρισμός και η συγκέντρωσή μου μειώνεται δραστικά, επειδή θέλω να καπνίσω. Πώς αντιμετωπίζεται αυτό;
Αρχική Δημοσίευση από Debby63
Παιδια (σε οσους εχουν δωσει αρχαια χθες)
Λετε να μου κοψουν απο το γνωστο πολλες μοναδες απο τη στιγμη που ενω ηξερα οτι ηταν σωστο το 5 και εγω το εβαλα λαθος και καλα γιατι δεν ημουν σιγουρη ποιο χωριο να βαλω ωστε να το επιβαβαιωσω οτι ειναι σωστο με βαση το κειμενο και ξερω γω επιβεβαιωσα με βαση το κειμενο μονο δυο απο τα σωστα που ειχα βαλει;
Αλλα και να ηθελα να τα διορθωσω δεν θα προλαβαινα γιατι ειχαν μεινει μονο δεκα λεπτα καθως αγχωνομουν να τελειωσω μεχρι και με το αγνωστο και να δω τι να διορθωσω σε τυχον λαθακια που ειχα κανει στο γνωστο στην Β4 και να προσθεσω επειτα καποιες λεξεις που πανω στη βιασυνη μου δεν καταλαβα οτι ξεχασα εκει που τεκμηριωνα τις αποψεις μου ως προς τα ερμηνευτικα.
Θελω να πιστευω οτι ενα 13 η 14 εστω το εχω στο γνωστο εφοσον τις πιο πολλες μοναδες παντα τις επαιρνα απο το γνωστο.
Λετε αυριο μολις παω στο σχολειο να ζητησω αν μπορω να ελεγξω τα Σ-Λ μου για αλλη μια φορα εφοσον δεν προλαβα να τα διορθωσω η καλυτερα οχι γιατι δε θα με αφησουν;
Αρχική Δημοσίευση από Volkswagen Fan
Ούτε καν.
Οκ.
Το ουτε καν βέβαια παει και για το πρωτο που ειπα και για το δευτερο ή μονο για το ενα απο τα δυο;
Δεν μπορείς να διορθώσεις το γραπτό σου.
Αχα.
Αρα ειναι πιθανο να μου κοψουν πολλες μοναδες απο τα Σ-Λ;
Παιδια (σε οσους εχουν δωσει αρχαια χθες)
Λετε να μου κοψουν απο το γνωστο πολλες μοναδες απο τη στιγμη που ενω ηξερα οτι ηταν σωστο το 5 και εγω το εβαλα λαθος και καλα γιατι δεν ημουν σιγουρη ποιο χωριο να βαλω ωστε να το επιβαβαιωσω οτι ειναι σωστο με βαση το κειμενο και ξερω γω επιβεβαιωσα με βαση το κειμενο μονο δυο απο τα σωστα που ειχα βαλει;
Αλλα και να ηθελα να τα διορθωσω δεν θα προλαβαινα γιατι ειχαν μεινει μονο δεκα λεπτα καθως αγχωνομουν να τελειωσω μεχρι και με το αγνωστο και να δω τι να διορθωσω σε τυχον λαθακια που ειχα κανει στο γνωστο στην Β4 και να προσθεσω επειτα καποιες λεξεις που πανω στη βιασυνη μου δεν καταλαβα οτι ξεχασα εκει που τεκμηριωνα τις αποψεις μου ως προς τα ερμηνευτικα.
Θελω να πιστευω οτι ενα 13 η 14 εστω το εχω στο γνωστο εφοσον τις πιο πολλες μοναδες παντα τις επαιρνα απο το γνωστο.
Λετε αυριο μολις παω στο σχολειο να ζητησω αν μπορω να ελεγξω τα Σ-Λ μου για αλλη μια φορα εφοσον δεν προλαβα να τα διορθωσω η καλυτερα οχι γιατι δε θα με αφησουν;
Δεν ξέρω.Αλλα δεν μπορώ να καταλάβω πως σου ήρθε ότι μπορείς να διορθώσεις το γραπτό σου από την στιγμή Πούντα γραπτά δεν μένουν καν στο εξεταστικό κέντρο που γράφεις.
Α. Εγω νομιζα οτι μενουν. Λαθος μου.
Αρχική Δημοσίευση από constansn
Debby όπως σου ανέφεραν ήδη δεν έχεις δικαίωμα να δεις ή κάνεις την παραμικρή αλλαγή στο γραπτό από τη στιγμή που το παρέδωσες. όσον αφορά τη βαθμολόγηση της πρώτης ερώτησης. Η ερώτηση βαθμολογείται με 10 μονάδες (στις 100) αν την απαντήσεις τέλεια. 5 μονάδες αντιστοιχούν στο πρώτο σκέλος (στο αν οι προτάσεις είναι σωστές ή λανθασμένες) και 5 στο δεύτερο σκέλος (για την επιβεβαίωση με βάση το κείμενο). Θα υπολογίσεις ότι θα πάρεις 1 μονάδα για κάθε πρόταση που χαρακτήρισες σωστά και άλλη 1 μονάδα για κάθε σωστή αναφορά στο κείμενο.
Οκ.
Βασικα κανε τις τις 4 εφοσον εκανα το λαθος και εκανα το 5 λαθος και καλα
Και στο β σκελος κανε το 2. Οσο για το αλλο Σ-Λ που δεν ειχε αναφορα σε κειμενο ας βαλουμε ξερω γω οτι πηρα ας πουμε 4 μοναδες και απο εκει. Ελπιζω βέβαια στην Β4 (που την απαντησα τελεια) και τις ερμηνευτικες ερωτησεις (στην μια ολόκληρη σελιδα ενω στις αλλες δυο που ηταν ξεκαθαρα να γραψεις κατα δικη σου αποψη εγραψα 2-3 σελιδες.) Μακαρι να κερδισω απο αυτα εστω υψηλη βαθμολογια.
Και να ηθελα να διορθωσω τα Σ-Λ δεν προλαβαινα καθως ειχαν μεινει δεκα ακομα λεπτα πριν τελειωσω με το αγνωστο τελειως. (Στο αγνωστο εκανα οτι να'ναι. Δεν το συζητω αν και ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που εκανε οτι να'ναι εκει περα.)
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist
Η ενότητα 3 του Πρωταγόρα ήταν από τις σος, μιας και δεν έχει πέσει ποτέ, αλλά ταυτόχρονα αρκετά πιο πολύπλοκη σε σχέση με τη 13 της Πολιτείας που έπεσε πέρυσι. Γενικά ο Πρωταγόρας είναι απαιτητικό κείμενο με δυσνόητα ερμηνευτικά σχόλια. Το παράλληλο κείμενο εύστοχο. Πολύ σωστή και η άσκηση ΣΛ στην εισαγωγή, στην οποία έπαιρνε όλες τις μονάδες μονάχα ο καλά διαβασμένος.
Οι ασκήσεις του γνωστού συνολικά ήταν χρονοβόρες, αλλα αντιμετωπίσιμες.
Οκ.
Βασικα κανε τις τις 4 εφοσον εκανα το λαθος και εκανα το 5 λαθος και καλα
Και στο β σκελος κανε το 2. Οσο για το αλλο Σ-Λ που δεν ειχε αναφορα σε κειμενο ας βαλουμε ξερω γω οτι πηρα ας πουμε 4 μοναδες και απο εκει. Ελπιζω βέβαια στην Β4 (που την απαντησα τελεια) και τις ερμηνευτικες ερωτησεις (στην μια ολόκληρη σελιδα ενω στις αλλες δυο που ηταν ξεκαθαρα να γραψεις κατα δικη σου αποψη εγραψα 2-3 σελιδες.) Μακαρι να κερδισω απο αυτα εστω υψηλη βαθμολογια.
Και να ηθελα να διορθωσω τα Σ-Λ δεν προλαβαινα καθως ειχαν μεινει δεκα ακομα λεπτα πριν τελειωσω με το αγνωστο τελειως. (Στο αγνωστο εκανα οτι να'ναι. Δεν το συζητω αν και ξερω οτι δεν ειμαι η μονη που εκανε οτι να'ναι εκει περα.)
Αρχική Δημοσίευση από Nihilist
Η μετάφραση του αγνώστου απλή, ίσως η πιο απλή που έχω δει σε πανελλαδικές. Ο πολύ καλός τη βγάζει με μια ανάγνωση. Η ερμηνευτική ερώτηση εύστοχη, ουσιαστικά ήθελε να έχεις κατανοήσει το κείμενο και να αποδώσεις το νόημα, οπότε αντιμετωπίζεται εύκολα και δεν απαιτείται απόλυτη ακριβολογία, όπως στη μεταφραση. Οι γραμματικές ασκήσεις ήταν επίσης εύκολες και εξέταζαν μικρό κομμάτι της ύλης, κάτι αρκετά φάουλ imo. Οι συντακτικές ασκήσεις ψαγμένες, θα ξεχωρίσουν τον καλό απο το μέτριο. Ο διαβασμένος, πάντως, δε θα δυσκολεύτηκε καθόλου.
Προβλέπω χειρότερες επιδόσεις σε σχέση με πέρυσι στους 16-18, αλλά περισσότερα ≈20. Γενικά πολύ καλύτερη κλιμάκωση. Πέρυσι οι ασυνταξίες του Αριστοτέλη στο άγνωστο στέρησαν το 20 από τους άριστους, ενώ τσουβάλιασαν μέτριους με καλούς, λόγω του εύκολου γνωστού και των πανεύκολων γραμματικών ασκήσεων. Φέτος τα θέματα ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας, που είναι και το ζητούμενο.
Δεν πειράζει.
Οκ.
Ελπιζω μονο να περασω εκει που θελω. Ολη τη χρονια για 11.223 μορια παλευω.
Αρχική Δημοσίευση από SonGokuUI
Εγώ λέω μην αναλύεις τίποτα πια και προχώρα στο επόμενο μάθημα. Θα τα πας καλά!
Τι σχολή θέλεις;