H Deutsch... Lover Lebenslust. έγραψε: στις 20:44, 21-02-13:

Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
Αρχική Δημοσίευση από karv2
Ρε παιδιά πείτε με βλαμμένο ή καθυστερημένο ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλά και εγώ έχω κλάψει για βαθμό.Οι γονείς δεν είναι του τύπου "έρχομαι κάθε μέρα στο σχολείο" ούτε "κάθομαι πάνω από το κεφάλι σου και διαβάζουμε παρεούλα" αλλά ειδικά η μητέρα μου , επειδή μας έχουν αφήσει ελεύθερους , λέει ότι οι βαθμοί δεν είναι κάτι , αλλά ότι οι βαθμοί δέιχνουν πόσο είναι το "τέρμα" σου ας το πούμε, δηλαδή ας το πούμε κάπως το πόσο προσπάθησες και ότι υποβαθμίζει τον εγκέφαλό μου να παίρνω λιγότερο από όσο αξίζω. Το 20 σημαίνει ότι τα έδωσες όλα και προσπάθησες 100%.
Κοιτάξτε , προσωπικά νιώθω λίγο πιεσμένη. Είμαι μαθήτρια του 19+ αλλά το θέμα είναι ότι μάλλιασε η γλώσσα της μάνας μου μέχρι να το πάρω το πολυπόθητο 19, διότι για να πω την αλήθεια είμαι πιο πολύ ο τύπος του κοριτσιού "πάρε την μπάλα και τρέχα" και με στενοχωρεί το γεγονός ότι πια δεν ασχολούμαι με αθλήματα. Έχω γίνει σαν χλαπάτσα και αυτό επιδράει και στην ψυχολογία μου.
Αλλά αλήθεια παραδεχτείτε το ότι όταν παίρνουμε καλύτερο βαθμό νιώθουμε λίγο "like a boss" !
Ρε παιδιά δείξ'τε λίγη επιείκεια! Μην με πάρετε με την παντούφλα! :Ρ
Αρχική Δημοσίευση από istudent
αυτό που περιγραφει για τη μαθήτρια του γυμνασίου είναι ψυχαναγκαστικό, παιδεία έλεος, η μονη χρονια που αξίζει να κυνηγάει βαθμούς κανεις είναι μονο η τρίτη λυκείου διότι είναι το μονο χαρτί ao το σχόλιο που μετράει μετά, και ειδικά για τα πανεπιστήμια του εξωτερικού. Σε αυτή την περίπτωση "δικειολογειται" τέτοια συμπεριφορά αλλα τώρα στο γυμνάσιο είναι υπερβολικό, και σε αυτό φταίνε σαφέστατα και οι γονείς που με άμεσο η έμμεσο τρόπο πιέζουν" τη μαθήτρια με λάθος τρόπο να είναι τέλεια
apologize for spellingmistakes but i use a converter to transform greeklisch to greek
Αρχική Δημοσίευση από Izabella.N
χαχ τι τραγικο!
εμενα οι γονεις μου βαριουνται να ερθουν να παρουν τους βαθμους μου![]()
Ρε παιδιά πείτε με βλαμμένο ή καθυστερημένο ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλά και εγώ έχω κλάψει για βαθμό.Οι γονείς δεν είναι του τύπου "έρχομαι κάθε μέρα στο σχολείο" ούτε "κάθομαι πάνω από το κεφάλι σου και διαβάζουμε παρεούλα" αλλά ειδικά η μητέρα μου , επειδή μας έχουν αφήσει ελεύθερους , λέει ότι οι βαθμοί δεν είναι κάτι , αλλά ότι οι βαθμοί δέιχνουν πόσο είναι το "τέρμα" σου ας το πούμε, δηλαδή ας το πούμε κάπως το πόσο προσπάθησες και ότι υποβαθμίζει τον εγκέφαλό μου να παίρνω λιγότερο από όσο αξίζω. Το 20 σημαίνει ότι τα έδωσες όλα και προσπάθησες 100%.
Κοιτάξτε , προσωπικά νιώθω λίγο πιεσμένη. Είμαι μαθήτρια του 19+ αλλά το θέμα είναι ότι μάλλιασε η γλώσσα της μάνας μου μέχρι να το πάρω το πολυπόθητο 19, διότι για να πω την αλήθεια είμαι πιο πολύ ο τύπος του κοριτσιού "πάρε την μπάλα και τρέχα" και με στενοχωρεί το γεγονός ότι πια δεν ασχολούμαι με αθλήματα. Έχω γίνει σαν χλαπάτσα και αυτό επιδράει και στην ψυχολογία μου.
Αλλά αλήθεια παραδεχτείτε το ότι όταν παίρνουμε καλύτερο βαθμό νιώθουμε λίγο "like a boss" !
Ρε παιδιά δείξ'τε λίγη επιείκεια! Μην με πάρετε με την παντούφλα! :Ρ
Αρχική Δημοσίευση από LiViNGtheLiFE
Και επανέρχομαι, καλά τα 15χρονα που έτσι τα έμαθαν και είναι και βλαμμένα , αλλά να βλέπεις τους γονείς τους, 50 χρονών ανθρώπους, να πηγαίνουν στο σχολείο και να παρακαλούν τους καθηγητές να βάλουν 20 με τον πιο άθλιο τρόπο (όταν ο βαθμός του διαγωνίσματος ήταν οριακά η βάση), υποσχόμενοι μάλιστα ότι στο επόμενο τετράμηνο θα γράψει 20. Το ακούτε αυτό; Δίνουν και εγγύηση! Δεν διστάζουν μάλιστα να εκφράσουν καθαρά το λόγο που ζητούν βαθμό. Μη και χαλάσει ο ΓΜΟ... Οι τελευταίοι αμόρφωτοι (ακόμη και σπουδαγμένοι) έχουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις...
![]()
Και επανέρχομαι, καλά τα 15χρονα που έτσι τα έμαθαν και είναι και βλαμμένα , αλλά να βλέπεις τους γονείς τους, 50 χρονών ανθρώπους, να πηγαίνουν στο σχολείο και να παρακαλούν τους καθηγητές να βάλουν 20 με τον πιο άθλιο τρόπο (όταν ο βαθμός του διαγωνίσματος ήταν οριακά η βάση), υποσχόμενοι μάλιστα ότι στο επόμενο τετράμηνο θα γράψει 20. Το ακούτε αυτό; Δίνουν και εγγύηση! Δεν διστάζουν μάλιστα να εκφράσουν καθαρά το λόγο που ζητούν βαθμό. Μη και χαλάσει ο ΓΜΟ... Οι τελευταίοι αμόρφωτοι (ακόμη και σπουδαγμένοι) έχουν και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις...
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre
Εγώ θα θέσω και άλλο ένα παράδειγμα τέτοιου είδους μαθητή.
Αυτού που πάει 87657 φροντιστήρια και νομίζει οτι θα πάρει 20άρια.
Μα είμαστε καλά;
Φροντιστήρια στα φιλολογικά του γυμνασίου;
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Psycho(Βασίλης)
Ο βαθμός είναι το α και το ω στη ζωή.Πιστεύω πως ο άνθρωπος προορίστηκε για να παίρνει 20.Πρέπει να ξυπνάτε και να ονειρεύεστε το 20.Μόνο έτσι θα προοδεύεσετε και θα κάνετε κάτι στη ζωή σας.Είναι ο μοναδικός σας στόχος με το που πάτε στο γυμνάσιο και ύστερα.Στην ανάγκη μη φάτε καν ή μην κοιμηθείτε,8 ώρες χαμένες; Τζάμπα χρόνος,κάντε το σερί.
Αρχική Δημοσίευση από Daft Punk
Από ότι είδα όμως είσαι φοιτητής της Πληροφορικής!! Ή πρόκειται ;;;
Αρχική Δημοσίευση από Italian dream...
Οκ, ξερω πως ειναι να περιμενεις 20 η 19 και να σου ερχεται ενα 17 η 16, αλλα το να κλαις ειναι παρανοικο!!!
Ρε παιδιά πείτε με βλαμμένο ή καθυστερημένο ή δεν ξέρω και εγώ τι αλλά και εγώ έχω κλάψει για βαθμό.
Αρχική Δημοσίευση από Alma Libre
Και στο λύκειο θα πάνε να τους τάζουνε τενεκέδες λάδι![]()
Ο βαθμός είναι το α και το ω στη ζωή.Πιστεύω πως ο άνθρωπος προορίστηκε για να παίρνει 20.Πρέπει να ξυπνάτε και να ονειρεύεστε το 20.Μόνο έτσι θα προοδεύεσετε και θα κάνετε κάτι στη ζωή σας.Είναι ο μοναδικός σας στόχος με το που πάτε στο γυμνάσιο και ύστερα.Στην ανάγκη μη φάτε καν ή μην κοιμηθείτε,8 ώρες χαμένες; Τζάμπα χρόνος,κάντε το σερί.Στην περίπτωση που εμφανιστεί βαθμός <20 ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ να κλάψετε 15' εκείνη την ώρα,άλλα 15' το μεσημέρι και άλλα 15' το βράδυ.
Ο βαθμός είναι το α και το ω στη ζωή.Πιστεύω πως ο άνθρωπος προορίστηκε για να παίρνει 20.Πρέπει να ξυπνάτε και να ονειρεύεστε το 20.Μόνο έτσι θα προοδεύεσετε και θα κάνετε κάτι στη ζωή σας.Είναι ο μοναδικός σας στόχος με το που πάτε στο γυμνάσιο και ύστερα.Στην ανάγκη μη φάτε καν ή μην κοιμηθείτε,8 ώρες χαμένες; Τζάμπα χρόνος,κάντε το σερί.Στην περίπτωση που εμφανιστεί βαθμός <20 ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ να κλάψετε 15' εκείνη την ώρα,άλλα 15' το μεσημέρι και άλλα 15' το βράδυ.
Τι να πω ρε παιδιά, άλλο χάλι αυτό με τα φροντιστήρια. Το κακό είναι ότι το παινεύονται κιόλας λες και είναι επίτευγμα.
Εγώ έχω να πω ότι το γυμνάσιο βγαίνει άνετα χωρίς φροντιστήρια.
Εκτός αυτού βλέπω πως εν τέλει ούτε καν βγαίνει πρώτοι αυτοί που πηγαίνουν τα πιο πολλά φροντιστήρια. Σπάνια είναι άριστοι. Συνήθως είναι οι φτιαχτοί καλοί που πιάνουν ένα αγορασμένο 18 με τα χίλια ζόρια. Αλλά ακόμη κι έτσι... πως έχουν ξεπέσει οι βαθμοί έτσι!
Πόσοι βγάζουν 18 και πόσοι θα βγάλουν 18.000 στις πανελλήνιες;
Φέτος έγινε αυτό (Α' λυκείου). Ο καθηγητής γέλαγε με τα χάλια από πίσω βέβαια... μα να δίνουν και εγγύηση;