Επιτυχία στις πανελλήνιες

Evcathy

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Evcathy αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια του τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 170 μηνύματα.
Καπου διαβασα οτι ειναι ακατόρθωτο να περάσεις ιατρική με πανελληνιες χωρίς φροντιστήριο! Ένα έχω να πω. Ας μην κινδυνολογουμε! Κυκλοφορεί ένας τρόμος γύρω απο τις πανελληνιες. Όλοι γνωρίζουμε ή έχουμε ακούσει για παιδια ππυ μπήκαν ιατρικές και τα συναφή με 0 ώρες φροντιστήριο. Μια προσωπική εμπειρία γνωρίζω απόφοιτο που έδωσε πανελληνιες άλλη κατεύθυνση, ξεκίνησε διάβασμα γύρω στον Δεκέμβρη και πέρασε ιατρική δπθ. Δεν λέω να χαλαρώσουμε γιατι προσωπικά εγώ ειμαι στην τσίτα. Αλλα να μην βλέπουμε κάποια πράγματα ως ακατόρθωτα και τα παρατάμε!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Johnny15

Επιφανές μέλος

Ο Γιάννης? αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,749 μηνύματα.
Οι ασκήσεις που πέφτουν πανελλήνιες είναι κατά βάση φροντιστηριακές, δηλαδή παρόμοιες με βιβλία όπως μπάρλας κλπ. Για αυτό σε βοηθάει το φροντιστήριο, σου εξηγεί πως λύνονται. Αν μπορεί κάποιος να πάρει τον Μπάρλα (για παράδειγμα τον αναφέρω) και να ξεκινήσει να λύνει ασκήσεις μόνος και να τις κατανοεί τότε οκ. Αυτό το έκανα στα μαθηματικά γενικής, δεν έκανα φροντιστήριο ή ιδιαίτερο, απλά όσες δεν μπορούσα να λύσω ρωτούσα τον καθηγητή του σχολείου. Για την κατεύθυνση δεν μπορούσα να τις κάνω μόνος και ήθελα συνεχή βοήθεια για αυτό έκανα ιδιαίτερα. Αν κάποιος δεν μπορεί να λύσει βασικές ασκήσεις φροντιστηριακού βιβλίου να αναζητήσει άμεσα κάποια βοήθεια.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Giovanni_

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
ποιες είναι οι προϋποθέσεις για να λύσω δύσκολες ασκήσεις σε μαθηματικά φυσική χημεία πότε θα το καταφέρω αυτό δηλαδή πόσο χρόνο περνει ένα μήνα δύο μήνες τρεις τέσσερις προλαβαίνω μέχρι τις πανελλήνιες ? Έχω απελπιστεί και λυπηθει πολυυυυ :-( :'( τι πρέπει να κάνω ?

Μας παρεθεσες την τελευταια ασκηση του Παπαδακη απο την κατηγορια των ασκησεων που απαιτουν ιδιαιτερη μαθηματικη σκεψη,δηλαδη ειναι κατα τον Παπαδακη η πιο δυσκολη ασκηση του κεφαλαιου επομενως μην αγχωνεσαι αν δεν μπορεις να την λυσεις.Να φανταστεις ετσι οπως την βλεπω την ασκηση αν επεφτε αυτη πανελληνιες θεωρω οτι το πολυ ενα 10% των μαθητων θα ελυνε το α ερωτημα.Να ξερεις οι ασκησεις που απαιτουν ιδιαιτερη μαθηματικη σκεψη ειναι πολυ πιο πανω απο το επιπεδο πανελληνιων ειναι δηλαδη στυλ διαγωνισμου μαθηματικων.Τωρα αν θες να λυνεις τετοιες ασκησεις σιγουρα δεν υπαρχει καποιο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα αλλα εξαρταται απο τον μαθητη.Χρειαζεται δε συνεχη ενασχοληση μ για να καταφερεις να λυνεις τετοιες ασκησεις.Αν το καταφερεις ομως,του χρονου τετοια περιοδο θα εχει σιγουρο 20αρι στις πανελληνιες
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 7 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top