Εντολή Εισαγγελέα για την offshore του Π. Καμμένου

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,785 μηνύματα.
ΠΗΓΗ: Εντολή Εισαγγελέα για την offshore του Π. Καμμένου

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ: 09:10 | ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 21:21



Εξακολουθεί να μη δίνει σαφείς απαντήσεις στα σοβαρά ερωτήματα για την περίεργη «διαδρομή» του σκάφους «Iliatoras of London» ο Πάνος Καμμένος

Με βάση το δημοσίευμα των «Νέων» για την υπεράκτια εταιρεία την οποία φέρεται να έχει ο αρχηγός των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Π. Καμμένος, ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Νίκος Παντελής έδωσε εντολή στους οικονομικούς εισαγγελείς να διερευνηθεί η υπόθεση για τυχόν φορολογικές παρανομίες με βάση τον νόμο.

Μια νέα πτυχή για την οφσόρ που θεωρείται ιδιοκτήτρια του σκάφους «Iliatoras of London» δημοσιεύουν «ΤΑ ΝΕΑ»: η εταιρεία, με μηδενική δραστηριότητα, πήρε ενυπόθηκο δάνειο για την αγορά, αλλά δεν το δήλωσε στη Νήσο Μαν.

Απαντώντας ο Πάνος Καμμένος δήλωσε: «Χαιρετίζω και ζητώ ακόμα μια φορά κάθε έρευνα των δικαστικών αρχών, των φορολογικών αρχών και του Κοινοβουλίου για πλήρη διαφάνεια που αφορά τα περιουσιακά μου στοιχεία και της οικογένειάς μου για να καταρρεύσουν τα χαλκεία».


Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι offshore εταιρεία: Υπεράκτια Εταιρεία.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top