Γ' Λυκείου: Τι αλλάζει στη ζωή μου;

mel!n@

Νεοφερμένος

Η μελίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 44 μηνύματα.
δεν νομιζω πως αν καποιος διαβαζει με μουσικη θα εχει προβλημα στις εξετασεις.. η μουσικη δεν σου δινει μεγαλυτες ππιθανοτητες να λυσεις κατι.. το αντιθετο θα ελεγα.. απλα σε ξεκουραζει ή τουλαχιστον περνας την ωρα σου λιγο πιο ευχαριστα.. :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χαρουλιτα

Διάσημο μέλος

Η Χαρουλιτα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Καθηγητής. Έχει γράψει 2,552 μηνύματα.
Αχ μου αρεσει οπως σκεφτεσαι!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HumaneTouch

Νεοφερμένος

Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Καληπερίζω την κοινότητα ,
Όπως χιλιάδες ακόμα νέους , έτσι κι εγώ φέτος προετοιμάζομαι για τις Πανελλαδικές εξετάσεις του 2012 με απώτερο σκοπό σε μία καλή σχολή . Μέχρι και φέτος μπορώ να πω πως πάντοτε διάβαζα με άριστα αποτελέσματα , ενώ παράλληλα δεν παραμελούσα στο ελάχιστο την κοινωνική μου ζωή . Φέτος όμως , όπως διαπίστωσα , πρέπει να κάνω αρκετές θυσίες , μεταξύ άλλων και στις εξόδους μου .Ωστόσο , υπάρχουν ορισμένα σημεία στα οποία θα χρειαστώ την βοήθεια σας .
Με πολύ κόπο τα τελευταία 2 χρόνια κατάφερα να χάσω ορισμένο τοπικό πάχος από το σώμα μου και να έχω εξαιρετικά αποτελέσματα στην μυική μου ανάπτυξη . Σκέφτομαι να συνεχίσω λοιπόν το γυμναστήριο φέτος , 3 φορές την εβδομάδα . Θα έχω 14 ώρες φροντηστήριο και το Σάββατο κενό . Το θέμα είναι προλαβαίνω ; Θα πρέπει να θυσιάσω ορισμένες -πολύτιμες κακά τα ψέματα - ώρες ύπνου;
Επιπλέον , όσον αφορά τον καφέ . Τελικά κάνει καλό στους υποψηφίους ; Μας κρατάει ξύπνιους ή απλά νευρικούς ; Ποιος καφές είναι αποτελεσματικότερος ;
Συγνώμη αν γίνομαι γραφικός αλλά όπως θα καταλάβατε έχω λίγο άγχος , φυσιολογικό άλλωστε .
Στις τυχόν απαντήσεις σας , αναλογιστείτε ότι παρακολούθω την Θεωρητική κατεύθυνση και σε είμαι σχετικά καλός στην αποστήθιση .

Σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας εκ των προτέρων ,
Λευτέρης Ανέστης
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

selc

Δραστήριο μέλος

Η selc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 697 μηνύματα.
Καταρχήν καλή σχολική χρονιά να έχεις φέτος και εύχομαι να τελειώσεις με τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.
Κατά την άποψη μου,όσον αφορά το γυμναστήριο το καλύτερο που θα μπορούσες να κάνεις είναι να δεις πως κυλά η βδομάδα με σχολείο,φροντιστήριο διαβάσματα κτλ και στη συνέχεια να κρίνεις μόνος σου αν μπορείς να πηγαίνεις ΚΑΙ γυμναστήριο.Στην αρχή το πρόγραμμα σου όπως είναι φυσιολογικό θα είναι πιο χαλαρό,βόλτες μπορείς να βγαίνεις άνετα(εγώ πάντως κάθε σκ έβγαινα) και ύπνο θα ευχαριστηθείς,δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα εκτός αν είσαι νυχτερινός τύπος.(εγώ κοιμόμουν στις 11 και ήμουν οκ με τον χρόνο μου). Τώρα για τον καφέ,αν εσύ έχεις συνηθίσει να πίνεις καφέ δεν θα αλλάξει και τίποτα,κάποιοι π.χ όταν πίνουν καφέ νυστάζουν :/:. Πιο πολύ θεωρώ ότι μας κάνει νευρικούς παρά το ότι μας ξυπνάει. Εγώ δεν έπινα ποτέ καφέ και δεν πίνω οπότε δεν μπορώ να σε συμβουλέψω.
Καλή επιτυχία και πάλι και καλό κουράγιο.
Τα πράγματα δεν είναι τόσο τραγικά όσο ακούγονται. Το καλύτερο για σένα που είσαι θεωρητική είναι να μην αφήσεις κενά και να φτιάξεις ένα πρόγραμμα.Πρώτα διάβασμα και μετά βόλτα και όλα θα χωρέσουν :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ερινύς

Τιμώμενο Μέλος

Η Ερινύς αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Διδακτορικός και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 17,739 μηνύματα.
Εγώ έδωσα πέρσι και κατάφερα αυτό που ήθελα, οπότε θα προσπαθήσω να σε βοηθήσω:
1. Γυμναστήριο: Εγώ θα συνιστούσα να πηγαίνεις μέχρι τα Χριστούγεννα 2 φορές την εβδομάδα γυμναστήριο (μέχρι μέσα Οκτώβρη ίσως προλαβαίνεις και 3), αλλά όχι πάνω από 40-50 λεπτά (κάνε μόνο διάδρομο και διατάσεις, κι αυτό βοηθάει). Μετά τα Χριστούγεννα, όποτε θες να ξεσκάσεις και βρίσκεις χρόνο βγαίνε κανένα 10λεπτο ή τέταρτο και τρέχα το τετράγωνο, ή κάνε καμια βολτα με το ποδηλατο αν έχεις. Δε θα μεινεις στα ιδια κιλα, αλλα δε θα βαλεις και 10 έτσι. Ε, εντάξει 3-4 κιλα χανονται μετα με εντατικη γυμναστικη, μη σε αγχωνει αυτο.
2. Καφές: Εγώ δεν πίνω καφέ, αλλα θεωρητικά μπορώ να μιλήσω. ΜΗΝ πίνεις πάνω απο ένα καφέ τη μέρα, και καλύτερα όχι βράδυ. Και κόψτο αν δεις ότι σου τσιτώνει τα νεύρα -νεύρα θα έχεις ουτως η αλλως απο το αγχος. Αν θες να μείνεις ξύπνιος το βράδυ, πιες τσάι.

*Και κάτι το οποιο εγω δε θα μπορουσα να το κανω, αλλα το προτεινω, αν αγχωνεσαι με το χρονο: Ετσι οπως εισαι στο και κανεις διαδρομο στο γυμναστηριο, εχε και το βιβλιο βιολογιας γενικης ή ιστοριας μαζι σου. Μην προσπαθησεις να αποστηθισεις, απλα διαβασε προσεκτικα το κομματι πολλες φορες. Θα κανεις λιγοτερο χρονο να το μαθεις μετα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Zaraki

Δραστήριο μέλος

Ο Zaraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 536 μηνύματα.
Εγω γυμναστηριο πηγαινα ολη τη χρονια, 4 φορες την εβδομαδα μεχρι τα μεσα γεναρη και 3 μεχρι το μαρτη(τις 2 βδομαδες των πανελλαδικων δεν πηγαινα ομως).Καφε δεν πινω και δεν μπορω να σε βοηθησω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

simosgl3

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Ουντάμπα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής. Έχει γράψει 380 μηνύματα.
Απλα διαβαζε και οταν νιωθεις οτι τελειωσες πανε γυμναστηριο,δεν εινα τιποτα τρομακτικο η τελευταια χρονια,αμα δεν αγχωνεσαι δεν θα εχεις κανενα προβλημα.Η απαθεια ειναι ο καλυτερο σου φιλος σε τετοια θεματα
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

apla

Νεοφερμένος

Ο apla αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 76 μηνύματα.
Αρχικά ίσως να το πάρεις πιο χαλαρά το θέμα (και είναι λογικό) όσο περνάει ο καιρός όμως και αρχίζει να βγαίνει η ύλη (και αρχίσουν εντατικές επαναλήψεις κτλ.) θα συνειδητοποιήσεις ότι θα χρειαστείς όλη σου τη δύναμη για να ανταπεξέλθεις (είναι πραγματικά κουραστικό 7 ώρες σχολείο, 1-2 ώρες το μεσημέρι κενό που ίσως να διαβάζεις, μετά 3-4 ώρες φροντιστήριο μέχρι το βράδυ, μετά διάβασμα για την επόμενη κτλ.).
Οπότε εγώ θα σου πρότεινα αν θες να πηγαίνεις gym να πηγαίνεις λίγο και αρχικά. Στην πορεία θα χρειαστεί να το αφήσεις αν το συνεχίσεις.
Οπότε ίσως θα ήταν καλύτερα να μη το συνεχίσεις καν. Απλά περπάτημα, υγιεινή διατροφή (η οποία θα βοηθήσει και στα μαθήματα, πρέπει να τρως καλά), προσπάθησε να διαβάζεις με πρόγραμμα για να μην έχεις πολύ άγχος (φαντάζομαι θα το κάνεις για να λες πως είσαι άριστος) και μια χαρά θα τα πας.
Τώρα για εξόδους, ε το σάββατο χαλαρά θα μπορείς να βγαίνεις (με εξαίρεση τους τελευταίους μήνες που θα θες να κάνεις συνεχώς επαναλήψεις, αν και μια βόλτα δε κάνει τόσο κακό).
Για τον καφέ... εγώ για το λόγο του ότι δε διάβαζα αρχικά όσο θα έπρεπε στο τέλος είχα ένα τεράστιο όγκο ύλης να βγάλω (να τον κάνω καλές επαναλήψεις βασικά) και λόγο νύστας έπινα καφέ για να μείνω ξύπνιος λίγο παραπάνω. Αλλά αυτά τον τελευταίο μήνα ας πούμε (για να μην πω τις τελευταίες μέρες). Πάντως δε θα στο συνιστούσα :p Καλύτερα να διαβάζεις συστηματικά με πρόγραμμα ώστε να μην έχεις άγχος ούτε το διάβασμα να βγάλεις ούτε του ότι δε θα προλαβαίνεις κτλ. Και δε θα έχεις ανάγκη τον καφέ.
Καλή τύχη πάντως.
ΥΓ: Κάποιος είπε ότι είσαι θεωρητική... καλή επιλογή :D Με καλό διάβασμα και καλές επαναλήψεις όσο πλησιάζει η ώρα... θα γράψεις μια χαρά! :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kossal

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Κώστας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 862 μηνύματα.
Μην νομίζεις οτι οι θυσίες που πρέπει να κάνεις είναι τρομακτικές.
Όσο για τις εξόδους, μέχρι τα Χριστούγεννα είναι απαραίτητες! Αργότερα θα έχεις πολύ διάβασμα για να βγεις σαββατόβραδα και έτσι.(Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα βγαίνεις καθόλου. Οι βόλτες θα σου χρειαστούν για να ξελαμπικάρεις από τα αρχαία και τα υπόλοιπα θεωρητικά. :P)
Για το θέμα του γυμναστηρίου εγώ θα σε συμβούλευα μέχρι τα Χριστούγεννα να πηγαίνεις 3 φορές την εβδομάδα. Αργότερα μια φορά είναι αρκετή. Κανόνισε ανάλογα με τις ανάγκες σου το πρόγραμμα σου, διάβασε μεθοδικά, απόφυγε τις υπερβολές και φάε υγιεινά.
O καφές εμένα τουλάχιστον με βοήθησε μόνο τις τελευταίες μέρες (όταν δεν πατούσαμε σχολείο και διαβάζαμε στο σπίτι από το πρωί) αφού ξυπνούσα στις 9 μετά από λίγες ώρες ύπνου.

To μόνο που δεν χρειάζεται είναι υπερβολικό άγχος! Γιατί η σωστή ποσότητα είναι πάντοτε καλή και θαυματουργή--σε κρατάει σε επιφυλακή-- ;)

Kαλή σου επιτυχία!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Φίλε μου καλή σου αρχή και καλή επιτυχία... Δε θέλω να σε αγχώσω αλλά τα πράγματα εμείς που περάσαμε αφού πλέον έχουμε αποβάλει το άγχος των εξετάσεων τα βλέπουμε απλά... Δυστυχώς αν θέλεις να πετύχεις το στόχο σου οφείλεις να διαβάζεις πολλές ώρες... Το γυμναστήριο καλό είναι να το περιορίσεις στη μία φορά και τις εξόδους σου στο ελάχιστο... Κι εγώ θεωρητική ήμουν... Τα πράγματα ειδικότερα στη θεωρητική χωρίς να υποτιμώ τις άλλες κατευθύνσεις θέλουν λίγο περισσότερο διάβασμα λόγω του ότι όλα τα μαθήματα είναι θεωρητικά και θέλουν καθαρό διάβασμα... Πρέπει να θυσιάσεις αρκετές ώρες ύπνου απλούστα γιατί αλλιώς δε θα προλαβαίνεις... Και μακριά από τον καφέ... Καταστρέφει την υγεία...(
Η καφείνη μπορεί να προκαλέσει μείωση και διακοπές της συγκέντρωσης. Επίσης αυξάνει το επίπεδο στρες του ατόμου.
Ένα άλλο σημαντικό πρόβλημα που μπορεί να προκληθεί από την καφείνη είναι η αφυδάτωση. Η καφείνη έχει διουρητική δράση η οποία εκδηλώνεται μετά από τη λήψη 3 φλιτζανιών καφέ ή τσαγιού ή αναψυκτικού τύπου κόκα κόλα.
Τα άτομα τα οποία πίνουν μόνο τέτοια ροφήματα χωρίς να λαμβάνουν ικανοποιητικές ποσότητες νερού κινδυνεύουν με αφυδάτωση. Επιπρόσθετα χρειάζονται συνεχώς να πηγαίνουν στο αποχωρητήριο, γεγονός το οποίο διακόπτει την εργασία τους πολλές φορές και μειώνει την παραγωγικότητά τους.
Η αφυδάτωση που μπορεί να προκύψει, μειώνει την συγκέντρωση, αυξάνει την ευερεθιστικότητα και παρεμποδίζει τους εργαζομένους να αποδώσουν σύμφωνα με το καλύτερο επίπεδο των ικανοτήτων τους.
Σε έρευνες σχετικές με το θέμα, φάνηκε ότι το 50% των ατόμων που έπιναν ροφήματα που περιείχαν καφείνη, παραδέχθηκαν ότι υπέφεραν από στρες. Η διεγερτική δράση της καφείνης αυξάνει τα επίπεδα στρες και αυτό με τη σειρά του, μειώνει την ικανότητα συγκέντρωσης.
Το γεγονός ότι οι περισσότεροι πίνουν τον καφέ κατά τη διάρκεια της καθημερινής εργασίας όταν συγκεντρώνονται όλες οι προϋποθέσεις για στρες, αυξάνει τη νοσηρή επιρροή της καφείνης.
Σίγουρα πολλοί έχουμε συνειδητοποιήσει ότι η κατανάλωσή μας σε καφέ έχει σταδιακά αυξηθεί σε σημαντικά επίπεδα λόγω εθισμού. Προσοχή όμως διότι δεν πρέπει να μειώσουμε απότομα την ποσότητα καφείνης που λαμβάνουμε διότι αυτό μπορεί να προκαλέσει έντονους πονοκέφαλους. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να μειώνουμε σταδιακά τη ποσότητα καφέ ή τσαγιού πού πίνουμε καθημερινά. ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΡΜΕΣ ΜΟΥ ΕΥΧΕΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

HumaneTouch

Νεοφερμένος

Ο HumaneTouch αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 102 μηνύματα.
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για τις γρήγορες απαντήσεις σας !!!
Αποφάσισα ότι θα συνεχίσω το γυμναστήριο για 2-3 φορές την εβδομάδα ανάλογα με τον φόρτο εργασίας . Όταν όμως δω ότι δεν πάει άλλο θα το σταματήσω και μετά πάλι μετά από τις εξετάσεις . Όσον αφορά τον καφέ , δεν έχω άλλη επιλογή θα την δοκιμάσω την μέθοδο , εφόσον ήδη από τώρα αρχίζω και νυστάζω την ώρα που διαβάζω Ιστορία :Ρ .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

loco13

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Δημήτρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 127 μηνύματα.
και εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι...
λόγω του διαβάσματος έχω κόψει το γυμναστήριο και την μπάλα που έπαιζα τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα..
θα με καταντήσουν λαπά οι πανελλήνιες:(
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nikos Sitys

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Nikos Sitys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Καβάλα (Καβάλα). Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.
και εγώ σε παρόμοια κατάσταση είμαι...
λόγω του διαβάσματος έχω κόψει το γυμναστήριο και την μπάλα που έπαιζα τουλάχιστον μία φορά την βδομάδα..
θα με καταντήσουν λαπά οι πανελλήνιες:(
Εμενα με εχουν καταντησει ηδη.Αν και τωρα κοντα στις 8 η ωρα πηγαινω για ενα 10λεπτο τρεξιμο και ξαναγυρναω.Με κανει και εκτονονομαι ολο αυτο συν οτι νιωθω ωραια με τον εαυτο μου και το σωμα μου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

georgia.94

Δραστήριο μέλος

Η georgia.94 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 559 μηνύματα.
πιστεψε με πως ο καφες δν θα σε βοηθησει...μονο υπερενταση και τρεμουλο θα σ δημιουργησει...ομως εξαρταται κ απ τν οργανισμο....φροντισε απλα να κοιμασαι μια ωριτσα τ μεσημερι πριν τ φροντ!και ας μην προλαβαινεις!ειναι σωτηριοο!!!ξεκουραζεσαι αρκετα!!!ντουζακια επισης να σε ξυπνανε!και οπωσδηποτε γυμναστικη για να ξεφευγεις κ λιγακι!κανα σαββατο θα πηγαινεις κ καμια βολτα!!!μπορει να ακουγομαι υπερ-χαλαρη αλλα δν θελει ακροτητες η γ λυκειου!ξεκουραση θελει ωστε να αποδωσεις τ μεγιστο!και μην αφησεις τ αγχος να σε καταβαλει!!!!καλη επιτυχιααααα!!=))))))
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Thetawaves

Νεοφερμένος

Ο Thetawaves αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Μακεδονίας (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 61 μηνύματα.
Μόλις τελείωσα την Γ' Λυκείου και για αυτούς που θα ακολουθήσουν την Τεχνολογική/Θετική κατεύθυνση (από προσωπική πείρα μιλάω γιατί και εγώ Τεχνολογική ήμουν) έχω να πω ότι αξίζει να μαθαίνεις 12 χρόνια Μαθήματικα και Φυσική μόνο και μόνο για να πορώνεσαι με αυτά που θα κάνεις φέτος!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

iGiannis

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο iGiannis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο ΗΠΑ (Αμερική). Έχει γράψει 1,762 μηνύματα.
Στην δική μου περίπτωση δεν άλλαξαν και πολλά πράγματα. Πήγαινα σχολείο (μέχρι το Μάρτη), έπαιζα με τους φίλους προ, πηγαίναμε βόλτες και μετά φροντιστήριο και σπίτι για διάβασμα. Μπορεί οι βόλτες να περιορίζονταν πάρα πολύ, αλλά τουλάχιστον τώρα είμαστε κάθε μέρα έξω. Φυσικά και τα μπαράκια ήταν μια άγνωστη λέξη για'μας, αλλά δεν πειράζει.
Από θέμα καφέ, είχα ξεφύγει λίγο καθώς την τελευταία βδομάδα, αλλά και τις ημέρες που γράφαμε έπινα 3-4 καφέδες την ημέρα καθώς ξυπνούσα από το πρωί (8:00) και ειδικά μέσα στις πανελλήνιες έπρεπε όπωσδηποτε να κάτσω μέχρι τις 1:00 για να βγάλω όλη την ύλη.
Σας συνιστώ να μην ξενυχτάτε φέτος γιατί έτσι και βγείτε το Σάββατο το βράδυ, μετά θα έχετε χάσει και όλο το πρωί της Κυριακής κι έτσι το διάβασμά σας θα μείνει πίσω. Επίσης, γνώμη μου είναι να κάθεστε όσο θέλετε να διαβάζετε μέσα στη χρονιά, αλλά τις ημέρες που θα γράφετε πανελλήνιες να κάθεστε μέχρι τις 00:30-01:00 το πολύ καθώς το μυαλό πρέπει να'ναι ξεκούραστο για να γράψει.

Αυτά.. :)

Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ χαρούμενος που τελείωσα τη Θεωρητική κατεύθυνση, καθώς μπορεί να λένε πολλοί πως είναι μόνο παπαγαλία, αλλά αυτά που μαθαίνει κάποιος στα Αρχαία κατεύθυνσης σε ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ Ν.

Δραστήριο μέλος

Ο ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 32 ετών, Πτυχιούχος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 490 μηνύματα.
Συμφωνώ και επαυξάνω φίλε μου για τα αρχαία...:)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Λιβία Αυγούστα

Δραστήριο μέλος

Η Λιβία Αυγούστα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και Φοιτήτρια. Έχει γράψει 457 μηνύματα.
Πραγματικά ένιωσα πάρα πολύ χαρούμενος που τελείωσα τη Θεωρητική κατεύθυνση, καθώς μπορεί να λένε πολλοί πως είναι μόνο παπαγαλία, αλλά αυτά που μαθαίνει κάποιος στα Αρχαία κατεύθυνσης σε ανεβάζουν σε άλλο επίπεδο.
+1.Τι να το κανω ,αν ξερεις να λυσεις ολοκληρωματα,αν δε γνωριζεις ποιος ηταν ο Πλατωνας;
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Itach1

Διάσημο μέλος

Ο Τζουτζουμπρούτζος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2,350 μηνύματα.
Αυτο που αλλαξε ηταν οι βραδιες τσαμπιονς λιγκ,ειχα συνηθισει μετα απο καθε ματς να βλεπω και την εκπομπη που ακολουθουσε αλλα στην γ λυκειου εβλεπα τον αγωνα και υπνο...:worry::worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iratus

Δραστήριο μέλος

Ο Iratus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μαθητής Γ' λυκείου. Έχει γράψει 418 μηνύματα.
Απομυθοποιείστε τις Πανελλαδικές γαμώτοοοοοοοοοοοοοοοοο δε καθορίζουν τη ζωή σας!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Top