Μπορεί να θεωρηθεί η απιστία δεδομένη;

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 52 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13,854 μηνύματα.
Εχμ...αδύνατον...ο μπαμπάς δεν υπάρχει πια...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Eμείς φτιάχνουμε τη μοίρα μας Χάο, όχι αυτή εμάς....:)

Ακριβώς γι' αυτό Καπετάνιο, αυτά που φτιάχνουμε πρέπει να μπορούμε και να σταθούμε να τ' αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτό και η μοίρα είναι αδυσώπητη μαζί μας, γιατί εμείς την επιλέγουμε...


Προσπαθω να βρω εδω κ ωρα πως ξεκινησε αυτη η συζητηση αλλα δεν τα καταφερα!
Δεν ξερω ποσο καιρο εισασταν μαζι τελικα, εγω παντως γνωρισα τον αντρα μου πριν απο 21 χρονια,ειμασταν συμφοιτητες. Ειμαστε παντρεμμενοι 14 χρονια! Καποια στιγμη ισως πω κι εγω την ιστορια μου, αυτο παντως που θα'θελα να πω αυτη τη στιγμη ειναι το εξης: Πιστευω πως τιποτα δεν ειναι δεδομενο,οτι κ να λενε οι στατιστικες κι οι αριθμοι! Καθε ανθρωπος ειναι διαφορετικος.Δεν μπορει κανενας μας να γνωριζει,τι μπορει να του προκυψει στο μελλον.

Πιστεψτε με, ολα μπορει ν'αλλαξουν απ'την μια στιγμη στην αλλη. Δεν εχει σημασια αν μιλαμε για τον-ην συντροφο μας,τον πατερα μας,την μανα μας.

Εχω πολλα να πω που ισως να βοηθησουν (το ελπιζω τουλαχιστον) καποιους απο την ομαδα , οπως κι εγω πιστευω πως θα βοηθηθω, κι οχι μονο, απ' τους αλλους! Συγγνωμη αν κουρασα καποιους!!! Θα το εκτιμουσα ιδιαιτερα, αν καποιος διαβασει απλα κ μονο αυτα που εγραψα,εστω κι αν δεν εχει κατι να μου πει,να μ'ενημερωσει. Να εχουμε ολοι μας μια πολυ ομορφη μερα! ! !


" Οταν η ριζα ειναι γερη , τα κλαδια αναπτυσσονται!!! "

Χαιρετίζω μία ακόμη συνομιλήτρια. Συγνώμη ρε παιδιά, αυτό το avatar το έχω ξαναδεί από κάποιαν Phyllis, ή δεν είχα διαβάσει σωστά το όνομά της και ήταν PYLH;

1) Η συζήτηση ξεκίνησε σε άλλο θρεντ και μεταφέρθηκε εδώ για να ταιριάζει καλύτερα. Ήταν το θέμα "Αδικούνται τα καλά παιδιά στις σχέσεις;" ή κάπως έτσι. Μετά τό 'ριξα κι εγώ στην κλάψα και μάλλον σβήστηκαν τα ίχνη:D

2) Το ενδιαφέρον είναι ότι αποκτήσαμε ακόμη ένα άτομο που έχει περίπου την ηλικία μου και τον ίδιο περίπου χρόνο "προϋπηρεσίας".

3) Επίσης οπαδός της θεωρίας του Χάους, τίποτε δεν είναι δεδομένο, η σταθερότητα δεν υπάρχει, η σιγουριά είναι ουτοπία, οι άνθρωποι έχουν ολόκληρο κόσμο μέσα τους, ποιος μπορεί να προβλέψει πλήρως τις αντιδράσεις τους; Θα μεγαλώσετε κι οι υπόλοιποι και θα μάθετε:devil: (χε χε χε...).

4) Προφανώς όσοι είναι τόσα χρόνια παντρεμένοι χρειάζονται ομαδική ψυχοθεραπεία. Αυτό εκδηλώνει, όπως κι εγώ, η αγαπητή συνομιλήτρια:P

5) Τα κείμενα θα ήταν πιο ευανάγνωστα, αφού αυτό σε ενδιαφέρει, αν ήταν μονόχρωμα και υπήρχαν και αρκετά κενά ανάμεσα στις λέξεις (χωρίς παρεξήγηση, εσύ ρώτησες:)).

Η αγαπητή συνομιλήτρια μάλλον έχει φτάσει στο σημείο που φτάνουμε οι περισσότεροι από μια ηλικία και μετά:


Θα δεις, όλες οι αλήθειες σου ήταν ξένες...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
Χαιρετίζω μία ακόμη συνομιλήτρια. Συγνώμη ρε παιδιά, αυτό το avatar το έχω ξαναδεί από κάποιαν Phyllis, ή δεν είχα διαβάσει σωστά το όνομά της και ήταν PYLH;


να βοηθήσω για την εξέλιξη της κουβέντας... πρόκειται για νέα συνομιλήτρια στην παρέα (νέα και στο στέκι) η οποία συμπτωματικά έχει το ίδιο avatar με την phyllis :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Επειδή καταφέρθηκα εναντίον της αστικής ηθικής πολλές φορές, λέγοντας πως κατά τη γνώμη μου αποτελεί μορφή υποκρισίας, θα πρέπει να δώσω κάποιες διευκρινίσεις. Παρακαλώ να μην μετακινηθεί κάποιο μου μήνυμα από εδώ, αφού το θέμα της ηθικής αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της συζήτησης περί μονογαμίας, απιστίας, κέρατου, κλπ. Θα παραμείνω προσκολλημένος στο θέμα μας, όσο το δυνατόν.

Οι λόγοι για τους οποίους αρνούμαι την ηθική, ενώ ο ίδιος δεν μπορώ επ' ουδενί να χαρακτηριστώ ανήθικος (το πώς γίνεται αυτό θα το αναπτύξω παρακάτω στη συζήτηση) δεν είναι μόνο ιδεολογικοί. Άλλωστε η ιδεολογία κατασκευάζεται για να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους σκοπούς και έτσι δεν μπορείς να την πάρεις πολύ στα σοβαρά, αν δεν επιβεβαιώνεται στην πράξη. Αυτό που μ' έκανε να την αμφισβητώ και να το υποστηρίζω αυτό με τόση θέρμη και συναίσθημα, είναι ότι οι εμπειρίες μου έχουν δείξει άλλα πράγματα. Θα ήθελα να μοιραστώ για λίγο τις εμπειρίες μου μαζί σας. Πριν προχωρήσω θα ήθελα να διευκρινίσω και να δηλώσω ότι έχω γνωρίσει από πολύ κοντά (όχι απαραίτητα ερωτικά) τόσες πολλές γυναίκες, που τουλάχιστον ξέρω να ξεχωρίσω αν μια γυναίκα που μου μιλάει αδιαφορεί για μένα, την εκνευρίζω, της αρέσω και όλη τη γκάμα των διαβαθμίσεων μέχρι να μου την πέφτει ανοιχτά. Επίσης δηλώνω πως έχω σώας τας φρένας, ή τουλάχιστον έτσι μου είπε πρόσφατα ο γιατρός :P. Τα παραπάνω τα δηλώνω επειδή αυτά που θα πω μου φάνηκαν κι εμένα ανήκουστα όταν μου συνέβησαν.

Πριν μερικά χρόνια λοιπόν, όπως θα έχετε ήδη καταλάβει όσοι παρακολουθείτε αυτό το θέμα τον τελευταίο καιρό, στην ψυχή μου και στη ζωή μου επείλθε ένα τρομερό ρήγμα, σαν αυτό του Σαν Φραντζίσκο. Από τότε, ζω σχισμένος στα δυο. Φαίνεται λοιπόν ότι αυτό φώναζε επάνω μου, έτσι εκεί που προηγουμένως δεν μου έδινε σημασία καμία γυναίκα (ή μήπως δεν τους έδινα εγώ; ) ξαφνικά άρχισαν να εμφανίζονται οι πρώτες ενδιαφερόμενες. Τα όρνια μυρίστηκαν κρέας, σκέφτομαι τώρα. Δεν θα μιλήσω γι' αυτές που με φλέρταραν ή που τις φλέρταρα εγώ. Θα μιλήσω μόνο γι' αυτές που μου την έπεσαν ωμά, χωρίς εγώ να έχω συμμετοχή σε αυτό (αλήθεια λέω, θα καταλάβετε).

Ποιες ήταν λοιπόν οι πρώτες 4 που μου την έπεσαν;

Πρώτη η αδελφή της γυναίκας μου (!!!). Λεπτομέρεια: Μέσα στο σπίτι μου κι ενώ η Abyss ήταν σε διπλανό δωμάτιο κι έκανε κάποια δουλειά). Έμεινα αποσβολωμένος και με ανοιχτό το στόμα και δεν έκανα τίποτε. Μου έδωσε και μια φορά το περιθώριο ν' αλλάξω γνώμη, ύστερα ησυχία (δόξα τω Θεώ).

Δεύτερη η κολλητή φιλενάδα της γυναίκας μου. Ήμουν στο σπίτι της και περιμέναμε να σχολάσει η Abyss από τη δουλειά για να βγούμε έξω. Το Μέγα Χάος με έσωσε την κρίσιμη στιγμή που είχε αρχίσει να μου δίνει φιλάκια, κάποιος χτύπησε το θυροτηλέφωνο και βρήκα ευκαιρία να το σκάσω. Το πόσο μου κάκιωσε η συγκεκριμένη δεν λέγεται. Αυτή θα μου κατέστρεφε το σπίτι. Ευτυχώς...

Τρίτη, η γυναίκα του καλύτερού μου φίλου. Στην τουαλέτα του μπαρ που βρισκόμασταν μαζί με τον φίλο μου και την Abyss. Έκανα τον εντελώς ηλίθιο και άρχισα να τραυλίζω. Κατάλαβε και με άφησε. Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον φίλο μου στα μάτια αν έκανα κάτι τέτοιο. Μου είπε, ίσως για να δικαιολογηθεί, ότι ο φίλος μου της κάνει έρωτα αυστηρά μια φορά την εβδομάδα, όπως και η πλειοψηφία των παντρεμένων, και ότι στην ηλικία που έφτασε αυτή δεν της φτάνει πλέον. (Δυστυχώς όλοι δεσμευτήκαμε πριν φτάσουμε σε σεξουαλική ωριμότητα. Μετά καταλαβαίνεις την αξία του σεξ και το πόσο παραμύθι έχεις φάει στο παρελθόν). Ο φίλος μου, εκτός από πολύ καλό είναι και πολύ ωραίο παιδί παρεμπιπτόντως.

Τέταρτη, η άλλη αδερφή της γυναίκας μου (!!!). Απίστευτο; Εγώ να δείτε τι πλάκα έπαθα. Με κάλεσε στο σπίτι της για να πιούμε...:smoke:, μόνοι μας. Με υποδέχτηκε σχεδόν γυμνή με μαύρα δαντελένια εσώρουχα και ένα νεγκλιζέ μαύρο από επάνω. Τι έκανα; Παρίστανα πως δεν είδα τίποτε και της εξήγησα ότι θα πρέπει να τα φτιάξει με τον Θ., που ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και αυτή τον έφτυνε, ενώ γλυκοκοιτούσε εμένα. Την έπεισα τελικά. Ακόμη είναι μαζί και τα παν περίφημα. Νιώθω περήφανος που δεν σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι εκείνη τη στιγμή.

Την ίδια εποχή ξέρετε ποιος την έπεσε στη γυναίκα μου; Μα φυσικά ο κολλητός μου (όχι ο ίδιος που σας έλεγα πριν). Πού; Μέσα στο σπίτι μου, Πότε; Ενώ ήμουν κι εγώ κάπου γύρω. Λεπτομέρεια; Ακόμη κάνω παρέα με τον τύπο αυτόν (μα τόσο λαλάκας είσαι; ). Έτσι για να θυμάται τη χυλόπιττα που έφαγε ο λούστης και να κομπλάρει. :clapup:Δεν έχω πρόβλημα, όποιος νομίζει ότι θα μου φάει τη γυναίκα μπορεί να το προσπαθήσει. Στην χειρότερη περίπτωση η δικιά μου θα περάσει καλά και θα κόψει λίγο την γκρίνια, άρα πάλι σε καλό θα μου βγει. :D

Μην βλέπετε που γελάω για να ελαφρύνω το κλίμα. Αυτά που σας γράφω έγιναν πραγματικά. Οι 4 γυναίκες με ήξεραν για πάνω από 10 χρόνια οι τρεις και πάνω από 3 χρόνια η τέταρτη. Τον φίλο μου τον ήξερα πάνω από 2 χρόνια.
Δεν σας θυμίζει αυτά που διαβάζετε στα περιοδικά ή βλέπετε στα σήριαλ; Μόνο ο κουμπάρος έλειπε από την ιστορία που σας διηγήθηκα. Λεπτομέρεια: Η γυναίκα του φίλου μου η οποία μου την έπεσε στην τουαλέτα του μπαρ, μου είχε προτείνει να γίνω κουμπάρος κι εγώ ενστικτωδώς αρνήθηκα, λίγα χρόνια πριν γίνει το περιστατικό. Αν είχα δεχθεί, θα είχε και κουμπάρα η ιστορία:D

Ποια είναι η ηθική αγαπητοί μου συνομιλητές; Την είδατε εσείς κι εμένα μου διέφυγε; Δεν είναι αστείο πώς βρέθηκα εγώ στο τέλος να υπερασπίζομαι τα ιδανικά του έθνους (πατρίς, θρησκεία, οικογένεια) και τα όσια της φυλής; Εγώ που τα αμφισβητώ; Και τα τσάκισαν αυτοί που τα διακυρήττουν (δεν υπάρχει πιο ηθικολόγος από την αδερφή της Abyss, αυτή που μου την έπεσε πρώτη πρώτη). Όλοι οι παραπάνω δεν ήταν του πεζοδρομίου. Μέσοι αστοί οικογενειάρχες και καθ' όλα φυσιολογικοί (υποτίθεται) άνθρωποι. Ο μόνος που είναι ευτυχής μέσα στην άγνοιά του είναι ο καλός μου φίλος και παρολίγον "κουμπάρος", όπως και ο Θ. που απροσδόκητα του έκατσε αυτή που επί ένα χρόνο τον έφτυνε και δεν ξέρει σε ποιον και για ποιους λόγους οφείλει την χάρη...:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,415 μηνύματα.
Μέγα Χάος, να ρωτήσω κάτι αν και έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό:
Στην γυναίκα σου τα έχεις πει αυτά τα 4 περιστατικά?
Αν ναι, πώς αντέδρασε?
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Όχι, όπως καταλαβαίνεις θα διαλυόταν το σόι και η παρέα σύσσωμη. Εγώ να δεις με πόσο ανοιχτό το στόμα έμεινα. Μετά άντε να μείνεις πιστός. Μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη, στο τέλος κάποια θα περάσει τους φραγμούς μου. Άλλωστε έχω αναπτύξει αυτοματισμούς που δεν χρειάζεται να σκεφτώ για ν' αποφασίσω τι θα κάνω σε μια περίπτωση. Αν μέσα μου λέει όχι, είναι όχι. Αν λέει ναι είναι ναι. Έτσι γλιτώνω από την ανόητη, βαρετή και κουραστική ηθικολογία. Αφήνω τον εαυτό μου ελεύθερα ν' αποφασίσει, αυθομήτως. Όπως βλέπετε, δεν με προδίδει εύκολα το σύστημα. Κάποια άλλη όμως την ερωτεύτηκα με την πρώτη ματιά. Μην με ρωτήσεις αν το είπα στη γυναίκα μου, δεν είμαι τόσο λαλάκας. Απλά θα πω ότι στην πραγματικότητα η Abyss το ξέρει. Αυτή δεν ζούσε σ' άλλον πλανήτη...

Αύριο θα σας διηγηθώ κι ένα άλλο περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, ενώ είχαμε ξεκινήσει να συζητάμε το θέμα αυτό και συνετέλεσε στη συναισθηματική μου κατάρρευση της οποίας δυστυχώς γίνατε κι εσείς κοινωνοί.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Dare-Devil

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Πάνος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 906 μηνύματα.
Με αφορμή τη συζητηση μιας οικογενειακης φιλης,παντρεμενης οτι ολοι οι αντρες μια μερα θα στο φορεσουν το κερατο,χωρις να παρω θεση θα θελα να μου πειτε...Πιστευετε οτι ειτε τον προσεχετε ειτε οχι,αυτος θα την κανει τη λαδια?Εστω πχ μια μερα να τον τραβηξει ολη η παρεα σε ενα στριπτιτζαδικο..!!(και αυτο λιγο βλακεια ειναι ...!
):stupid:

Οι περισσότεροι θα την κάνουν την λαδιά.Βέβαια υπάρχουν και κάποιοι που μλενουν πιστοι.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Πάρα πολλές περιπτώσεις όμως συμπαθέστατό μου Χάος. Τώρα τί να πω... είναι δυνατόν να συμβεί κάτι τέτοιο τόσες πολλές φορές σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων ? Πράγματι χαοτική κατάσταση αυτή.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hamsteraki

Δραστήριο μέλος

Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα.
Ποιες ήταν λοιπόν οι πρώτες 4 που μου την έπεσαν;

Πρώτη η αδελφή της γυναίκας μου (!!!). Λεπτομέρεια: Μέσα στο σπίτι μου κι ενώ η Abyss ήταν σε διπλανό δωμάτιο κι έκανε κάποια δουλειά). Έμεινα αποσβολωμένος και με ανοιχτό το στόμα και δεν έκανα τίποτε. Μου έδωσε και μια φορά το περιθώριο ν' αλλάξω γνώμη, ύστερα ησυχία (δόξα τω Θεώ).

Δεν το δέχομαι. Δεν το πιστεύω τουλάχιστον ότι έγινε ακριβώς έτσι. Θα μπορούσα να το πιστέψω μόνο στην περίπτωση που της είχες δώσει το δικαίωμα.

Δεύτερη η κολλητή φιλενάδα της γυναίκας μου. Ήμουν στο σπίτι της και περιμέναμε να σχολάσει η Abyss από τη δουλειά για να βγούμε έξω. Το Μέγα Χάος με έσωσε την κρίσιμη στιγμή που είχε αρχίσει να μου δίνει φιλάκια, κάποιος χτύπησε το θυροτηλέφωνο και βρήκα ευκαιρία να το σκάσω. Το πόσο μου κάκιωσε η συγκεκριμένη δεν λέγεται. Αυτή θα μου κατέστρεφε το σπίτι. Ευτυχώς...

Εσύ για ποιο λόγο ήσουν στο σπίτι της; Απλά και "χαζά" ρωτάω. Συνηθίζετε ο ένας να βρίσκεται με τους φίλους του άλλου/να κάνει κολλητηλίκια;

Τρίτη, η γυναίκα του καλύτερού μου φίλου. Στην τουαλέτα του μπαρ που βρισκόμασταν μαζί με τον φίλο μου και την Abyss. Έκανα τον εντελώς ηλίθιο και άρχισα να τραυλίζω. Κατάλαβε και με άφησε. Δεν θα μπορούσα να κοιτάξω τον φίλο μου στα μάτια αν έκανα κάτι τέτοιο.

Εμένα αυτό μου φαίνεται "κάπως", δηλαδή αν δεν ήταν τόσο καλός σου φίλος θα το έκανες; Το μόνο σου πρόβλημα ήταν πώς θα κοίταζες τον φίλο σου στα μάτια;

Μου είπε, ίσως για να δικαιολογηθεί, ότι ο φίλος μου της κάνει έρωτα αυστηρά μια φορά την εβδομάδα, όπως και η πλειοψηφία των παντρεμένων, και ότι στην ηλικία που έφτασε αυτή δεν της φτάνει πλέον. (Δυστυχώς όλοι δεσμευτήκαμε πριν φτάσουμε σε σεξουαλική ωριμότητα. Μετά καταλαβαίνεις την αξία του σεξ και το πόσο παραμύθι έχεις φάει στο παρελθόν). Ο φίλος μου, εκτός από πολύ καλό είναι και πολύ ωραίο παιδί παρεμπιπτόντως.


Τέταρτη, η άλλη αδερφή της γυναίκας μου (!!!). Απίστευτο; Εγώ να δείτε τι πλάκα έπαθα. Με κάλεσε στο σπίτι της για να πιούμε...:smoke:, μόνοι μας. Με υποδέχτηκε σχεδόν γυμνή με μαύρα δαντελένια εσώρουχα και ένα νεγκλιζέ μαύρο από επάνω. Τι έκανα; Παρίστανα πως δεν είδα τίποτε και της εξήγησα ότι θα πρέπει να τα φτιάξει με τον Θ., που ήταν πολύ ερωτευμένος μαζί της και αυτή τον έφτυνε, ενώ γλυκοκοιτούσε εμένα. Την έπεισα τελικά. Ακόμη είναι μαζί και τα παν περίφημα. Νιώθω περήφανος που δεν σκέφτηκα με το κάτω κεφάλι εκείνη τη στιγμή.

Συγνώμη,.... αλλά εγώ δεν καλώ τον άνδρα της αδερφής μου στο σπίτι για να κάτσουμε μόνοι μας. Από που και ως που; Εσύ από που και ως που μόνος σου μαζί της ;

Δεν σε δικαιολογώ σε καμία περίπτωση... Ήμαρτον... δηλαδή..

Την ίδια εποχή ξέρετε ποιος την έπεσε στη γυναίκα μου; Μα φυσικά ο κολλητός μου (όχι ο ίδιος που σας έλεγα πριν). Πού; Μέσα στο σπίτι μου, Πότε; Ενώ ήμουν κι εγώ κάπου γύρω. (;;;;;;;;;;;;;;;;;;)

Λεπτομέρεια; Ακόμη κάνω παρέα με τον τύπο αυτόν (μα τόσο λαλάκας είσαι; ). Έτσι για να θυμάται τη χυλόπιττα που έφαγε ο λούστης και να κομπλάρει. :clapup:Δεν έχω πρόβλημα, όποιος νομίζει ότι θα μου φάει τη γυναίκα μπορεί να το προσπαθήσει. Στην χειρότερη περίπτωση η δικιά μου θα περάσει καλά και θα κόψει λίγο την γκρίνια, άρα πάλι σε καλό θα μου βγει. :D

Δικό σου θέμα και του οποιουδήποτε που γουστάρει και να κάνει ότι θέλει. Αλλά εγώ προσωπικά δεν μπορώ να δεχτώ αυτούς/ές που δεν έχουν τα αρ****α να πουν/περιγράψουν/αποδεχτούν τις καταστάσεις όπως έχουν και βάζουν μπροστά τα "δήθεν".

Φυσικά αυτό δεν αλλάζει την συμπάθειά μου προς το άτομό σου.

Ίσως επειδή έχεις κάποιες φορές το "προτέρημα" να παραμυθιάζεις αυτούς που δεν ξέρουν τι τους γίνεται.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Ομολογώ ότι έχω κάνει καμάκι κι ότι έχω ποθήσει κάποιες γυναίκες στο ενδιάμεσο διάστημα. Αυτές τις συγκεκριμένες ποτέ δεν τις είδα ερωτικά. Κι αν είχα κάποιες υποψίες κατά καιρούς ότι μ' έβλεπαν αυτές, έλεγα μέσα μου "Μωρέ τι λαλάκας είσαι, όλες δήθεν εσένα γουστάρουν, βλαμμένε". Σας επαναλαμβάνω ότι μιλάω για άτομα που τα ξέρω πολλά χρόνια.

Μπορείς να μου πεις πού ακριβώς βλέπεις το δήθεν; Εγώ θα πω για σένα πάντως ότι κάποιοι έχουν πειστεί τόσο πολύ πως ο κόσμος γύρω τους είναι όπως τους τον έμαθε η μαμά τους και τα ρομαντικά μυθιστορήματα (κι εγώ έχω μαμά κι εγώ έχω διαβάσει ρομαντικά μυθιστορήματα, έτσι; ) που αρνούνται να δεχθούν ότι κάποιος που περιγράφει τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες του απλά λέει την αλήθεια και ψάχνουν να βρουν συνωμοσίες. Σε καταλαβαίνω, το ήξερα ότι κάποιοι θα τα βρουν υπερβολικά για να τα πιστέψουν.

Φαίνεται Δόκτωρ ότι έχω κι εγώ τον τρόπο μου με τις γυναίκες, ακόμη κι όταν δεν το κάνω επίτηδες...:D

Λοιπόν απαντώ. Η πρώτη ήταν άνεργη και άστεγη και την φιλοξενούσαμε στο σπίτι. Ήθελα να πω ότι αυτή με γνώρισε πρώτη, μετά από αυτήν γνώρισα την Abyss (πριν 20 χρόνια μιλάμε τώρα), και για να την αποφύγω της πάσαρα έναν κολλητό μου ενώ εγώ την έπεσα στην Abyss που με είχε τρελλάνει και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε άλλο. Από τότε η συγκεκριμένη μου κουνιάδα μου έχει πετάξει δυο φορές από μια γλάστρα στο κεφάλι, μετά από φοβερές σκηνές. Τη μία γλάστρα έσκυψα, την απέφυγα και την έφαγε ένας μπάτσος (no shit) :D. H δεύτερη απλώς αστόχησε. Πάντα το έλεγα, και τό 'χα πει και στην Abyss, ότι ποτέ μια γυναίκα δεν πετάει γλάστρες σ' έναν άντρα χωρίς λόγο, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσει μέχρι εκεί. Αν την ήθελα αυτήν τη γυναίκα θα την είχα τότε που ήταν νέα κι όμορφη κι όχι τώρα που σίτεψε... Αν σας διηγόμουν και πώς έγινε...θα μας έπιανε η λογοκρισία.

Για την δεύτερη: Εμείς συνηθίζουμε να βλέπουμε τους φίλους μας ως φίλους και ασχέτως φύλου. Με τη συγκεκριμένη είχαμε κάνει πολλά άγρια ξενύχτια, καυτές νύχτες που ξεσηκώσαμε όλη τη Σαλλονίκη, εκδρομές κλπ. Όταν λοιπόν αυτή λέει, μπροστά στη γυναίκα μου..."Έλα Χαουλάκη για καφέ μέχρι να σχολάσει η Abyss και μετά θα βγούμε έξω", όταν ξέρω ότι θα είναι κι άλλα άτομα, όταν τέλος η γυναίκα μου συμφωνεί, ε λοιπόν δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός, ξέρω να φυλάω τον εαυτό μου. Σιγά μη φοβηθώ. Άλλωστε εάν έχεις σκοπό να μην κάνεις κάτι απλά δεν το κάνεις. Δεν είμαι κανένα νιάνιαρο να παρασύρρομαι. Τελικά οι άλλοι που θα έρχονταν ήταν μόνο μια φιλενάδα της, η οποία σύντομα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο αποχώρησε δήθεν γιατί την έπιασε πονοκέφαλος. Κατάλαβες τώρα χαμστεράκι μου, ή να βάλω τη γατούλα μου να στα ξαναπεί; :P

Για την τρίτη: Έχεις δίκιο μ' αυτό το "κάπως" που λες. Φυσικά και θα το έκανα, αν μου ερχόταν εκείνη τη στιγμή να το κάνω. Το ότι δεν το έκανα οφείλεται σε αυτό ακριβώς, μου πέρασε απ' το μυαλό ο φίλος μου, όχι η γυναίκα μου και "μού 'πεσε". Αν ήταν άλλος λιγότερο φίλος και δεν μ' ένοιαζε, αυτή μ' ερέθισε τόσο πολύ που δεν θα έλεγα όχι... Δεν είναι λίγο βλέπεις να σε αρπάζουν από τα πέτα, να σε χώνουν στην τουαλέτα των γυναικών και να σε στριμώχνουν στη γωνία...Ε, όσο και να το κάνεις φτιάχνεσαι με κάτι τέτοιο. Αυτή με είχε μελετήσει μάλλον κι ήξερε πώς να με φτιάξει. Παρεμπιπτόντως: Η συγκεκριμένη είναι από το ίδιο χωριό με τη γυναίκα μου και τις αδελφές της. Το έχει το νερό φαίνεται, η τα κορίτσια αυτού του χωριού έχουν μια ψύχωση μαζί μου.

Για την τέταρτη: Με αυτήν έχουμε οικονομικές συναλλαγές και υπήρξαμε συνέταιροι επί ενάμισυ χρόνο όταν δουλεύαμε σε περίπτερο. Δεν είναι παράξενο πάντως, από παλιά πήγαινα μόνος μου στο σπίτι της και συζητούσαμε, δεν ήταν κάτι περίεργο. Η συγκεκριμένη έχει σπουδάσει στη Γαλλία τη δεκαετία του '80 κι έχει άλλες απόψεις για το σεξ, απόψεις που ασπάζομαι κι εγώ. Να θυμάστε ότι αυτά που συζητάμε τώρα είναι ξεπερασμένα πάνω από 20 χρόνια τώρα στην Ευρώπη. Εμείς ακόμη είμαστε δέσμιοι της υποκρισίας του Χριστόδουλου και των Δεσποτάδων του. Θα το έκανα μαζί της ευχαρίστως, αν δεν έκρινα ότι ο Θ. ήταν ο κατάλληλος γι' αυτήν κι εγώ το μόνο που θα έκανα ήταν να της χαλάσω το τυχερό. Είχα απόλυτο δίκαιο και είμαι χαρούμενος γιατί την απόφαση δεν την πήρα υπό την επίρρεια ηθικολογίας, αλλά συνυπολογίζοντας το καλό του άλλου.

Όσο για την γυναίκα μου, όταν της την έπεσε ο φίλος μου, έπαιξε κι αυτή για καιρό το παιχνίδι και το έβλεπα. Αποφάσισα να τ' αφήσω να φτάσει στο τέλος. Είχε κάθε δικαίωμα να παίξει και ν' αποφασίσει, όπως έχω κι εγώ το ίδιο δικαίωμα. Οι χαοτικές σχέσεις είναι πιο σταθερές απ' ότι νομίζετε, δεν χρειάζονται πολλή ρύθμιση, αλλά αυτορυθμίζονται.


Ο έρωτας διαρκεί μόνο μια μέρα...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Lorien

Περιβόητο μέλος

Ο Lorien αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,880 μηνύματα.
(μια παρενθεση -χωρις να εχω διαβασει το 100% του τοπικ) :

1.Υπαρχουν πιθανοτητες για να συμβουν διαφορα πραματα που μας φαινονται "κουφα".
2.Μπορει , αν δεν εχουμε την προσοχη μας εστιασμενη συχνα, να στελνουμε μηνυματα, που δε τους δινουμε σημασια, και μετα απορουμε γιατι οι αλλοι αντεδρασαν ετσι.
3.Στα 27 του καποιος, εχει την εικοα του κοσμου της μαμας του, αν ζει σε ενα κλουβι. Διαφορετικα ολο και καποιες εμπειριες θα χει να κρινει απο μονος του.

κλεινω παρενθεση, συνεχιστε :) )
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

DrStrangelove

Περιβόητο μέλος

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 5,311 μηνύματα.
Φαίνεται Δόκτωρ ότι έχω κι εγώ τον τρόπο μου με τις γυναίκες, ακόμη κι όταν δεν το κάνω επίτηδες...:D

Συγνώμη αλλά γιατί συμπαθέστατε Χάος με μπλέκεις ? Αυτό περί δήθεν είναι άποψη του hamsteraki, όχι δική μου, εγώ απλά έγραψα ότι σύμφωνα με το νόμο των πιθανοτήτων μου φάνηκε λίγο περίεργο.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Great Chaos

Περιβόητο μέλος

Ο Όττο αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 56 ετών, επαγγέλεται Συγγραφέας και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,911 μηνύματα.
Σε αυτό σου απάντησα κι εγώ Δόκτωρ.

@ Lorien: Τότε έχω δει πολλούς και σε μεγαλύτερες ηλικίες να ζουν μέσα σε όνειρο. Πράγματι όμως, κι εγώ υπονόησα περίπου αυτό που λες, όταν είπα ότι τα προηγούμενα χρόνια που εγώ ήμουν καλά, δεν μου την έπεφτε καμμία. Μόλις ένιωσαν ότι ήμουν διαθέσιμος...Βροχή οι αιτήσεις μιλάμε...:D
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει απο Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17,438 μηνύματα.
έχω και γω μια ερώτηση κουμπάρε! (καλά μην το πάρεις και πολύ ζεστά αυτό το κουμπάρε, δε θα στην πέσω :P)


1) εσύ πως και ξέρεις για την φάση του κολλητού με την abyss Κι αυτή δεν έχει ιδέα ότι οι γυναίκες που εμπιστεύεται και βάζει στο σπίτι της, ετοιμάζονται να της την κάνουν?
2) είσαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζει? μήπως ΠΑΡΑγνωρίζει? ;)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Ακριβώς γι' αυτό Καπετάνιο, αυτά που φτιάχνουμε πρέπει να μπορούμε και να σταθούμε να τ' αντιμετωπίσουμε. Γι' αυτό και η μοίρα είναι αδυσώπητη μαζί μας, γιατί εμείς την επιλέγουμε...

Ακριβώς εκεί έγκειται η διαφορά μας Χάο.
Εσύ με τις επιλογές σου πιστεύεις οτι η μοίρα είναι αδυσώπητη.
Εγώ με τις επιλογές μου πιστεύω οτι η μοίρα, αν υπάρχει, είτε έχασε το παιχνίδι και παραδόθηκε, είτε απλά δεν υπάρχει..:) :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hamsteraki

Δραστήριο μέλος

Η hamsteraki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 743 μηνύματα.
Μπορείς να μου πεις πού ακριβώς βλέπεις το δήθεν; Εγώ θα πω για σένα πάντως ότι κάποιοι έχουν πειστεί τόσο πολύ πως ο κόσμος γύρω τους είναι όπως τους τον έμαθε η μαμά τους και τα ρομαντικά μυθιστορήματα (κι εγώ έχω μαμά κι εγώ έχω διαβάσει ρομαντικά μυθιστορήματα, έτσι; ) που αρνούνται να δεχθούν ότι κάποιος που περιγράφει τις ενδιαφέρουσες εμπειρίες του απλά λέει την αλήθεια και ψάχνουν να βρουν συνωμοσίες. Σε καταλαβαίνω, το ήξερα ότι κάποιοι θα τα βρουν υπερβολικά για να τα πιστέψουν.

Ξέρεις κάτι? Ίσα ίσα επειδή δεν έχω πειστεί ότι ο κόσμος είναι έτσι ακριβώς όπως εσύ τον λες δεν μπορώ να δεχτώ και αυτό που λες. Εν ολίγοις το "αθώο" το παιδί που του την έπεσαν οι αδερφές, γνωστές και κουμπάρες. Τώρα που μου είπες αναλυτικά νομίζω ότι όλοι κατάλαβες πώς με τις λεπτομέρειες που έγραψες δεν στην έπεσε καμία τυχαία.:) Εκεί ακριβώς ήθελα να καταλήξω, εκεί ακριβώς πήγαινε το δήθεν και χαίρομαι που έφτασες εκεί που ήθελα.



Φαίνεται Δόκτωρ ότι έχω κι εγώ τον τρόπο μου με τις γυναίκες, ακόμη κι όταν δεν το κάνω επίτηδες...:D

Η συμπεριφορά σου είναι προκλητική για μένα πάντως.

Λοιπόν απαντώ. Η πρώτη ήταν άνεργη και άστεγη και την φιλοξενούσαμε στο σπίτι. Ήθελα να πω ότι αυτή με γνώρισε πρώτη, (!!! οπότε δεν μίλησα τυχαία προηγουμένως, έτσι;;; Κλασική συμπεριφορά, δεν γουστάρουμε ένα γκομενάκι, το πασάρουμε αλλού αλλά πάντα παραμένει καβάτζα :D )

μετά από αυτήν γνώρισα την Abyss (πριν 20 χρόνια μιλάμε τώρα), και για να την αποφύγω της πάσαρα έναν κολλητό μου ενώ εγώ την έπεσα στην Abyss που με είχε τρελλάνει και δεν μπορούσα να σκεφτώ τίποτε άλλο. Από τότε η συγκεκριμένη μου κουνιάδα μου έχει πετάξει δυο φορές από μια γλάστρα στο κεφάλι, μετά από φοβερές σκηνές. Τη μία γλάστρα έσκυψα, την απέφυγα και την έφαγε ένας μπάτσος (no shit) :D. H δεύτερη απλώς αστόχησε. Πάντα το έλεγα, και τό 'χα πει και στην Abyss, ότι ποτέ μια γυναίκα δεν πετάει γλάστρες σ' έναν άντρα χωρίς λόγο, αλλά δεν περίμενα ότι θα φτάσει μέχρι εκεί. Αν την ήθελα αυτήν τη γυναίκα θα την είχα τότε που ήταν νέα κι όμορφη κι όχι τώρα που σίτεψε... Αν σας διηγόμουν και πώς έγινε...θα μας έπιανε η λογοκρισία.

Για την δεύτερη: Εμείς συνηθίζουμε να βλέπουμε τους φίλους μας ως φίλους και ασχέτως φύλου. Με τη συγκεκριμένη είχαμε κάνει πολλά άγρια ξενύχτια, καυτές νύχτες που ξεσηκώσαμε όλη τη Σαλλονίκη, εκδρομές κλπ. Όταν λοιπόν αυτή λέει, μπροστά στη γυναίκα μου..."Έλα Χαουλάκη για καφέ μέχρι να σχολάσει η Abyss και μετά θα βγούμε έξω", όταν ξέρω ότι θα είναι κι άλλα άτομα, όταν τέλος η γυναίκα μου συμφωνεί, ε λοιπόν δεν είμαι και κανένας κομπλεξικός, ξέρω να φυλάω τον εαυτό μου.

(Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα απλά άλλο το ένα άλλο το άλλο και το ένα δεν αναιρεί το άλλο)

Σιγά μη φοβηθώ. Άλλωστε εάν έχεις σκοπό να μην κάνεις κάτι απλά δεν το κάνεις. Δεν είμαι κανένα νιάνιαρο να παρασύρρομαι. Τελικά οι άλλοι που θα έρχονταν ήταν μόνο μια φιλενάδα της, η οποία σύντομα και χωρίς συγκεκριμένο λόγο αποχώρησε δήθεν γιατί την έπιασε πονοκέφαλος. Κατάλαβες τώρα χαμστεράκι μου, ή να βάλω τη γατούλα μου να στα ξαναπεί; :P

Φυσικά και κατάλαβα.. στο είπα και προηγουμένως, οι λεπτομέρειες βοήθησαν πολύ κόσμο να καταλάβει ότι τίποτα δεν έγινε τυχαία...:P

Για την τρίτη: Έχεις δίκιο μ' αυτό το "κάπως" που λες. Φυσικά και θα το έκανα, αν μου ερχόταν εκείνη τη στιγμή να το κάνω. Το ότι δεν το έκανα οφείλεται σε αυτό ακριβώς, μου πέρασε απ' το μυαλό ο φίλος μου, όχι η γυναίκα μου και "μού 'πεσε". Αν ήταν άλλος λιγότερο φίλος και δεν μ' ένοιαζε, αυτή μ' ερέθισε τόσο πολύ που δεν θα έλεγα όχι... Δεν είναι λίγο βλέπεις να σε αρπάζουν από τα πέτα, να σε χώνουν στην τουαλέτα των γυναικών και να σε στριμώχνουν στη γωνία...Ε, όσο και να το κάνεις φτιάχνεσαι με κάτι τέτοιο. Αυτή με είχε μελετήσει μάλλον κι ήξερε πώς να με φτιάξει. Παρεμπιπτόντως: Η συγκεκριμένη είναι από το ίδιο χωριό με τη γυναίκα μου και τις αδελφές της. Το έχει το νερό φαίνεται, η τα κορίτσια αυτού του χωριού έχουν μια ψύχωση μαζί μου.

(Αυτό δεν το κρίνω, αν εσύ γουστάρεις να πηδ.. είναι δικό σου θέμα απλά δεν θα έλεγα τίποτε από όλα αυτά αν δεν ξεκινούσες να "θίξεις" τα τέσσερα αυτά άτομα ενώ στην ουσία για μένα και τα τέσσερα τα έχεις προκαλέσει Και εσύ με τον τρόπο σου)

Για την τέταρτη: Με αυτήν έχουμε οικονομικές συναλλαγές και υπήρξαμε συνέταιροι επί ενάμισυ χρόνο όταν δουλεύαμε σε περίπτερο. Δεν είναι παράξενο πάντως, από παλιά πήγαινα μόνος μου στο σπίτι της και συζητούσαμε, δεν ήταν κάτι περίεργο. Η συγκεκριμένη έχει σπουδάσει στη Γαλλία τη δεκαετία του '80 κι έχει άλλες απόψεις για το σεξ, απόψεις που ασπάζομαι κι εγώ. Να θυμάστε ότι αυτά που συζητάμε τώρα είναι ξεπερασμένα πάνω από 20 χρόνια τώρα στην Ευρώπη. Εμείς ακόμη είμαστε δέσμιοι της υποκρισίας του Χριστόδουλου και των Δεσποτάδων του. Θα το έκανα μαζί της ευχαρίστως, αν δεν έκρινα ότι ο Θ. ήταν ο κατάλληλος γι' αυτήν κι εγώ το μόνο που θα έκανα ήταν να της χαλάσω το τυχερό. Είχα απόλυτο δίκαιο και είμαι χαρούμενος γιατί την απόφαση δεν την πήρα υπό την επίρρεια ηθικολογίας, αλλά συνυπολογίζοντας το καλό του άλλου.

Όσο για την γυναίκα μου, όταν της την έπεσε ο φίλος μου, έπαιξε κι αυτή για καιρό το παιχνίδι και το έβλεπα . Αποφάσισα να τ' αφήσω να φτάσει στο τέλος. Είχε κάθε δικαίωμα να παίξει και ν' αποφασίσει, όπως έχω κι εγώ το ίδιο δικαίωμα. Οι χαοτικές σχέσεις είναι πιο σταθερές απ' ότι νομίζετε, δεν χρειάζονται πολλή ρύθμιση, αλλά αυτορυθμίζονται.

(Αναρωτιέμαι κατα πόσο ευχαριστεί έναν άνδρα να βλέπει τη Γυναίκα του να γκομενίζει μπροστά στα μάτια του.. προφανώς για το λόγο αυτό κινείστε και οι δύο έτσι.. Δράση, αντίδραση;) )


Το οτιδήποτε σου γράφω δεν είναι κατακριτέο κατα τη δική μου άποψη. Είμαι άνθρωπος που δεν γουστάρει να κρίνει αλλά δεν μου αρέσει να μην λένε μία αλήθεια χωρίς τις "βασικές" λεπτομέρειες.:D



Ο έρωτας διαρκεί μόνο μια μέρα...[/quote]
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Στο 4 σταμάτησες ρε Χάο;
Δεν έχει παρακάτω;
Αμα το αναγάγουμε σε κλάσμα (από τα 19 μέχρι τα 39), είναι μία γυναίκα κάθε 5 χρόνια....
Οχι και πολύ καλά, θα είχα να πω.....:hmm:
Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι αληθινές οι συγκεκριμένες ιστορίες, ξέρω σίγουρα όμως οτι θα μπορούσαν να είναι....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,415 μηνύματα.
Εγώ πάντως πιστεύω ότι το Χάος λέει αλήθεια, ίσως επειδή έχω γνωρίσει από την άσχημη πλευρά την γυναικεία ψυχολογία:/:

edit: ρε παιδιά, το Χάος δεν έκανε κάτι μ'αυτές:worry:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

The Djinn

Τιμώμενο Μέλος

Ο Mario αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,513 μηνύματα.
Χωρις παρεξηγηση παντως και χωρις να αναφερομαι ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ μιας και θα απαντησω στο αρχικο ερωτημα του thread, εαν υπαρχει ανθρωπος που θεωρει την απιστια "a priori" ή αλλιως δεδομενη και παρολα αυτα επιλεγει να κανει σχεση τοτε το σιγουρο ειναι πως και θα κανει να δυστυχισει τον αλλο και πως ειναι ολιγον τι "μαζοχας"...
Προσωπικα καθε αλλο παρα "a priori" δεν την θεωρω.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

deadhead_pirate

Περιβόητο μέλος

Ο deadhead_pirate αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5,774 μηνύματα.
Χωρις παρεξηγηση παντως και χωρις να αναφερομαι ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ μιας και θα απαντησω στο αρχικο ερωτημα του thread, εαν υπαρχει ανθρωπος που θεωρει την απιστια "a priori" ή αλλιως δεδομενη και παρολα αυτα επιλεγει να κανει σχεση τοτε το σιγουρο ειναι πως και θα κανει να δυστυχισει τον αλλο και πως ειναι ολιγον τι "μαζοχας"...
Προσωπικα καθε αλλο παρα "a priori" δεν την θεωρω.
Εγώ θα συμπλήρωνα επίσης "δειλός" και "τζάμπα μάγκας"
:) :)
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top