Απαράδεκτο το υπουργείο παιδείας

Selestian

Δραστήριο μέλος

Ο Selestian αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής του τμήματος Επιστήμης Υπολογιστών Κρήτης (Ηράκλειο) και μας γράφει απο Ολλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 591 μηνύματα.
Ποτε επιτελους θα βγαλει το υπουργειο επισημα τον τροπο με τον οποιο θα γινουν τα μηχανογραφικα ;
Ειναι απιστευτο, ολα να γινονται τις τελευταιες μερες. Θα γινει το μηχανογραφικο online ; Θα χρειαστουμε βεβαιωση προσβασης (δεν τις εχω εδω που ειμαι) ;

Δηλαδη γιατι παντα πρεπει τελευταια στιγμη να ανακοινωνουν τις αποφασεις τους ; Δεν πρεπει και εμεις να γνωριζουμε απο πιο νωρις ωστε να κανουμε και τις ενεργειες που χρειαζονται ; Απαραδεκτοι ολοι τους , δεν μπορουν κατι να το κανουν πιο νωρις....ετσι , ολα στην τελευταια στιγμη λες και το κανoυν επειτηδες για να μας κρατησουν σε αγωνια...δεν ειμαστε τηλεοπτικη σειρα ρε γαμωτο ! Πλησιαζει η εξεταστικη και δεν ξερω πλεον αν θα πρεπει να φυγω πιο νωρις ή γενικα να κανω το οτιδηποτε. Ντροπη τους.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Iliaso

Περιβόητο μέλος

Ο Iliaso αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Αρεόπολη (Λακωνία). Έχει γράψει 6,236 μηνύματα.
Kάτσε να τελειώσουν οι πανελλήνιες πρώτα:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

RunawayDreamer

Δραστήριο μέλος

Η Βίκυ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτήτρια και μας γράφει απο Ηγουμενίτσα (Θεσπρωτία). Έχει γράψει 511 μηνύματα.
Να σταθώ σε μερικά σημεία Βίκυ:
α. Είναι πράγματι απότομο το ότι άλλαξε η ποιότητα της εξέτασης της βιολογίας γ.π., αλλά δεν μπορώ να πω ότι βρίσκω κακό το ότι ξέφυγε από την αποστήθιση.
β. Η δυσκολία ενός μαθήματος δε λέει τίποτε για τη δυσκολία των άλλων. Μπορεί να πετσοκόψουν παντού όπως λες, που μοιάζει απίθανο, μπορεί όμως και να βάλλουν πιο εύκολα στην κατεύθυνση έχοντας χτυπήσει στη γενική παιδεία. Κανείς δεν ξέρει και δεν ωφελεί να κάνουμε προβλέψεις.
γ. Ο αριθμός εισακτέων δεν σχετίζεται απαραίτητα με τη δυσκολία των θεμάτων. Αν αποφασίσουν να πάρουν 20 Νομική Αθήνας, θα πάρουν 20, δεν πα' να έχουν γράψει εκατοντάδες πάνω από 19.000 μόρια. Αντίστοιχα, αν έχουν δηλώσει μόνο μαθητές με 15.000 μόρια και κάτω, η βάση θα πέσει για να εισαχθούν κάποιοι. Τα θέματα ήταν για όλους πιο δύσκολα, άρα δεν θα "κόψουν" τους πάντες. ;)

είναι πάρα πολύ ειρωνικό το πως τα φέρνει ο χρόνος. τελείωσαν οι πανελλήνιες και τελικά τα θέματα ήταν τα δυσκολότερα και πιο απαιτητικά που είχαν πέσει μετά τις δέσμες. Θέλω πραγματικά να δω πως θα καθοριστούν οι βάσεις, τώρα ειδικά που πολλοί εξεταστές λένε πως ένα μεγάλο ποσοστό των γραπτών κάθε κατεύθυνσης είναι κάτω από την βάση...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top