Διαγωνισμός γραφιστικού σχεδίου Α.Π.Θ.

kaleidoscope

Επιφανές μέλος

Η kaleidoscope αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 9,248 μηνύματα.
Προκήρυξη διαγωνισμού για το σχεδιασμό γραφιστικού σχεδίου που θα τυπωθεί σε T-shirts της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας Α.Π.Θ.


Η Πανεπιστημιακή Κατασκήνωση Καλάνδρας Α.Π.Θ. διεξάγει διαγωνισμό για το σχεδιασμό γραφιστικού σχεδίου που θα τυπωθεί σε T-shirts. Οι σχεδιαστικές προτάσεις θα πρέπει να συνάδουν με τη φιλοσοφία του «οικολογικού πανεπιστημίου» και να εκφράζουν το πνεύμα της Πανεπιστημιακής Κατασκήνωσης Καλάνδρας Α.Π.Θ.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι φοιτητές, προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί, του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Οι συμμετοχές μπορούν να είναι ατομικές ή ομαδικές, χωρίς να υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των μελών κάθε ομάδας. Για τη συμμετοχή μιας ομάδας πρέπει όλα τα μέλη αυτής να είναι φοιτητές του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, προπτυχιακοί ή μεταπτυχιακοί.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν μεταξύ 5ης Ιουνίου και 7ης Ιουνίου 2011 και οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να τα βρουν αναρτημένα στη Γραμματεία της Κατασκήνωσης και στην κεντρική ιστοσελίδα του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ).

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή έως τις 13 Μαΐου 2011. Η υποβολή των προτάσεων θα γίνεται στη Γραμματεία της Κατασκήνωσης στο υπόγειο (επίπεδο 0) του Κτιρίου Διοίκησης «Κ. Καραθεοδωρή, και ώρες 10.00 πμ. - 14.00 μμ.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν τυχόν ερωτήσεις σχετικά με τους όρους του διαγωνισμού στη Γραμματεία της Επιτροπής Κατασκήνωσης Καλάνδρας, κ. Ιωάννα Δόντσιου, τηλ. 2310-995350. e-mail: ioanna.dd85@hotmail.co.uk

Η προκήρυξη του διαγωνισμού έχει αναρτηθεί στην κεντρική ιστοσελίδα του Α.Π.Θ., ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top