Εις την αλλοδαπήν για σπουδές... ο γιος της υπουργού παιδείας!

Θάλεια

Διάσημο μέλος

Η Θάλεια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών, Φοιτητής και μας γράφει απο Ιωάννινα (Ιωάννινα). Έχει γράψει 3,424 μηνύματα.
Όπως ακριβώς θα πας να τους (ξανα)ψηφίσεις την επόμενη φορά. So simple. :)


Αυτό που λέω, σε περίπτωση που δεν γίνομαι κατανοητός, είναι ότι βρίσκουν και κάνουν. Οι πολιτικοί μας είναι η εικόνα της κοινωνίας μας. ΜΑΥΡΗ.

Ακριβώς!+ νευριάζω γιατί ξέρω ότι αυτό δε θα αλλάξει γιατί επικρατεί +λίγο ο ωχαδερφισμός στην Ελλάδα, + η άποψη ότι ακόμα + να κινητοποιηθεί κάποιος δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι στο σύστημα! :mad: :/:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Revekka

Τιμώμενο Μέλος

Η Revekka αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών, Καθηγητής Πανεπιστημίου και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 22,453 μηνύματα.
Πάντως είναι πολύ και στο παιδί...Εγώ είχα συμφοιτητές 3 γιους και κόρες υπουργών και ήταν μια χαρά παιδιά....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιούχος και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,788 μηνύματα.
Ρε παιδιά σκεφτείτε πόσο δύσκολο είναι να είσαι παιδί πολιτικού...και πόσο μάλλον Έλληνα. Αν υποθέσουμε ότι επέλεγε ο συγκεκριμένος υιός επέλεγε να σπουδάσει σε Ελληνικό Πανεπιστήμιο με την μέθοδο των πανελληνίων εξετάσεων. Όντας φοιτητής δεν θα τον άφηναν σε χλωρό κλαρί (με συμπεριφορές γλυψίματος μέχρι και ξύλο...για τα «καμώματα» της μητέρας του). Συνεπώς, επιλέγει να σπουδάσει στο εξωτερικό για να είναι ο άγνωστος μεταξύ αγνώστων και να σπουδάσει με ηρεμία. Το ίδιο κάνουν αρκετοί πολιτικοί είστε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό. Βλέπετε πολλές φορές η δημοσιότητα κάνει κακό σε άτομα που δεν φταίνε. Τι φταίει το παιδί της Διαμαντοπούλαινας για την πολιτική συμπεριφορά της μάνας του; :confused: Δυστυχώς δεν είναι όλα τα παιδιά το ίδιο. Αν σπούδαζε Ελλάδα, με το κλίμα που επικρατεί θα του έκανα την ζωή μαρτύριο τόσο κάποιοι καθηγητές όσο και κάποιοι φοιτητές (κομμάτων,..κτλ). Μην εθελοτυφλούμε για τις ακραίες συμπεριφορές που έχουμε σαν τριτοκοσμικό λαός σε πρόσωπα που δεν φταίνε.

Προσωπικά Ryuzaki θα έπελεγα αν είχα οικονομική ευμάρεια να σπουδάσω στο εξωτερικό. Δεν βρίσκω κάπου το μεμπτό. Εξάλλου εδώ και 5 χρόνια σαν φοιτητής στην Ελλάδα με κοούρασαν το κλίμα και η νοοτροπία σπουδών. Καμία όρεξη. Καμία θέληση για μάθηση. Όλα με το σπρώξιμο. Μηδέν κίνητρα για μάθηση. Ας δούμε τι άλλο προσφέρει το Ελληνικό Πανεπιστήμιο εκτός από ξερές υψηλού επίπεδου θεωρητικές ανυλοποίητες γνώσεις; Τίποτα άλλο! Αρκετά με το λιβάνισμα. Ας πέσουν επιτέλους οι μάσκες της ισοπέδωσης του Ελληνικού Πανεπιστημίου.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
    • *
  • Φορτώνει...
Top