Θεωρείτε ότι θα πρέπει να πάμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές?

Θεωρείτε ότι θα πρέπει να πάμε σε πρόωρες εθνικές εκλογές?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 32)
  • Ναι

    Ψήφοι: 4 12.5%
  • Όχι

    Ψήφοι: 15 46.9%
  • Να γίνει δημοψήφισμα για το μνημόνιο

    Ψήφοι: 5 15.6%
  • Δημοψήφισμα για μνημόνιο και if fail,τότε εκλογές

    Ψήφοι: 3 9.4%
  • Spongebob Squarepants (ΔΞ/ΔΑ)

    Ψήφοι: 5 15.6%

germ1984

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 266 μηνύματα.
Δυστυχώς, η νεο-γελλάδα είναι από τις λίγες χώρες που μισούν τόσο πολύ τα νιάτα τους. Δεν έχω ξαναδεί χώρα που τα παιδιά έχουν φτάσει να κάνουν φροντιστήρια από το δημοτικό, έχουν μάθει από μικρά να βλέπουν τον συμμαθητή τους τόσο ανταγωνιστικά, τρώνε άπειρες ώρες στα μαθήματα θυσιάζοντας άλλα πράγματα που σε αυτή την ηλικία είναι πολύ πιό σημαντικά σε βάρος της σωματικής και ψυχικής ισορροπίας τους, με την δήθεν "υπόσχεση" που καλλιεργεί το σάπιο σύστημα, ότι αύριο θα έχουν έναν σίγουρο παχυλό μισθούλη και θα καααααθονται...

Η νοοτροπία αυτή αν δεν αλλάξει θα γίνει η ταφόπλακα της Ελλάδας και πιστεύω ότι αυτή ακριβώς η νοοτροπία μας έφτασε ως εδώ. Ας μην κοροιδευόμαστε, στην Ελλάδα η πλειοψηφία σπουδάζει για το χαρτί, ΟΧΙ για να μάθει, να εξελιχθεί και να γίνει χρήσιμη στο κοινωνικό σύνολο.
Γιατί αν κάποιος έχει κουραστεί και έχει κατακτήσει πράγματα με την δική του προσπάθεια, πιστέψτε με, δεν καταδέχεται να γλύψει τον κάθε διεφθαρμένο γραβατάκια για μία θέση στο δημόσιο. Για αυτό γεμίσαμε άχρηστους αντιπαραγωγικούς δημόσιους υπαλλήλους που τα ξύνουν.

Δε μας φταίει κανένα ΔΝΤ, μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας και την μεγαλύτερη ευθύνη την έχουν φυσικά οι πολιτικοί, που οι ίδιοι έχουν τα μούτρα ακόμα και σήμερα να διεκδικούν την ψήφο μας.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top