Play Station και σπουδές, πάνε μαζί;

Guest 523993

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τι γίνεται στην περίπτωση που ξεκινήσω το φροντιστήριο τον Σεπτέμβριο κ με το καλό περάσω του χρόνου στο Μαθηματικό ΑΛΛΑ αγοράσω και ένα PS4 με μερικά παιχνιδάκια FIFA, Tekken, Spiderman, υπάρχει σοβαρος κίνδυνος να κολλήσω και να μην διαβάζω;
Οκ 41 είμαι αλλά στα 25-30 όταν είχα PS2 ρε παιδιά κόλλαγα με τις ώρες στο FIFA και παίζει να έπαιζα και 4-5 ώρες, είχα νεύρα όταν έχανα κτλ, κάποιες φορές ξεκίναγα 18:00 να παίζω κ έφτανα 05:00 με κατακόκκινα μάτια, δεν μπορούσα να σταματήσω ειδικά όταν έβαζα τοτε κάρτα μνήμης και έπαιζα πρωτάθλημα. Ε κάποια στιγμή το PS2 απλά το.... πέταξα! (2011 αυτό).
Πόσοι από εσάς που σπουδάζετε και δουλεύετε ταυτόχρονα παίζετε και PS4;

Ευχαριστώ
 

Viedo

Διάσημο μέλος

Ο Viedo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Κύπρος (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,912 μηνύματα.
Τα όρια μεταξύ εθισμού και ελέγχου μιας συμπεριφοράς είναι λεπτά.

Θεωρώ καλύτερα να μην πάρεις PS4 (αν και θα βγει τo PS5 σε λίγο καιρό). Να επικεντρωθείς στα μαθήματά σου, και αν δεις ότι έχεις ιδιαίτερο ελεύθερο χρόνο, δύσκολα, προτίμησε γυμναστήριο π.χ.

Είναι θέμα ορίων που μπορεί ο καθένας να επιβάλει στον εαυτό του. Εγώ έπαιζα παιχνίδια στον υπολογιστή αλλά όταν άρχισα προετοιμασία πανελληνίων, τα έκοψα σπαθί. Άλλοι γνωστοί μου δεν μπορούσαν να σταματήσουν τις απολαύσεις αυτές.
 

Guest 523993

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Τελικά αφού φέτος μάλλον δεν θα κάνω κάτι με σπουδές λόγω μέσης, λέω να πάρω το PS4(αφού πέσει κι άλλο η τιμή λόγω και PS5) να ξεχαρμανιάσω λίγο.

Οπότε του χρόνου που θα γραφτώ στο ΕΑΠ έτσι όπως το προγραμματίζω, μπορεί να'το'χω βαρεθεί... παίζε παίζε θα το βαρεθώ που θα πάει.

Marvel Spiderman Game of Year Edition
Fifa 21
Tekken 7
σκέφτομαι

και είναι να βγεί και

Iron Man
Avengers
λεφτά μόνο να'χουμε να τ'αγοράζουμε και χρόνο να παίζουμε... :)
 

Slytherin

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Slytherin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών και Μεταπτυχιούχος. Έχει γράψει 1,116 μηνύματα.
Εγώ έχω το Playstation 4 από Σεπτέμβριο 2018.

Επαιξα 13 παιχνίδια εκ των οποίων ξετρελάθηκα με τα 7.

Πλέον το έχω βαρεθεί και προτιμάω να περνάω τον ελεύθερο χρόνο διαβάζοντας λογοτεχνικά βιβλία.

Φυσικά και πάει μαζί Playstation και Σπουδές.


Επαιζα Videogames τόσο τον καιρό που ήμουν προπτυχιακός φοιτητής στο ΤΕΙ Λάρισας (2004-2009) όσο και τον καιρό που ήμουν Μεταπτυχιακός Φοιτητής στο ΕΑΠ. (2016-2020)
 

Ryuzaki

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lost in Infinity αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΑΠΘ (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,887 μηνύματα.
Λεβάντε - Βαγιαδολίδ 0-0

Ήμουν κι εγώ εδώ!
 

nucomer

Νεοφερμένος

Ο nucomer αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Ιατρικής Πατρών. Έχει γράψει 69 μηνύματα.
Το αγόρασα Χριστούγεννα του 18. Το άνοιξα Φλεβάρη του 19 μετά την εξεταστική. Συνήθως ήταν κυρίως για νετφλιξ και ελάχιστα παιχνίδια λόγω έλλειψης χρόνου. Καλοκαίρι ήταν κυρίως που μπορω να πω ότι το χρησιμοποίησα στο έπακρο και φυσικά μέσα στην καραντίνα. Τώρα πάλι το έχω σε αχρησία. Αποδεδειγμένα, είναι καθαρά θέμα προτεραιοτήτων ( και μιλάει ένας πρώην παίκτης wow οπότε γνωρίζω από λιώσιμο) και ελεύθερου χρόνου. Όλα συνδυάζονται και όλα θέλουν μέτρο.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top