Απορίες στο ΑΟΘ

Panos_02

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Panos_02 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Φοιτητής και μας γράφει απο Τσοτίλι (Κοζάνη). Έχει γράψει 178 μηνύματα.
Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
 

Panagiotis849

Δραστήριο μέλος

Ο Παναγιώτης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής στο τμήμα Μάρκετινγκ & Επικοινωνίας ΟΠΑ και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 688 μηνύματα.
Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
Είναι περισσότερο για κατανόηση εννοιών. Δύσκολα πιστεύω θα μπει κάτι απο εκεί σαν ορισμός καθώς είναι πολύ περιεκτικό. Πιο πιθανό για Σ/Λ στο 1ο θέμα ή για κάνα συμπληρωματικό ερώτημα θεωρίας σε 3ο ή 4ο θέμα.
 

Eileen

Τιμώμενο Μέλος

Η Athena (1/3 ΜΕΤΣ) αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 7,414 μηνύματα.
Στην θεωρία-β θεμα περίλαμβάνεται και το γλωσσαρι στο τελος του βιβλίου?
Για τη δική σου κατανόηση μπορείς να το χρησιμοποιείς, αλλά δεν έχει ζητηθεί ποτέ κάτι από το γλωσσάρι. Άλλωστε, η ύλη, όπως αυτή δημοσιεύεται στο ΦΕΚ αναλυτικά, δεν περιλαμβάνει το λεξικό εννοιών. =)
Αν παρατηρήσεις την ύλη σου, οι ορισμοί δίνονται μέσα στο κείμενο των κεφαλαίων και μετά αναλύονται.
 

Specon

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Specon αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών και Φοιτητής του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεματικής Χαροκοπείου. Έχει γράψει 138 μηνύματα.
Καλησπέρα , έχω μια ερώτηση για την θεωρία πρέπει να μάθω και στις σελίδες 20 -21 το παράδειγμα που έχει με τον πίνακα ; ή επειδή έχει έτοιμα νούμερα (δηλαδή ξέρω εγώ δεν είναι όπως στο κεφ 2 με τα συμπληρωματικά που μπορώ να βάλω και δικό μου παράδειγμα ) δεν υπάρχει περίπτωση να μας το ζητήσουν;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top