Το iSchool είναι η μεγαλύτερη μαθητική διαδικτυακή κοινότητα με 66,283 εγγεγραμμένα μέλη και 2,391,884 μηνύματα σε 74,189 θέματα. Αυτή τη στιγμή μαζί με εσάς απολαμβάνουν το iSchool άλλα 671 άτομα.

Καλώς ήρθατε στο iSchool!

Εγγραφή Βοήθεια

Δημόσιες και Ιδιωτικές σχολές μαγειρικής

GFrag17 (Γιάννης)

Φοιτητής

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιδιωτική σχολή και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

O GFrag17 έγραψε στις 00:02, 30-06-09:

#1
Εχει ασχοληθει κανεις περι του θεματος; :what:
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

mar_prin

Φοιτητής

H mar_prin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 27 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 19 μηνύματα.

H mar_prin έγραψε στις 15:23, 30-06-09:

#2
σε ποια περιοχη θεσ ?????
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

GFrag17 (Γιάννης)

Φοιτητής

Ο Γιάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Φοιτητής του τμήματος Ιδιωτική σχολή και μας γράφει απο Ηράκλειο (Κρήτη). Έχει γράψει 80 μηνύματα.

O GFrag17 έγραψε στις 02:23, 01-07-09:

#3
Θεσσαλονικη, Αθηνα κ Ηρακλειο κρητης
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

statakos (Αλέξανδρος)

Πτυχιούχος

Ο Αλέξανδρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών , Πτυχιούχος του τμήματος Πληροφορικής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών και μας γράφει απο Βούλα (Αττική). Έχει γράψει 293 μηνύματα.

O statakos έγραψε στις 12:08, 01-07-09:

#4
Υπάρχει και δημόσια αν θες.

http://www.otek.edu.gr/gr/iek.htm
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ronaldo007

Νεοφερμένος

Ο ronaldo007 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 27 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O ronaldo007 έγραψε στις 14:04, 20-07-10:

#5
Εγω παντως σου προτείνω να πάς σε ιδιωτικό γιατι εκει σε βοηθάνε στο να γρηγοροτερα δουλεια όταν τελειώσεις. Εγω ειμαι αποφοιτος των ΙΕΚ ΞΥΝΗ στον τομέα Τεχνικού Μαγειρικής Τέχνης ή κοινός CHEF και τώρα δουλευω σε γνωστό εστιατόριο. H δουλειά που γινονταν στην σχολή αξιζε πραγματικά. Κάναμε δωρεάν σεμινάρια μαγειρικής, πηγάιναμε σε νησιά και καναμε πρακτική και γενικά πέρασα 2 πολύ ωραία χρόνια.Επίσης η σχολή έχει συνεργασία με το chef club τησ Ελλάδος και ειναι όλα τα λεφτά!!! ρίξτε μια ματιά στο site τους.
http://www.iekxini.edu.gr/default.as...93311&LangID=1
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 15:43, 21-07-10:

#6
Καλησπέρα παιδιά! Τι κάνετε? Λοιπόν θέλω την βοήθεια σας, εγώ έδωσα φέτος πανελλήνιες και τα πήγα πολύ χάλια, βέβαια δήλωσα 6 σχολές γιατί κανείς δεν ξέρει! Αλλά δεν είμαι καθόλου αισιόδοξη, οπότε σκέφτομαι για κανένα δημόσιο IEK κυρίως για μαγειρική γι΄αυτό όποιος/α ξέρει και μπορεί ας μου πει ότι ξέρει.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 20:32, 22-07-10:

#7
κανένας δεν ξέρει τίποτα???
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dias

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και Μεταπτυχιακός φοιτητής . Έχει γράψει 7,370 μηνύματα.

O Dias έγραψε στις 20:37, 22-07-10:

#8
Δες εδώ: http://www.oeek.gr/html/CG-specialty2.asp?id=37&id2=3

0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ZETAXA

Διάσημο Μέλος

H ZETAXA αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών . Έχει γράψει 664 μηνύματα.

H ZETAXA έγραψε στις 20:41, 22-07-10:

#9
Αν γραψεις στο Google IEK και διπλα την πολη που σε ενδιαφερει θα σου βγαλει και τα δημοσια
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

ioannazer

Μαθητής Γ' λυκείου

H ioannazer αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών και Μαθητής Γ' λυκείου . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

H ioannazer έγραψε στις 21:49, 24-07-10:

#10
Dia σε ευχαριστώ πάρα πολύ, με βοήθησε πάρα πολύ αυτή η σελίδα. ευχαριστώ Ζetaxa το είχα ψάξει και δεν έβγαζα και πολύ άκρη.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nenaki20271 (Ελενη)

Φοιτητής

H Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών , Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και μας γράφει απο Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.

H nenaki20271 έγραψε στις 12:04, 26-07-10:

#11
Και γενικα ειναι μια δουλεια που μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ εχει θεσεις εργασιας!Συγγενης μου που εχει τελειωσει ιδιωτικη μαγειρικης (καλυτερα κατα τη γνωμη μου) οχι μονο βρισκει ανετα δουλειες αλλα επιλεγει κιολας!!!Που ελαχιστες ειδικοτητες εχουν την επιλογη να διαλεξουν!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Irodis

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πάτρας . Έχει γράψει 683 μηνύματα.

O Irodis Άδραξε τη Μέρα ! έγραψε στις 21:46, 02-09-10:

#12
Αρχική Δημοσίευση από nenaki20271
Και γενικα ειναι μια δουλεια που μεχρι και ΣΗΜΕΡΑ εχει θεσεις εργασιας!Συγγενης μου που εχει τελειωσει ιδιωτικη μαγειρικης (καλυτερα κατα τη γνωμη μου) οχι μονο βρισκει ανετα δουλειες αλλα επιλεγει κιολας!!!Που ελαχιστες ειδικοτητες εχουν την επιλογη να διαλεξουν!
Να σου πω δηλαδη καλυτερα σε ιδιωτικη??
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nenaki20271 (Ελενη)

Φοιτητής

H Ελενη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 26 ετών , Φοιτητής του τμήματος Παιδαγωγικό Δημοτικής Εκπαίδευσης Πάτρας και μας γράφει απο Πετρούπολη (Αττική). Έχει γράψει 50 μηνύματα.

H nenaki20271 έγραψε στις 01:44, 03-09-10:

#13
Δεν ξερω με σιγουρια να σου πω απλα κατα τη γνωμη μου νομιζω πως και αν ημουν εγω στην περιπτωση αυτη σε ιδιωτικη θα πηγαινα..Δεν εχω ακουσει να υπαρχει και κατι δημοσιο κιολας στην ειδικοτητα αυτη
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Irodis

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Οικονομικών Επιστημών Πάτρας . Έχει γράψει 683 μηνύματα.

O Irodis Άδραξε τη Μέρα ! έγραψε στις 18:10, 06-09-10:

#14
A ενταξει θα το ψαξω σε ευχαριστω παντως!!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Stroumfita (Κρυσταλλένια)

Φοιτητής

H Κρυσταλλένια αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτητής . Έχει γράψει 89 μηνύματα.

H Stroumfita έγραψε στις 09:15, 20-10-10:

#15
Καλησπερα σας! Ποια η γνωμη σας για την Μαγειρικη Τεχνη γενικοτερα και ειδικοτερα για το τμημα Μαγειρικης Τεχνης στην Κερκυρα του Ο.Τ.Ε.Κ. (Οργανισμός Τουριστικής Εκπαίδευσης & Κατάρτισης)?

Περιμενω γνωμες!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

aphrodite1992

Νεοφερμένος

H aphrodite1992 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H aphrodite1992 έγραψε στις 22:24, 03-11-10:

#16
Γειά σας! Μόλις τελείωσα το σχολείο και θέλω παρα πολύ να ασχοληθώ με τη ζαχαροπλαστική!
Σκέφτομαι να πάω σε κάποια ιδιωτική σχολή. Le Monde ή Chef d 'oeuvre. Ποιά προτείνετε?
Θα ήθελα επίσης, να με βοηθήσετε, όσοι ξέρετε, με κάποιες πληροφορίες για το επάγγελμα αυτό, όπως το ωράριο, το μισθό εδώ στην Ελλάδα, τις συνθήκες εργασίας, κτλ. Αγαπώ πολύ την ζαχαροπλαστική και δεν θέλω να απογοητευτώ, όταν βγω στην αγορά εργασίας και να χάσω το πάθος μου για αυτή..Αξίζει να μείνω στην Ελλάδα να την εξασκήσω, ή να φύγω για εξωτερικό?
Πολύ φιλικά,
Αφροδίτη
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

JOHN_K

Νεοφερμένος

Ο JOHN_K αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O JOHN_K έγραψε στις 20:13, 02-12-10:

#17
Γειας σας θελω πολυ να ασχολιθω με την μαγειρικη και σκευτομαι να παω σε μια καλη ιδιωτικη σχολη.Μου εχουν πει για την le cordon bleu ξερει κανεις τι παιζει εκει?και ποσα ειναι τα διδακτρα περιπου? και αν υπαρχη καποιος αντιπροσωπος στην Ελλαδα που θα με φερει σε επαφη με την σχολη και θα μου πει τις λεπτομεριες?εχει καποιος κατι αλλο να προτινει?
ευχαριστω....
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

sitim

Νεοφερμένος

H sitim αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H sitim έγραψε στις 19:34, 21-02-11:

#18
Γεια χαρά!
ξερετε καθόλου για le monde και d'oeuvre ωράρια και τιμές πανω κάτω??
ποτε ξεκινάνε τα μαθήματα??
απο ότι βλέπω τα site τους είναι λίγο ελλιπή και δύσκολο να μάθεις κάτι...
thankss
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

manospak

Νεοφερμένος

Ο manospak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O manospak έγραψε στις 14:35, 22-02-11:

#19
Γεια χαρά.
Εγώ τελείωσα το ιεκ ξυνη και τώρα είναι και ο κολλητός μου εκει. Είχανε πάει στη horeca την έκθεση. Εγώ είχα πάει πέρυσι. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος. και απο τη δουλειά που γίνεται εκεί και κυρίως από τουσ καθηγητές . Για lemonde kai doeuvre δεν ξερω καποιον δικό μου να έχει πάει για να σε βοηθήσω.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

TheMargav

Φοιτητής

H TheMargav αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

H TheMargav έγραψε στις 18:04, 28-02-11:

#20
Λοιπόν παιδιά τυχαία βρήκα το θέμα και είναι αυτό ακριβώς που χρειαζόμουν, μιας και συμμετέχουν στη κουβεντα άτομα που έχουν τελειώσει ή φοιτούν σε σχολές μαγειρικής.
Φέτος τελειώνω το σχολείο και σκέφτομαι να γραφτώ σε ιδιωτική σχολή (le monde και chef d'oeuvre έχω κατα νου). Όμως, αυτό που χρειάζομαι είναι περισσότερες πληροφορίες για το επάγγελμα, όπως ωράριο, μισθό,, δυνατότητα εύρεσης εργασίας εντός και εκτός ελλάδας και οτιδήποτε άλλο θεωρείτε πως είναι απαραίτητο να γνωρίζει κάποιος που επιθυμεί να ακολουθήσει αυτό το επάγγελμα.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nikoulini333

Φοιτητής

H nikoulini333 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H nikoulini333 έγραψε στις 16:22, 23-05-11:

#21
Γεια σας! Σκοπεύω σύντομα να πάω να γραφτώ σε μια σχολή μαγειρικής, μένω Αθήνα και ήδη έχω επισκεφθεί 5 σχολές, τώρα από την έρευνα μου έχω καταλήξει σε δύο το Δέλτα και το Praxis.Έχετε ακούσει κάτι γι΄ αυτές?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

timonierhs

Περιβόητο Μέλος

Ο timonierhs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 1,243 μηνύματα.

O timonierhs έγραψε στις 16:48, 23-05-11:

#22
Για το Δέλτα που αναφέρεις, έχω ακούσει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά και συγκεκριμένα σε ειδικότητες όπως μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής, πιστεύω ότι είναι καλή επιλογή. Όσο για το Praxis, δεν ξέρω πολλά για να σου απαντήσω συγκεκριμένα. Καλύτερα να σου απαντήσει κάποιος που το γνωρίζει περισσότερο.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nikoulini333

Φοιτητής

H nikoulini333 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 25 ετών , Φοιτητής και μας γράφει απο Μαρούσι (Αττική). Έχει γράψει 6 μηνύματα.

H nikoulini333 έγραψε στις 20:09, 23-05-11:

#23
Ευχαριστώ πολύ! Πρώτη μου επιλογή είναι το Δέλτα, στο Praxis συνεργάζεται ο Λαζάρου απ το Master Chef, αλλά νομίζω ότι απλά χρησιμοποιούν το όνομα του ως κράχτη για να κερδίσουν απ την επιτυχία της εκπομπής
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

xrhstoszzn

Νεοφερμένος

Ο xrhstoszzn αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 54 μηνύματα.

O xrhstoszzn έγραψε στις 15:35, 23-06-11:

#24
καλησπερα και εγω ενδιαφερομαι για σχολη μαγειρικης και μολις τελειωσα το λυκειο πιστυεω πως η le monde ειναι η καλυτερη επιλογη... εδω βλεπω ομως πως αναφερεστε και για αλλα ιεκ βεβαια δν πολυδειχνω εμπιστοσυνη σε αυτους που εγραψαν για συγκεκριμενα ιεκ γιατι πιστυεω οτι μπορει και να διαφημηζουν θα πιστευα καποιον που ειναι καιρο εδω η εχει γραψει πολλα μηνυματα... τι λετε λοιπον ποια πιστευετε ειναι η καλυτερη σχολη για chef???γιατι και για ιεκ ακμη εχω ακουσει και για δελτα για ξυνη κτλ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Vasilis GG (G)

Φοιτητής

Ο G αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών και Φοιτητής . Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O Vasilis GG h zwh einai wraia alla t exei m allon... έγραψε στις 13:01, 25-07-11:

#25
ξερετε αν υπαρχει δημοσια σχολη μαγειρικης στη θεσαλλονικη??? προσφατα αρχισα να ψαχνω για σχολες μαγειρικης γιατι θελω να γινω chef αλλα μεχρι τωρα οσες βρηκα ηταν ιδιοτικες κ τ διδακτρα ηταν πανω απο 12.000!!! οποιος ξερει κατι παρακαλω ν μ ειδοποιησει....θα ηταν πολυ χρησιμη λιγη βοηθεια τωρα...!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Kwizard

Νεοφερμένος

Ο Kwizard αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 4 μηνύματα.

O Kwizard έγραψε στις 19:42, 19-01-12:

#26
Ξερει κανεις στην πρακτικη Σεφ μαγειρικης του Β εξαμηνου στην le monde σε τι επιπεδου εστιατορια-ξενοδοχεια σε στελνουν? Γιατι εχω ακουσει για 5αστερα σε νησια και τετια,ειναι οντως ετσι?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

EnlightMe

Νεοφερμένος

Ο EnlightMe αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών . Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O EnlightMe έγραψε στις 16:18, 01-08-12:

#27
Καλησπερα. Εμενα με ενδιαφερουν οι σπουδες πανω στην μαγειρικη τεχνη και θα ηθελα να συζητησω και να ανταλλαξω πληροφοριες και αποψεις με αλλα ατομα που εχουν σκοπο να σπουδασουν φετος αυτο το αντικειμενο. Οσοι πιστοι προσελθετε
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 20:43, 05-09-12:

#28
καλησπέρα στην παρέα...
φίλε EnlightMe είμαι και εγώ προς αναζήτηση σχολής για μαγειρική.ύστερα από αρκετό ψάξιμο κατέληξα σε 2 σχολές στην Αθήνα. Στην chef D'oeuvre (http://www.chefdoeuvre.gr) και στην Etoile by Les Chefs (http://www.etoile.edu.gr/). Πήγα και στις 2.Και οι δύο είναι πολύ κοντά σε σταθμούς (αυτό βολεύει αρκετά). Τώρα όσον αφορά όλα τα άλλα. Η chef D'oeuvre (στο κεντρικό κτίριο που πήγα στην Πλατεία Βικτωρίας) έχει πρόβλημα με τις αίθουσες των εργαστηρίων. Είναι έξω από το κτίριο και μπαίνεις από άλλη πόρτα,είναι ημιυπόγειες και εκτεθειμένες στον δρόμο. Οι αίθουσες είναι μικρές και λίγες στον αριθμό. Παρόλα αυτά είναι ίσως η παλαιότερη σχολή στην αθήνα,έχει πολλούς αποφοίτους και αυτό την έχει κάνει γνωστή. η τιμή είναι 3150 € συν 300 € περίπου για στολές,μαχαίρια και βιβλία.
H ETOILE by Les Chefs είναι κοντά στο μετρό του Νέου Κόσμου και έχει ένα 8 όροφο καινούργιο κτίριο. Πραγματικά έμεινα άφωνος από τισ εγκαταστάσεις και την οργάνωση των ορόφων!έχουν ,για μένα τουλ, άρτια εργαστήρια μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής αλλά το κερασάκι στην τούρτα (χαχαχα) είναι το κελάρι που έχουν με τα κρασιά και τα ελαιόλαδα...!!!!Η τιμή: 3500€ με όλα μέσα,δηλαδή στην τιμή είναι και τα δίδακτρα και οι στολές και τα μαχαίρια και τα βιβλία (που όπως είδα είναι αρκετά)....!!πρέπει να έχουν τρομερές διασυνδέσεις και πέρυσι και φέτος στην HO.RE.CA σαρώσαν τα βραβεία οι φοιτητές της σχολής!εγώ επέλεξα αυτήν γιατι την θεωρώ πιο ολοκληρωμένη.

υπάρχει και μία τρίτη σχολή η Le monde αλλά δεν ασχολήθηκα καθόλου γιατί είναι πολύ ακριβή για την τσέπη μου (4100€ το έτος) και τελικά είναι απλά πολυδιαφημισμένη .

Αυτά από εμένα.ελπίζω να σε βοήθησα κάπως!!
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

paok33

Νεοφερμένος

Ο paok33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O paok33 έγραψε στις 16:22, 18-09-12:

#29
Καλησπερα,
Μ ενδιαφερει να γινω σεφ μαγειρικης, θα μου πειτε σεφ δεν βγαινεις απο σχολη αλλα γινεσαι με τα χρονια, εχει κανα εξαμηνο που το ψαχνω καθως εργαζομαι ηδη απλα το εχω σαν αποθημενο. Πηγα απο σχεδον ολες τις σχολες Δελτα-Ξυνη-ΑΚΜΗ-Lachef-Praxis. Μερικες εχουν τρομερες εγκαταστασεις αλλα με ξενερωνει που εχουν ταυτοχρονα και μανικιουρ- κομμωτικη- μηχανικους-νοσηλευτες κ.α. Θελω μια σχολη που να ασχολειται μονο με αυτο το αντικειμενο. Εχει κανεις να προτινει καμια. Κλεινω προς Τη Lachef, αυτοι εχουν μονο μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη, η σχολη δεν ειναι τεραστια αλλα μου δειξαν οτι εχουν κανει αρκετα πραγματα, στους πανελληνιους διαγωνισμους που ειχα δει και εγω το 2011 ειχαν κανει τρομερα πιατα στην εκθεση. Ηταν ενα μοριακης κουζινας και ενα με ψαρι που παρουσιαστηκε με ατμο εγκλωβισμενο σε μια γυαλα με μανγκο σως συνοδευτικο, το οποιο ειχε βγει πρωτο. και απο περσι που ειχα ρωτησει τηλεφωνικα ειναι αρκετα πιο φθηνα στα 2750 ευρω.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 00:17, 19-09-12:

#30
Αγαπητέ paok33 αν κρίνω από το ψευδώνυμο που διάλεξες αλλά και τη σχολή που ανέφερες (Lachef) πιθανόν να μένεις στη Θεσ/νικη.Εγώ είμαι από Αθήνα και δυστυχώς δεν γνωρίζω για τις σχολές στην συνπρωτεύουσα. Αυτό που μπορώ να πώ είναι ότι και εμένα δεν με ικανοποιεί το γεγονός οτι σχολές όπως ΔΕλτα-ΑΚμη κτλ έχουν μέσα και άλλες άσχετες ιδιότητες με τη μαγειρική ή ζαχαροπλαστική. Έψανχα και εγώ στην Αθήνα για σχολή μαγειρικής (μπορείς να δεις το κείμενο που έγραψα ακριβώς πριν από εσένα) και τελικά κατέληξα σε αυτή : ETOILE by Les Chefs (http://www.etoile.edu.gr/ ) για τους λόγους που ανέφερα και στο κείμενο. Για μένα το να ειδικεύεται μία σχολή σε κάτι συγκεκριμένο είναι αρκετά καλό. Δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

McConkey

Μεταπτυχιακός φοιτητής

Ο McConkey αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 28 ετών , Μεταπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Ιατρικής Πάτρας και μας γράφει απο Αίγιο (Αχαΐα). Έχει γράψει 180 μηνύματα.

O McConkey έγραψε στις 08:33, 07-10-12:

#31
όποιος θέλει να γίνει chef να πάει σε σχολή της Κύπρου
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nu blood

Νεοφερμένος

Ο nu blood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 45 ετών . Έχει γράψει 2 μηνύματα.

O nu blood έγραψε στις 22:10, 07-10-12:

#32
Σκέφτομαι να εγγραφώ σε δημόσιο ιεκ μαγειρικής τέχνης (με έχουν κάνει ήδη δεκτό βάσει μορίων). Αυτό που με προβληματίζει είναι κατά πόσο είναι εύκολο να βρώ μια δουλειά μετά την αποφοίτησή μου. Δηλαδή, το γραφείο διασύνδεσης του οτεκ μπορεί να μου βρει μια θέση μετά την αποφοίτηση μου ή θα χρειαστεί να ψάχνω μόνος μου στα τυφλά; Με τις ιδιωτικές σχολές που έχω μιλήσει μου εξασφαλίζουν (σε εισαγωγικά) ότι θα μου βρουν δουλειά μέσω του γραφείου διασύνδεσης. Ξέρω ότι όλα είναι στο χέρι μου και αν μάθω να μαγειρεύω και είμαι καλός, μάλλον θα βρω δουλειά. Αλλά σίγουρα είναι πιο εύκολο να κινούμαστε εκ του ασφαλούς και όχι στα τυφλά. Ειδικότερα στις μέρες μας. Θα μου είναι πολύ χρήσιμη μια τεκμηριωμένη απάντηση από κάποιο μέλος γιατί η προθεσμία εγγραφής σε δημόσιο ιεκ, λήγει σε λίγες μέρες. Σας ευχαριστώ!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

OALEXDARRAS

Νεοφερμένος

Ο OALEXDARRAS αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O OALEXDARRAS έγραψε στις 10:00, 09-10-12:

#33
γεια σας παιδια ,καλημερα.Θα ηθελα να ρωτησω αν γνωριζει κανεις ποσο περιπου πανε τα διδακτρα για bartender-barista στις chef D'oeuvre, Etoile by Les Chefs.ευχαριστω
1 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

A8hna87

Νεοφερμένος

H A8hna87 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H A8hna87 έγραψε στις 20:02, 05-11-12:

#34
θες να με βοηθήσεις λίγο περισσότερο...?είμαι ανάμεσα στην Etoile και την Le Monde,μου είναι δύσκολο να διαλέξω gt η μια έχει κατά που καλύπτει η άλλη και αύριο πρέπει να γραφτώ.οποτε επειδή λογικά εσύ έχεις ήδη ξεκινήσει θες να μου πεις πως είναι οι καθηγητές και οι συνθήκες και γενικά τις πρώτες εντυπώσεις σου από την etoile?
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Johnnaousa : 05-11-12 στις 20:23.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 14:31, 11-11-12:

#35
Καλημέρα A8hna87 και συγνώμη για την καθυστέρηση. Λόγω τεχνικού προβλήματος δεν κατάφερα εδώ και καιρό να μπω στο forum. πρώτες εντυπώσεις....παρα πολύ ωραία (προσωπική άποψη). νιώθω ότι δεν χάνω την ώρα μου και τα λεφτά μου.ίσα -ίσα!!! Οι καθηγητές είναι πολύ καλοί και έχουν όρεξη να διδάξουν πολλά πράγματα σε εμάς. οι εγκαταστάσεις είναι πολύ καλές και η οργάνωση το ίδιο. νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την επιλογή μου και πιστεύω ότι θα βγω με πολλά και σωστά εφόδια. δεν ξέρω αν σε βοήθησα καθόλου.

Φίλε OALEXDARRAS εγώ θα σου πρότεινα να πήγαινες και από τις δυο αυτές σχολές και να έβλεπες την υποδομή τους και τις τιμές τους από πρώτο χέρι ώστε να είχες μια καλύτερη εικόνα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

nu blood

Νεοφερμένος

Ο nu blood αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 45 ετών . Έχει γράψει 2 μηνύματα.

O nu blood έγραψε στις 18:28, 26-11-12:

#36
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τα δημόσια ΙΕΚ Μαγειρικής. Είναι αξιόπιστα; Ή απλώς έχουμε την πιστοποίηση στο τέλος; Μαθαίνω ότι ακολουθείται το πρόγραμμα του υπουργείου, το οποίο λέει εργαστήρια μια φορά την εβδομάδα και ψάρι-κρέας από τον δεύτερο χρόνο! Είναι δυνατόν με ελάχιστες ώρες εργαστήρια σε 2 εξάμηνα και χωρίς γνώση για ψάρι και κρέας να βρεθεί εύκολα ξενοδοχείο για πρακτική; Κάτι δεν μου κολλάει. Από την άλλη, πολλοί λένε ότι σημασία έχει η πιστοποίηση και αργότερα να βρεις κάπου να δουλέψεις. Το θέμα όμως είναι όταν βγεις από το ΙΕΚ να ξέρεις να μαγειρεύεις. Και δεν εννοώ όπως μαγειρεύεις σπίτι, γιατί αυτό είναι άλλο. Βέβαια ένα πολύ σοβαρό θέμα είναι το κόστος σπουδών. Ελάχιστα χρήματα στο δημόσιο, υπέρογκα (για την εποχή) στα ιδιωτικά. Αλλά αν χάσεις δύο χρόναι τσάμπα τι να το κάνεις; Help!!! Είχα κάνει και μια ερώτηση πριν από μήνες αλλά ουδείς απάντησε. Οποίος ξέρει, ας στείλει μια απάντηση.
Ευχαριστώ
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

stelioskam

Νεοφερμένος

Ο stelioskam αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 22 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O stelioskam έγραψε στις 21:24, 27-11-12:

#37
Αρχική Δημοσίευση από nu blood
Θα ήθελα κάποιος να με βοηθήσει σχετικά με τα δημόσια ΙΕΚ Μαγειρικής. Είναι αξιόπιστα; Ή απλώς έχουμε την πιστοποίηση στο τέλος; Μαθαίνω ότι ακολουθείται το πρόγραμμα του υπουργείου, το οποίο λέει εργαστήρια μια φορά την εβδομάδα και ψάρι-κρέας από τον δεύτερο χρόνο! Είναι δυνατόν με ελάχιστες ώρες εργαστήρια σε 2 εξάμηνα και χωρίς γνώση για ψάρι και κρέας να βρεθεί εύκολα ξενοδοχείο για πρακτική; Κάτι δεν μου κολλάει. Από την άλλη, πολλοί λένε ότι σημασία έχει η πιστοποίηση και αργότερα να βρεις κάπου να δουλέψεις. Το θέμα όμως είναι όταν βγεις από το ΙΕΚ να ξέρεις να μαγειρεύεις. Και δεν εννοώ όπως μαγειρεύεις σπίτι, γιατί αυτό είναι άλλο. Βέβαια ένα πολύ σοβαρό θέμα είναι το κόστος σπουδών. Ελάχιστα χρήματα στο δημόσιο, υπέρογκα (για την εποχή) στα ιδιωτικά. Αλλά αν χάσεις δύο χρόναι τσάμπα τι να το κάνεις; Help!!! Είχα κάνει και μια ερώτηση πριν από μήνες αλλά ουδείς απάντησε. Οποίος ξέρει, ας στείλει μια απάντηση.
Ευχαριστώ
κι εγώ για το ίδιο θα ήθελα να ενημερωθώ αλλά αρχίζω να ανησυχώ γιατί απ ότι βλέπω κανείς δεν απαντά στον nu blood.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giorgosnois

Νεοφερμένος

Ο giorgosnois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O giorgosnois έγραψε στις 13:42, 08-01-13:

#38
με ενδιαφερει σχολή μαγειρικής
μενω στην λάρισα δεν γνωρίζω ποια είναι η διάφορα στο πτυχίο μου απο ένα δημόσιο με ιδιωτικό
αν ξέρει κανείς να μου απάντηση ποια θα ήταν καλή επιλογή...
λόγο πόλης λέω να επιλέξω το ιεκ θεσσαλικό τομέα όπως είπα και παραπάνω μεγιρικής σεφ είναι καλή επιλογή το θεσσαλικό?
στο μέλλον θα ήθελα να ανοίξω ένα εστιατόριο και σκεφτόμουν να κάνω ένα μεταπτυχιακό... δοιηκηση επιχειρήσεων
ακοω της γνώμες σας είναι σημαντικές αυτήν την στιγμή ευχαριστώ...
edited Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη giorgosnois : 08-01-13 στις 14:32. Αιτία: επιπλέων ερωτηματα
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

giorgosnois

Νεοφερμένος

Ο giorgosnois αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 3 μηνύματα.

O giorgosnois έγραψε στις 23:32, 08-01-13:

#39
Ι.Ε.Κ Η Ο.Τ.Ε.Κ
Για μαγειρικη
Χωρίς πτυχειο ξένης γλώσσας
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Bilikas

Νεοφερμένος

Ο Bilikas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 24 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O Bilikas έγραψε στις 12:44, 30-04-13:

#40
Φίλε Γιώργο, για να πας σε ΙΕΚ Μαγειρικής, δεν χρειαζεται να εχεις πτυχιο ξένης γλώσσας. Για τα Ξενοδοχειακα χρειαζεται να εχεις Lower στα Αγγλικα.

Εγω ξεκινησα Μαγειρική περσι τελικά στο Praxis και τωρα τελειωνω τον 1ο χρονο. Τον Ιουνιο φευγω για πρακτικη σε ενα 5αστερο στην Σαντορινη. Κοιτα αυτο που καταλαβα ειναι οτι σημασια εχει να αγαπας την μαγειρικη και την δουλεια που θες να κανεις.

Ο καθηγητης αν εχει υποστηριξη απο την σχολή, σε υλικα - εργαλεια - σεμιναρια, θα μπορεσει να σας δειξει παρα πολλα πραγματα. Αρκει να ειστε εως 15 ατομα στην τάξη. Και με τον Σεφ που μιλησαμε για την πρακτικη, αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να εχεις ορεξη να μαθεις και να προερχεσε απο ενα περιβάλλον που να ειναι κοντα στην πραγματικη δουλεια. Να νιωθεις μαγειρας που κανει μαθηματα και οχι μαθητης μαγειρικης..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Mayros Pit

Νεοφερμένος

Ο Mayros Pit αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει 9 μηνύματα.

O Mayros Pit έγραψε στις 21:39, 22-05-13:

#41
Γεια σας θα ήθελα να μου πείτε αν υπάρχουν δημόσιες σχόλες μαγειρικής η ζαχαροπλαστικής και πόσο καλές είναι(αν δεν είναι καλές ή δεν υπάρχουν προτείνεται μου ιδιωτικές σχόλες μαγειρικής-ζαχαροπλαστικής που να είναι καλές και όχι πολύ ακριβές)
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

eleni nikol

Νεοφερμένος

H eleni nikol αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών . Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

H eleni nikol έγραψε στις 13:34, 13-06-13:

#42
Γεια σας και από εμένα....θέλω να ασχοληθώ και εγώ με την μαγειρική και έχω ψάξει διάφορα στο internet ,μια καλή σχολή είναι στο Γαλαξίδι από ότι μου έχουν πει,αλλά χρειάζεται και πτυχίο αγγλικών η Ιταλικών και διάφορες άλλες γλώσσες....εγώ δυστυχώς δεν έχω κανένα πτυχίο από όλα αυτά ξέρετε αν ισχύει κάτι τέτοιο;;δηλαδή όλες οι σχολές χρειάζονται πτυχίο από μια ξένη γλώσσα;;;
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

annapina80

Νεοφερμένος

H annapina80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H annapina80 έγραψε στις 12:29, 02-07-13:

#43
Καλησπέρα Pit, σχολές μαγειρικής υπάρχουν πάρα πολλές -δημόσιες και ιδιωτικές - που διαφέρουν ως προς το τι προσφέρει η κάθε μία από υποδομές, δίδακτρα, αποκατάσταση κοκ... Για μένα οι ιδιωτικές είναι καλύτερες γιατί προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες μετά.
Μια καλή πρόταση value for money με πολύ καλές εγκαταστάσεις για παράδειγμα είναι η ETOILE (www.etoile.edu.gr)... η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά σε σπουδές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής -είναι πιο focused από άλλες- και απ' όσο ξέρω τα δίδακτρα είναι πολύ λογικά!!

Τώρα eleni nikol είναι σίγουρα καλό να ξέρεις πολύ καλά αγγλικά και άλλη μια ξένη γλώσσα αλλά δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για τις σχολές μαγειρικής στην Αθήνα...

Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 14:01, 02-07-13:

#44
Αρχική Δημοσίευση από annapina80
Καλησπέρα Pit, σχολές μαγειρικής υπάρχουν πάρα πολλές -δημόσιες και ιδιωτικές - που διαφέρουν ως προς το τι προσφέρει η κάθε μία από υποδομές, δίδακτρα, αποκατάσταση κοκ... Για μένα οι ιδιωτικές είναι καλύτερες γιατί προσφέρουν καλύτερες ευκαιρίες μετά.
Μια καλή πρόταση value for money με πολύ καλές εγκαταστάσεις για παράδειγμα είναι η ETOILE (www.etoile.edu.gr)... η οποία εξειδικεύεται αποκλειστικά σε σπουδές μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής -είναι πιο focused από άλλες- και απ' όσο ξέρω τα δίδακτρα είναι πολύ λογικά!!

Τώρα eleni nikol είναι σίγουρα καλό να ξέρεις πολύ καλά αγγλικά και άλλη μια ξένη γλώσσα αλλά δεν αποτελεί προαπαιτούμενο για τις σχολές μαγειρικής στην Αθήνα...

Ελπίζω να βοήθησα λίγο..
annapina80 γνωρίζεις περισσότερα για τη σχολή ETOILE?
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

annapina80

Νεοφερμένος

H annapina80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H annapina80 έγραψε στις 23:21, 02-07-13:

#45
Παρακολούθησα πέρσι κάποια σεμινάρια μαγειρικής και έπαθα την πλάκα μου από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους. Αφού είχα μπεί στη σκέψη να εγγραφώ για πλήρες πρόγραμμα σπουδών και από ότι μου είχαν πει οι τιμές μου είχαν φανεί αρκετά λογικές. Μπες στο site τους www.etoile.edu.gr και πέρνα καμια βόλτα από εκεί (δίπλα στο μετρό του Ν. Κόσμου) να ρωτήσεις...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

riderfrog

Νεοφερμένος

Ο riderfrog αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Είναι 30 ετών . Έχει γράψει 5 μηνύματα.

O riderfrog έγραψε στις 08:14, 03-07-13:

#46
Αρχική Δημοσίευση από annapina80
Παρακολούθησα πέρσι κάποια σεμινάρια μαγειρικής και έπαθα την πλάκα μου από τις σύγχρονες εγκαταστάσεις τους. Αφού είχα μπεί στη σκέψη να εγγραφώ για πλήρες πρόγραμμα σπουδών και από ότι μου είχαν πει οι τιμές μου είχαν φανεί αρκετά λογικές. Μπες στο site τους www.etoile.edu.gr και πέρνα καμια βόλτα από εκεί (δίπλα στο μετρό του Ν. Κόσμου) να ρωτήσεις...
ΟΙ εγκαταστάσεις δεν είναι το παν. Σημαντικό επίσης είναι οι καθηγητές, η οργάνωση της σχολής, η δομή των μαθημάτων και η διοίκηση. την σχολή την ξέρω. Εξάλλου πέρυσι εκεί ήμουν...
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fire

Νεοφερμένος

H fire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H fire έγραψε στις 17:12, 09-09-13:

#47
Καλησπέρα σε όλους θα ήθελα τις απόψεις σας
ποιά θεωρείτε καλύτερη σχολή ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα?
έχετε σπουδάσει ή έχει πάει κάποιος δικό σας άνθρωπος και έχει μείνει ευχαριστημένος/μενη.
Είδα απο κοντά την le monde οι εγκαταστάσεις μου άρεσαν και το όλο κλίμα εκεί δύο πράγματα με έβαλαν σε σκέψη

1. οι καθηγητές ηταν σε μικρή ηλικία
2. στην ξενάγηση που μας έκανε ο υπεύθυνος της σχολής σταμάτησε σε μια τηλεόραση και μας έλεγε για τις επυτιχίες της στην οινοποιία οταν έδειχνε το video τον διαγωνισμό ζαχαροπλαστικής απλά έφυγε λέγοντας είχαμε πάρει καλή θέση στο διαγωνισμό της horeca.

Εψαξα στο internet για την σχολή και είδα κάποια σχόλια του τύπου η le monde είναι μια πολυδιαφημισμένη σχολή στους διαγωνισμούς που έλαβε μέρος έχει δει πολλές φορές την πλάτη της etoile όπου το 2011 και 2012 σαρώσε τα βραβεία στην horeca.
Οι καθηγητές που έχει είναι με 4 χρόνια εμπειρία γιατί είναι πιό φθηνοί.

Μετά έψαξα για την etoile, παλαιότερα λεγόταν Les Chefs ML είδα καλές κριτικές, μετά είδα σχόλια οτι έφυγαν πολλοί απο τους καθηγητές είχαν προβλήματα με τα οικονομικά και μετά άλλαξε ονομασία σε etoile.

Τέλος βρήκα την chef d'oeuvre με εξίσου καλές κριτικές και συγκεκριμένα για το έμψυχο δυναμικό της σχολής με καταξιομένους σεφ. Στα μειονεκτίματα προβλήμα με τις αίθουσες των εργαστηρίων μικρές και λίγες στον αριθμό έξω από το κτίριο μπαίνεις από άλλη πόρτα,είναι ημιυπόγειες και εκτεθειμένες στον δρόμο, η σχολή στεγάζεται σε ένα νεοκλασικό κτίριο.

Δεν έχω δει απο κοντά τις etoile και chef d'oeuvre θα το κάνω σύντομα αλλα θα ήθελα τις απόψεις σας
ετσι ώστε να έχω μια σφαιρική άποψη.

Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

fire

Νεοφερμένος

H fire αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2 μηνύματα.

H fire έγραψε στις 17:22, 11-09-13:

#48
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

STAM1

Νεοφερμένος

Ο STAM1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O STAM1 έγραψε στις 17:40, 30-10-13:

#49
Καλησπέρα σε όλους και από εμένα!!
Θα ήθελα την βοήθεια σας!! Θέλω να αλλάξω επαγγελτικό προσανατολισμό γιατί αισθάνομαι ότι δεν είναι αυτό που θέλω να κάνω στην ζωή μου, αποφάσισα έστω και λίγο αργά να ξεκινήσω να κάνω κάτι που μου αρέσει και πάντα ήθελα αλλά πάντα ανέβαλα. θέλω να κάνω μια νέα αρχή επαγγελματικά και να ασχοληθώ με την μαγειρική. Είμαι 27 ετών αισθάνομαι ότι δεν έχουν περάσει τα χρόνια αλλά για την τέχνη της μαγειρικής δεν ξέρω, Θα ήθελα αν κάποιος γνωρίζει να μου πει τις ηλικίες σπουδαστών που παρακολουθούν μαθήματα μαγειρικής και αν γνωρίζει η ηλικία λειτουργοί αρνητικά για την εύρεση εργασίας τουλάχιστον στην αρχή μετά το τέλος της σχολής.
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση

Dionyssis80

Νεοφερμένος

Ο Dionyssis80 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος Έχει γράψει μόλις ένα μήνυμα.

O Dionyssis80 έγραψε στις 16:13, 21-09-15:

#50
Καλησπερες κι απο μενα!! Δυσκολο πραγμα να διαλεξεις ποια σχολη σου ταιριαζει. Πολλοι κοιτανε ποια ειναι η πιο φτηνη πια δινει τις μεγαλυτερες εκπτωσεις, τα ψαχνω και γω για τον γιο μου. Στη μια μου κανουν εκτπωση και φτανουν σχεδον στα 1500 ευρω και μ εχουν ταραξει στα τηλεφωνα. Πολυ μαρκετινγκ και δε μ αρεσει ασε που πολλες απο αυτες τις σχολες εχουν 50 ειδικοτητες μεσα, διπλα στη μια αιθουσα για τα νυχια , μετα για μηχανικους, μετα για μαγειρες και αλλα πολλα. Πηρα την αποφαση να τον γραψω στη La Chef στο κεντρο που ειναι, εξυπηρετικοι και αυτοι, εχουν μονο μαγειρικη και ζαχαροπλαστικη και ρωτησα και εναν φιλο μου μαγειρα απο Θασο και μου ειπε οτι οι πρακτικαριοι μαγειρες που εχει παρει κατα καιρους απο αυτη τη σχολη ξερουν παντα και κρατανε ολα τα ποστα . αφου αυτος τους προτιμαει θα προτιμησουν και αλλοι τον γιο μου μετα που θα τελειωσει! Η σελιδα τους www.lachef.gr.
Γιατι αντε και τους σπουδασαμε μετα τι γινεται ! καλο ψαξιμο και αντε να βγουμε και απο την κριση μας εχουν τρελανει πια!
0 Δεν μπορείτε να αξιολογήσετε αρνητικά το μήνυμα αυτόΔεν μπορείτε να αξιολογήσετε θετικά το μήνυμα αυτό
Παράθεση
Απάντηση στο θέμα

Χρήστες

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα.
     
  • (View-All Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 30 μέρες:
    Μέχρι και αυτή την στιγμή δεν έχει δει το θέμα κάποιο ορατό μέλος

Βρείτε παρόμοια

Μοιραστείτε το

...με ένα φίλο

...με πολλούς φίλους