Αναζήτηση στο iSchool!
![]() |
||||||
Τι; | ||||||
Πως; | ||||||
Ταξινόμηση | ||||||
|
Πως;
Ταξινόμηση;
Που;
![]() ![]()
Από
![]() ![]()
ή ημερών
Ποιος;
|
![]()
![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() ![]() 2. Γράψτε κάτι στο Πεδίο Αναζήτησης και πιέστε enter. 3. Προτιμήστε λέξεις - κλειδιά που δηλώνουν ουσία, εκτός αν επιλέξετε στο πεδίο Πως: Ακριβώς τη φράση. 4. Όλα τα πεδία (Πως; Ταξινόμηση; Που; Πότε; Ποιος;) είναι προαιρετικά. Κάθε φορά που τα αλλάζετε θα πρέπει να πιέζετε πάλι enter στο πεδίο αναζήτησης. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία όσες φορές θέλετε. Κάθε φορά πρέπει να συμπληρώνετε την ερώτηση επιβεβαίωσης. Ως επισκέπτης μπορείτε να εμφανίσετε περιορισμένα αποτελέσματα. Αν θέλετε να κάνετε εγγραφή, κάντε click εδώ! ![]() |
....τι να πούν και αυτοί οι έρημοι οι γονείς πιά.....Αρχική Δημοσίευση από Valandil
Κρίνοντας από την εφηβεία της μεγαλύτερης αδερφής μου και από όσα μου χουν πει οι γονείς μου,η περίπτωση μου ήταν αρκετά πιο δύσκολη.
...υπομονή....σε κάτι δεκαετίες θα μας έρθει κι η κλιμακτήριος.Αρχική Δημοσίευση από _elena_
χμ ενταξει νομιζω πως γενικα η εφηβεια ειναι μια δυσκολη περιοδος στη ζωη του καθε ανθρωπου...εγω θα ελεγα πως εχω περασει και ασχημες στιγμες αλλα και πολυ ομορφες.παντως καθε ηλικια εχει και τα θετικα της και τα αρνητικα της...αν και η εφηβεια εχει πιο πολλα αρνητικα
![]()
Αρχική Δημοσίευση από Mavro Provato
...υπομονή....σε κάτι δεκαετίες θα μας έρθει κι η κλιμακτήριος...
Μη μου τα λες αυτά! Τα ίδια λέει η μητέρα μου και μου λέει ότι αν δεν κάνω τώρα τις τρέλες μου θα τις κάνω άλλη ώρα, που δε θα με παίρνει πλέον!Γενικα στην εφηβεια δεν εκανα πραγματα που εκαναν αλλοι συνομηλικοι μου και αυτα τα... "απωθημενα" (κατα καποιο τροπο) τωρα αρχιζουν και βγαινουν στην επιφανεια.
Αρχική Δημοσίευση από chris_90
Γενικα στην εφηβεια δεν εκανα πραγματα που εκαναν αλλοι συνομηλικοι μου και αυτα τα... "απωθημενα" (κατα καποιο τροπο) τωρα αρχιζουν και βγαινουν στην επιφανεια.
Καλα ειναι και στον ανθρωπο αυτο... εσυ μπορει να μην αποκτησεις ποτε τετοια αναγκη! Φτασε κι εσυ 18-19 και βλεπεις...Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks
Μη μου τα λες αυτά! Τα ίδια λέει η μητέρα μου και μου λέει ότι αν δεν κάνω τώρα τις τρέλες μου θα τις κάνω άλλη ώρα, που δε θα με παίρνει πλέον!
Δε γίνεται να μην κάνω καθόλου τρέλες;
οχιΑρχική Δημοσίευση από Crookshanks
Μη μου τα λες αυτά! Τα ίδια λέει η μητέρα μου και μου λέει ότι αν δεν κάνω τώρα τις τρέλες μου θα τις κάνω άλλη ώρα, που δε θα με παίρνει πλέον!
Απωθημένα παρα πολλά!Αρχική Δημοσίευση από chris_90
Η εφηβεια μου; Χμμμ.... μαλλον καταπιεσμενη θα τη χαρακτηριζα. Εγω ο ιδιος μαλιστα καταπιεζα τον εαυτο μου, δεν υπηρχε σε καμια περιπτωση καταπιεση απο την οικογενεια μου. Ηθελα παντα σε ολα να ειμαι τελειος (κυριως σε ο,τι αφορουσε το σχολειο) και πολλες φορες εβαζα αυτη την αναγκη μου πανω απο αλλα "θελω" μου. Ειχα φοβερη τελειομανια που ευτυχως μετα τα 15-16 μου εξομαλυνθηκε.
Επισης χαρακτηριστηκε απο φοβερες και αποτομες εναλλαγες διαθεσης και πολυ κλεισιμο στον εαυτο μου. Στοιχεια που ακομα υπαρχουν βεβαια!
Γενικα στην εφηβεια δεν εκανα πραγματα που εκαναν αλλοι συνομηλικοι μου και αυτα τα... "απωθημενα" (κατα καποιο τροπο) τωρα αρχιζουν και βγαινουν στην επιφανεια.
Τα ίδια κ εγω..έχω φτάσει 18 και ακόμα δεν έχω κάνει "τρέλες"...αλλά νταξ ρε συ εξαρτάται κυρίως απ το άτομο...δεν είναι δυνατόν να ισχύει το ίδιο για όλους...Αρχική Δημοσίευση από Crookshanks
Εμενα με βαρεσε στη Β' Λυκειου, τοτε αρχισαν να βγαινουν τα πρωτα απωθημενα! Μαλλον αργησα λιγουλακι...Αρχική Δημοσίευση από Hey Joy
Δεν ξέρω. Εμένα με βάρεσε στην Τρίτη Γυμνασίου και έγινε χαμόςΚαι εξελίχθηκε.. και βρήκα λύσεις. Και ηρέμησα.. και βρήκα-βρίσκω-χάνω-ξαναβρίσκω τον εαυτό μου...
Ωραία είναι η εφηβεία. Κανονικά για πάντα έφηβοι θα έπρεπε να είμαστε.
Αρχική Δημοσίευση από chris_90
Και αυτο το βρισκω-χανω-ξαναβρισκω-ξαναχανω τον εαυτο μου, ακομα το βιωνω!![]()
...με πολλούς φίλους